Sneak peek: Cindy Sherman for MAC

05.09.11

Cindy Sherman for MAC er MAC, når det er bedst. Så kort kan det siges. MAC sælger sikkert mest, når de lancerer Disney, Wonder Woman og Hello Kitty kollektioner, men MAC står for Make-up Art Cosmetics, og det er netop, hvad Cindy Sherman for MAC handler om. Makeup og kunst.

Det er ikke første gang, MAC samarbejder med kunstnere om lanceringer. Sidst var kollektionen Make-up Art Cosmetics, hvor en serie kunstnere hver gav deres bud på en makeup-kollektion. Det er muligvis den MAC kollektion, Helene har købt mest fra, og det siger ikke så lidt.

Denne gang er det en kunstner, der står som ansigt for hele kollektionen. og hvilken en. Cindy Sherman er en amerikansk kunstner, iscenesætter og fotograf, som fotograferer sig selv i nye roller og identiteter. Hun maskerer sig selv med tøj, proteser og sminke og har et dramatisk udtryk, der går perfekt til en MAC kollektion.

Denne kollektion er da også alt det, som Cindy Sherman er. Dramatisk, farverig, voldsom og udtryksfuld, og på den måde kombinerer den på bedste vis kunsten og make-up – sidsnævnte er jo også kunst i sig selv.

Men tilbage til sneak peek’et, inden det løber helt af med mig, hvilket vist allerede er for sent… Det er en kæmpe kollektion med blandt andet produkter, som vi som regel kun ser i Pro stores. Der er for eksempel farverige pigmenter, chromalines, læbestifter i pangfarver, øjenskygger og meget mere.

Lightscapade Mineral Skinfinish

MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish
MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish

Jeg kan med 99% sikkerhed sige, at det første produkt til at blive udsolgt bliver Lightscapade Mineral Skinfinish og med god grund. Der kommer to Mineral Skinfinishes, og de er begge gamle kendinge. Lightscapade kom med en kollektion i 2006 og har siden gået for astronomiske summer på Ebay.

Og det er virkelig en skøn Mineralize Skinfinish. Den er for det første smuk at se på i æsken. En fin melering af beige med multifarvet melering. På huden giver den det smukkeste diskrete sheen uden glimmer, bare et ganske fint skær.

Husk hvis du vil have denne (og det vil du, hvis du står og mangler en highlighter), så skal du afgjort ikke vente for længe! Den anden pigment, der er i kollektionen, er Porcelain Pink, som er en meget lys pink med guldglimmer. Den er relativt glimret, jeg bruger den aldrig, og der er ikke nogen grund til at købe den, når man kan købe Lightscapade i stedet.

Magenta Madness Pigment
MAC Magenta Madness Pigment
MAC Magenta Madness Pigment

Der er ikke mindre end 8 pigmenter med denne kollektion, hvilket er med til at gøre den så interessant. To af dem, Neon Orange og Magenta Madness, er neon pigmenter fra Pro-kollektionen, som vi normalt ikke kan købe i Danmark, og DE er fede.

Det er ikke makeup for hvem som helst. Neon pink er temmelig heftigt. Men hvem andre end MAC laver den slags? Jeg elsker det.

Fusion Pink Lipstick
MAC Fusion PInk Lipstick
MAC Fusion PInk Lipstick

MAC Pink Fusion

Der er også 8 læbestifter i kollektionen, igen med nogle seriøse farver i blandt. Fusion Pink er bare lige i øjet til mig, og jeg er vild med den. Ja, jeg elsker altid koral læbestifter, men den her er alt for fed. Virkelig kraftig koral og superlækker farve og konsistens.

Hvis du gerne vil gå med rød læbestift, men ikke tør helt, så prøv denne. Det er lidt mere mildt mod ansigtet end en helt rød. Denne kommer til at blive en af mine favoritter, kan jeg mærke.

Shock-A-Holic Eye Shadow
MAC Shock-A-Holic Eyeshadow
MAC Shock-A-Holic Eyeshadow

Det var lidt med bæven, jeg så Shock-A-Holic igen. Den har vi nemlig set før, og det var godt nok ikke nogen succes, for magen til transparent lorte-øjenskygge skal man lede længe efter,

Heldigvis virker det som om, at MAC har fundet en anden fabrik eller opskrift denne gang. Det er stadig ikke verdens bedste øjenskygge, men den er klart bedre end første gang. Hvor den fra Dare To Wear-kollektionen var noget nær det værste, jeg har prøvet, kan denne her snige sig op på ‘ok’. Og den lilla farve kan ingen jo tage fra den.

Se hele kollektionen og de fantastiske promobilleder af Cindy Sherman her

Hvad synes I om billederne?

Her kan du købe det
Cindy Sherman for MAC kommer til Danmark cirka 8. oktober og kan købes i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasin.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Mathilde

Rigtige fine billeder, lækre produkter.
http://www.mathildestorm.com

Asha

hvordan eller hvor lægger man den der lightscapade. I sælger den vildt godt, så man bliver jo vældig nysgerrig. Jeg taler ikke endnu ikke flydende make-up, så kan ikke lige hitte ud af, hvad den gør…

Pudderdåse Helene

Hej Asha!
Generelt bruger du en highlighter øverst på kindbenet og hvor du ellers synes, at du har noget, du vil fremhæve 🙂
Mvh. Helene

Mette Straa

Jeg må ha den MSF! Fra 1. oktober må jeg holde øje med magasin.dk!

Pudderdåse Katja

Den er SÅ nice!

Emma

Lightscape är #1

Sofie Jørgensen

jubiiii så er jeg den glade ejer af lightscapade 🙂 Fik den søde Maja fra MAC Lyngby til at lægge den til side til mig, hvis den blev udsolgt inden jeg kunne nå forbi i dag 😀

Pudderdåse Katja

Weeeeh! Tillykke med den!

Line

Ved I hvornår kollektionen kommer på hjemmesiden?

Pudderdåse Katja

Snart! De har ikke haft tid endnu i Magasin. Vi venter også!

Ditte

har også gået og ventet på det kom på hjemmesiden, nu håber jeg bare det snart kommer og at jeg så stadig kan få fat på lightcapade når den kommer på shoppen, sidste gang gik jeg glip af 226 fordi de ikke fik lagt den ind på siden før en uge efter kollektionen kom ud :0(

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *