Chanel neglelak efterår 2011: Peridot, Graphite og Quartz

Så har vi fået Google Friend Connect

I må bære over med mig, for jeg har aldrig selv brugt det, og vi har aldrig haft det før, så jeg ved ikke meget om det, men som jeg har fået at vide af folk, der ved mere end mig, så kan især jer, der bruger Blogspot nu bruge Google Friend Connect til at følge os med.

Jer, der bruger Google Friend Connect i forvejen, ved sikkert udemærket, hvordan det foregår, så værsgod den er nede i nederste højre hjørne.

Vi har allerede et helt medlem. Jeg tror, det er mig selv, fra jeg oprettede profilen i formiddags :-D

3 kommentarer

 • Teresa

  Jeg er på. Bare fordi jeg kan ;)

  Skal I til Beauty Shopping i Magasin idag? Eller var I med i Lyngby igår? (jeg tror nemlig jeg så jer da der blev holdt noget i Lyngby sidste år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, jeg har boycuttet det, efter de er holdt op med at give rabat på hele sortimentet. Der var noget ved det, dengang man fik 20 procent på det hele (det var nok dengang du så os?), nu gider jeg ikke mere. De må hoste op med nogle bedre rabatter og tilbud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Teresa

   Der var 20 procent rabat på alt igår! Nuppede en Paint pot og en øjenskygge med hjem fra MAC :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel neglelak efterår 2011: Peridot, Graphite og Quartz