Chanel neglelak efterår 2011: Peridot, Graphite og Quartz

31.08.11
Chanel neglelak efterår 2011: Peridot, Graphite og Quartz

Lige så ligeglad jeg er med at de blå Les Jeans de Chanel ikke kommer til Danmark, lige så jublende begejstret er jeg over endelig at se Peridot, Graphite og Quartz fra Chanels efterårskollektion Illusions d’Ombres de Chanel.

De sidste mange år har glimmeren i Chanels lakker været nedtonet og fokus har været på farverne. Med denne efterårskollektion skifter de stil, og alle tre lakker er metalliske og glitrede for fuld skrald.

Men som altid med Chanel, så gør de det med stil, og det bliver aldrig for meget eller billigt, som glitter ellers typisk kan gøre det. Det er her, du finder glitterlak og metalliske lakker, som du kan bære på advokatkontoret, og jeg elsker dem alle tre.

Chanel Peridot

Peridot er den neglelak, der har fået mest opmærksomhed og med god grund. Det er en unik og smuk duochrome neglelak, der changerer mellem guld og grøn.

Chanel Graphite

Graphite er en grå metallisk lak med meget glitter. Den er den eneste af de tre med decideret glitter i.

Chanel Quartz

Quartz er en metallisk grålig beige, der minder lidt om en mørkere udgave af Chanel Trapeze fra julekollektionen 2009, som jeg har været storforbruger af.

Jeg er vild med alle tre, som jeg synes er skønne eksempler på, hvordan man laver metalliske og glitter-lak med stil. Jeg glæder mig i hvert fald til at tage alle tre i brug.

De gode nyheder er ifølge vores oplysninger, at både Peridot og Quartz kommer til at bliver en del af den permanente kollektion. Kun Graphite er efter sigende limited.

Hvad synes I om dem?

Her kan du købe det
Chanels neglelak koster 175 kroner og kan købes i udvalgte Matas og stormagasiner. Du kan også købe dem online hos Garden Pharmacy omend besparelsen ikke er ret stor, når først du har betalt porto.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Marianne

Min Matasdame sagde, at Graphite var et One Shot så det er bare om at hamstre!!! Jeg elsker den, men skal simpelthen have dem alle 🙂 håber de er lidt billigere i Frankrig, skal derned om 2 uger.

Pudderdåse Katja

Godt at høre det fra andre også. Så kan vi til gengæld tage det roligt med Peridot og Quartz. Jeg synes desværre ikke, der er det vilde at spare i Frankrig, det bedste bud er nok at købe dem i lufthavnen, hvis de har dem der.

Marianne

Godt råd! Det gør jeg 🙂

Pudderdåse Katja

Men jeg er ikke sikker på, at jeg ville turde vente så længe på Graphite. Just at thought…

Marianne

Uha!!! Må hellere skynde mig 🙂

Emma

Jag köpte alla!

Pudderdåse Katja

Godt valg. Kan jeg godt forstå!

rijaH

De er så flotte.. og jeg ville så gerne ha dem, men jeg har ik råd til at købe dem i den her omgang 🙁 æv! Men må nok hellere få fat i Graphite dog…. puha at gå glip af den 😛

Pudderdåse Katja

Nej vel? Så håber vi at det passer, at man kan vente på de andre

Katrine

Graphite’en er vildt flot, bare ærgeligt at Chanels lakker er så helt sindsygt ringe, selv med en god under – og overlak!

Pudderdåse Katja

De er ikke de allerbedste nej, men jeg synes de er ok. Jeg har også rigtig god over- og underlak 🙂

Katrine

Når man bliver vant til Shellac bliver man også bare så irriteret over almindelig neglelak! Hæhæ, ville ønske alle pæne lakker også kom i en Shellac-version! Smart!

Julie

Er de i butikkerne nu? Skal på ferie i næste uge og kunne være fedt hvis de var landet i lufthavnen så der var penge at spare med den pris 🙁
Og tak for en god anmeldelse – der er vist ingen tvivl om at dem skal jeg have fingrene i – alle sammen 🙂

Pudderdåse Katja

Selvtak. 🙂 Og ja, de er i butikkerne nu 🙂

Alexandra

De ser super flotte ud, men ud af alle de Chanel neglelakker jeg har, er der kun en jeg er tilfreds med, og det er nr. 167 og hedder ballerina. Den holder rigtig godt men de andre jeg har prøvet holder desværre ikke så længe. Måske er disse anderledes men det er ikke fordi jeg har lyst til at give 175 kr for at “prøve” dem 🙂 Kan du sige noget om holdbarheden?

Pudderdåse Katja

Nej det er ikke en god statistisk, vil jeg give dig ret i.
Jeg har haft dem på i 4 timer nu, så det kan jeg ikke sige noget om. Jeg må vende tilbage om nogle dage 🙂

Alexandra

Det ville bare være dejligt, fordi det er nogle skønne farver 🙂

Louise

Uh jeg sucker for Chanels lakker – god holdbarhed eller ej 🙂
Hvad bruger du af over- og underlak Katja?
Jeg bruger selv Diors overlak, som jeg er rigtig glad for.

Pudderdåse Katja

Det kan du se her 🙂
https://pudderdaaserne.dk/2011/04/17/en-handywomans-holdbarhedstest-af-neglelak/
Jeg har også Diors og jeg synes den er god, men jeg synes farven på neglelakken smitter af på den, når man bruger den som beskrevet. Min er i hvert fald helt grumset nu. I modsætning til Seche Vite, som jeg skriver om i linket, som virker helt perfekt 🙂

Clara Maj

Jeg har nu brugt Graphite i over en måned (købte dee i USA) og er så glad for den! Det er den flotteste farve, der holder rigtig godt. Dog er den pænest efter 2-3 lag 🙂

Pudderdåse Katja

Godt at høre 🙂 Men ja, der skal helt sikkert min. 2 lag på alle disse tre farver.

juul

531 is so freakin beautiful…..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *