Her kan du købe Make Up For Ever i Danmark – webshops og forhandlere

 

Make Up For Ever er et fantastisk mærke, som vi desværre ikke får lov at købe i Danmark. Det er et fransk makeup-artist mærke, som er helt på linje – og på mange punkter over – mærker som MAC og NARS.

I mange år har eneste mulighed i Danmark købe det på Makeup Artist Skolen i Odense, og det kan man stadigvæk. Men nu har Guru Makeup Emporium i London, som længe har taget imod telefonordrer fra Danmark, også åbnet en decideret webshop med blandt andet Make Up For Ever, OG DE SENDER TIL DANMARK.

Det er ikke den bedste webshop i verden. Den er rimelig svær at søge på og finde noget på, men jeg er ligeglad, nu er det endelig muligt at få Make Up For Ever sendt til Danmark. Hallelujah. Prisen for fragt til Danmark er dog 9,50 pund, så det er ikke helt billigt.

Jeg er selv kæmpe fan af deres HD Foundation, som er den foundation, jeg kender, der er bedst til at dække og ser mest naturlig ud på samme tid. Den giver virkelig en smuk og naturlig finish samtidig med at den dækker godt.

Af andre produkter, der er værd at nævne, er deres nye Aqua Liner, som er flydende vandfast eyeliner i alle regnbuens farver, Aqua Cream som er en fantastisk cremeøjenskygge i mindst lige så mange farver, deres klassiske lille #92 øjenskygge og jeg kan blive ved. Absolut et mærke, der er værd at tjekke ud.

Besøg webshoppen her.

Kender du Make Up For Ever? Og hvor køber du det?

   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til de bedste ansigtsprimere - rødme, ujævnheder, fedtet hud, solbeskyttelse og holdbarhed