Nisser i RSS-feeden

1.000 venner på Facebook: Vind Urban Decay Naked

Så runder vi snart et magisk hjørne på Facebook, og det skal selvfølgelig fejres. For at få den helt rigtige præmie, har vi valgt at give den selv, og det bliver Urban Decay Naked Paletten, som vi selv er store fans af, og som vi ved er eftertragtet blandt mange af jer. Det føles bare som den rigtige præmie lige nu.

Meeeen den bliver først udløst, når vi når de 1.000 venner. Lige nu er vi på 981, så det er tæt på. Det, du skal gøre, for at deltage, er at blive venner med os på Facebook og lægge en kommentar her på dette indlæg. Så er du med i konkurrencen om den eftertragtede Urban Decay Naked Palette, der ikke kan købes i Danmark.

Læs mere om paletten her, og hvor du selv kan købe den.

Næste indlæg

Nisser i RSS-feeden