Her kan du købe Make Up For Ever i Danmark - webshops og forhandlere

L’Oreal Color Riche læbestift – Anmeldelse og nye farver

 

Jeg kan bedst lide min læbestift cremet, intens, holdbar og gennemfarvet. Og alt det lever L’Oreals Color Riche Intense læbestift op til. Det er en god, men stadig billig læbestift, og efteråret bringer fire nye farver, som jeg har prøvet.

Læbestiften er virkelig god. Den er dækkende, har en ok holdbarhed og føles cremet og behagelig på læberne. Der er shimmer i, hvilket jeg egentlig ikke er ret stor fan af, men niveauet er til at leve med. Det ses ikke ret tydeligt.

Der findes i alt 24 farver i Color Riche serien, både nude, transparente og som disse, der er intense.

L'Oreal Color Riche Intense 1

De fire farver skuffer for en gangs skyld ikke i intensitet. Det er (fra venstre mod højre) n.287 Sparkling Amethyst som er en mere transparent og meget glitret pink, n.288 Intense Fuchsia, som er en hot pink, n.297 Red Passion som er klar rød og n.373 Intense Coral, som næsten er en lys orange.

Sparkling Amethyst skiller sig ud og er mere transparent, mindre pigmenteret og meget glitret. Ikke min cup of tea. Jeg er klart mere til de tre andre som er cremede og pigmenterede. Især Intense Fuchsia blev den pink farve, jeg lige stod og manglede.

L'Oreal Color Riche Intense 2

 

En duft af violer… kandiserede
Alt i alt er L’Oreal Color Riche et godt bud på en prisvenlig læbestift. Duften er akkurat som kandiserede violer. Kan I huske dem fra kagepynt? Den er akkurat sådan.

Og selvom den er markant, så kan duft-sarte mig godt holde den ud i modsætning til for eksempel Maybelline Color Sensational, som jeg har det meget svært med.

Her kan du købe det
Du kan købe L’Oreal Color Riche i Matas, stormagasiner og større supermarkeder. De nye farver er kommet de fleste steder.

6 kommentarer

 • Tina T

  Det er sjovt den læbestift som du ikke bryder dig om er jeg ellevild med bruger ofte den slags læbestifte, jeg gøre det tager først en mørkere læbestift på i nogenlunde samme farveskala, dupperne lige læberne på en serviet og kommer så et lag af den glitreterende læbestift ovenpå det gøre virkelig læberne meget mere flydige at se på giver et super flot resultat. Et godt råd da mange ønsker sig flydigere læber, jeg er dog så heldig at have fyldige læber. Og jeg har faktisk læberstifter i det mærke og de er “skide” gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Det er sjovt den læbestift som du ikke bryder dig om er jeg ellevild med bruger ofte den slags læbestifte, jeg gøre det tager først en mørkere læbestift på i nogenlunde samme farveskala, dupperne lige læberne på en serviet og kommer så et lag af den glitreterende læbestift ovenpå det gøre virkelig læberne meget mere flydige at se på giver et super flot resultat. Et godt råd da mange ønsker sig flydigere læber, jeg er dog så heldig at have fyldige læber. Og jeg har faktisk læberstifter i det mærke og de er “skide” gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Lyder fedt. Det er også godt til mange ting :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre farver! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej :)
  Hvor godt holder denne læbestift ca? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan du købe Make Up For Ever i Danmark - webshops og forhandlere