Disclaimeren der forsvandt

Fredagsfavorit: Klorane Tørshampoo

I blev snydt for et tirsdagstip af de arbejdsramte pudderdåser, men en fredagsfavorit skal I have. Mange af jer kender den måske i forvejen, men jeg har først fået købt den i år under min ferie i Frankrig, og det var da ikke et øjeblik for tidligt. Den er nemlig rigtig god.

Den er drøj i brug, og kan få mit fedtede hår til at sidde pænt på 2. dagen uden hårvask. Det er store sager. TRESemmé er stadig en favorit, men denne er også rigtig god, og måske en anelse mere drøj i brug, hvor jeg måske synes, at TRESemmé er lidt mere effektiv, når mit hår er rigtig fedtet.

Den giver ikke mig hvidt hår, men jeg er ikke den bedste til at teste lige den ting på grund af mit meget lyse hår.

Det skal dog lige siges, at Helene ikke er fan af Kloranes tørshampoo, fordi hendes hovedbund ikke kan tåle den, så denne advarsel er hermed givet videre.

Her kan du købe det
Klorane tørshampoo koster 109,50 og kan købes på apoteket.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disclaimeren der forsvandt