Fem kedelige facts om skønhedsbranchen som du bør kende

Tirsdagstip: Dup ansigtet tørt

Det er sundt at undre sig…
Men nogle gange bliver jeg virkelig overrasket over andre mennesker. Som den anden dag da jeg var ved at klæde mig på efter badet i mit lokale træningscenter. Udover mig var der blandt andet to veninder, som stod og sludrede om løst og fast. Den ene klagede over hendes irriterende hud, som bare altid blev ”helt vildt rød”, når hun havde været i bad. Og hun havde ret… men rødmen havde meget lidt med badet at gøre. Da hun kom ud af badet, tog hun nemlig håndklædet og frotterede ansigtet voldsomt. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, som får så hårdhændet behandling, som den stakkels ansigtshud fik. Frotteringen kan bedst sammenlignes med at skrubbe et gulv, så
voldsomt var det.
De fleste vil ikke undre sig over, at ansigtet efterfølgende var krebserødt, men denne unge kvinde sagde opgivende til sin veninde: ”se selv… jeg forstår simpelthen ikke, hvad der sker”.
Frottering får godt nok gang i blodcirkulationen, men spørgsmålet er om metoden ikke ødelægger mere and den gavner? Trænger du til mere glød og cirkulation i huden, så kan en blid ansigtsmassage fint klare jobbet. Frottering er i hvert fald helt sikkert ikke vejen frem. Dup i stedet huden tør enten med håndklædet eller med en serviet.

Billedekilde: www.wellcultivated.co.uk

6 kommentarer

 • Line

  Hej :) Jeg vil bare lige høre om I generelt har problemer med at man ikke kan se billederne til jeres indlæg i readere, eller om det bare er hos mig? Jeg kan nemlig kun se teksten :( Jeg bruger Google reader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det har vi. Det første billede i hvert indlæg kommer ikke med i RSS-readere. Vi ved det godt, og det er på fejl-listen over ting, der skal rettes. Det er sk… irriterende, jeg ved det godt, men det skal nok blive løst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Problemet med at se billederne på siden er også hos mig. Jeg bruger firefox.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  På siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem kedelige facts om skønhedsbranchen som du bør kende