Et blik backstage til Stasia SS 2012

22.08.11
Stasia SS2012

Under Copenhagen Fashion Week var jeg så heldig at få lov at komme med backstage til en lang række shows. Et af de shows, jeg var med til, var Stasias Spring/Summer 2012, en kollektion fuld af lækre kjoler, flotte blonder og raffinerede detaljer.
Det er rigtig interessant at få lov til at kigge de professionelle over skulderen, høre tankerne bag makeup og hår og i sidste ende se, hvordan det hele smelter sammen og på den måde præsenterer designerens vision og kollektion på bedste vis.

Hår og Makeup
Det, der gjorde størst indtryk på mig, var frisørerne, for mage til team skal man lede længe efter. Trods travlhed, dyb koncentration og ualmindelig smukke frisurer, var stemningen legesyg og drillende. Stor respekt skal lyde til Søren og Lisbeth Pjedsted og resten af ChaChaCha-teamet, som jeg desværre ikke kender navnene på.
Makeuppen var meget smuk og tilførte hele looket det sidste strejf af glamour. Det var FACE Stockholm med makeupartist Signe Eflund i spidsen, som stod for det glamorøse look. Signe fik hjælp af to dygtige herre nemlig Lasse Pedersen og Sam Shimoun. Looket var smukt med forskellige grå skygger og glimtende effekt midt på låget. Huden var perfekt og læberne var smukke og lyse.

Vil du se?
Pudderdåsernes læsere får her muligheden for et eksklusivt indblik i, hvad der sker backstage under Copenhagen Fashion Week. Det er Thomas Fryd, som både har filmet og klippet denne fantastiske lille film sammen til os.

Stor tak til Karina Von d’Ahé for muligheden for at give alle Pudderdåsernes læsere dette indblik i livet backstage under Copenhagen Fashion Week.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Pudderdåse Helene

Hmmm! Videoen driller… I skal nok få den at se 🙂

Guapizimo

Sjovt at se Signe i videoen, ikke fordi jeg kender hende, men jeg ved hvem hun er, da vores mænd har kendt hinanden i rigtig mange år 🙂
Og cool video ellers, hvor vi får lov at komme med backstage.

Pudderdåse Helene

Ja, ikke 🙂 Jeg er også rigtig glad for, at jeg fik lov at lægge videoen på.
Sjovt med jeres mænd, Signe virker både sød og sjov og så er hun knalddygtig 🙂
Mvh. Helene

Kat

Flot, flot video! I må meget gerne arbejde mere med videoer her på bloggen, det er altså førsteklasses!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *