Et blik backstage til Stasia SS 2012

Tirsdagstip: Husk at din parfume skal stå mørkt og køligt

Du har hørt det tusind gange før, men alligevel står dine parfumer på badeværelset, i vindueskarmen, på bordet i soveværelset eller andre steder, hvor du kan nyde synes af de smukke flakoner. Parfumerne kan ikke lide det og du kan helt sikkert heller ikke lide det, når din yndlings parfume begynder at lugte funky. Duften ændrer sig selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden og hvis du bruger duften regelmæssigt er det ikke engang sikkert, at du bemærker det, før duften helt har skiftet karakter. Faren er ikke så stor, hvis du aldrig har mere end en parfume af gangen, men alligevel vil jeg anbefale dig at stille den et køligt og mørkt sted.
Sollys og temperaturændringer, som der især kan være på et badeværelse, er din parfumes værste fjende. Disse to ting bør undgås, både for din parfumes og din næses skyld. Reglen gælder naturligvis for alle duftkoncentrationer.

Billedekilde: Sphere of Clarity

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et blik backstage til Stasia SS 2012