Video: Chanel Nail Parade

Fredagsfavorit: Make Up Store Neutralize

Det er ikke første gang, jeg nævner Make Up Store Neutralize her på bloggen. Men denne lille tube fortjener meget mere opmærksomhed. Konsistensen er let og det er nemt at fordele den jævnt på huden uden at gnide. Du kan både bruge fingrene, en pensel med syntetiske hår eller en svamp.
Neutralize er rigtig god til at justere farven på din foundation. Det er vældig nyttigt, hvis din yndlings foundation for eksempel er for pink, ved at blande blot en lille dråbe Neutralize Yellow i kan den komme til at matche din hudtone perfekt. Det virker fantastisk og kan minimere dit forbrug af foundation betragteligt.
Når du skal vælge farven på din Neutralizer, skal du tænke komplementærfarver. Nedenfor er en lille guide til at vælge den rigtige farve, men prøv dig altid frem og spørg endelig makeup artisterne i forretningen, det kan nemlig godt være lidt svært at finde den rigtige farve selv.
Neutralize fås i disse tre farver:

Yellow
Den gule Neutralizer er super god, hvis du døjer med rødme i huden eller hvis din foundation er en tand for pink. Den er også god hvis du har brug for at dække bumser eller rosacea.

Red
Den røde Neutralizer er god til at dække blålige partier i ansigtet for eksempel blå mærker, mørker rander, men den er også god til mørke røde farver for eksempel modermærker.

Purple
Den lilla Neutralizer bruges til at dække gule og grønne toner i huden for eksempel er den virkelig god til asiater, som kan døje med dette problem. Den er også rigtig god til at lysne, både hvis du har mørke partier i ansigtet eller hvis din foundation er en tand for mørk.

Make Up Store Neutralizer koster 165 kr. for 15 ml. og kan købes i Make Up Store butikker, som findes fem steder i landet blandt andet i Fields og på Fisketorvet.

5 kommentarer

 • K

  Smart! Jeg har selv problemer med at finde den perfekte farve foundation. Jeg har evigt røde kinder, så jeg researchede mig frem til at en foundation med gule undertoner var vejen frem, så jeg købte den populære Bourjois Healthy Mix i nr 51 – og jeg så ud som om jeg havde tømmermænd! Jeg blev nærmest grågrøn i hovedet. Jeg oplevede det samme efter en make over i mac-standen, det lignede at foundationen sad oven på min hud som en tynd gul maske. Yikes. Så nu er jeg lidt på bar bund. Måske jeg skulle prøve med en dråbe Red i min Healthy Mix?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditto røde kinder og problemer med foundation. Jeg har fundet en hos Shiseido, som nu har en der er lys nok til mig. Den hedder Perfect Refining Foundation og min farve er 120.
  Den er rigtig fin, for den udjævner det røde uden at gå i gult og den ligger ikke ovenpå huden, men smelter ind i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte
   Tak for tippet, den må jeg kigge på ved lejlighed :)
   Det er genialt at finde noget, som virker.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Chanel Nail Parade