Restylane mod mørke rande

Ferieshopping: Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire

 

Først og fremmest skylder Helene og jeg vist en kollektiv undskyldning for groft at svigte jer og Pudderdåserne i disse dage, men vi er begge lagt ned af arbejde i disse dage. Den dag kommer forhåbentlig, hvor vi kan tjene tilstrækkelige med penge på Pudderdåserne til at kunne bruge mindre tid på at arbejde, men ind til da, så skal det bare passes, og vi har begge en hård periode lige nu. Så I må bære over med os.

Men i en travl tid, så er det godt med produkter som Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire, som jeg har haft med hjem fra min ferie i Frankrig. Denne makeupfjerner, som er blevet hypet som modellernes favorit i Paris (hvem ved om den slags er sandt eller ej?), kan bruges til at fjerne både øjenmakeup og ansigtsmakeup uden vand, er uden parfume, mild og effektiv og koster ikke ret meget. Jeg kan faktisk kun komme på et ret væsentligt minus, og det er, at den ikke kan købes i Danmark.

Den fjerner uden problemer vandfast mascara, og er alligevel mild mod huden. Den fjerner selv min ultra-holdbare foundation i hele ansigtet og efterlader det rent og behageligt. Og når man kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag og ikke orker det lange renseritual, er den helt perfekt.

Jeg har ledt i mange år uden held efter et uparfumeret produkt, der kan rense ansigtet uden vand, fordi jeg hader at få vand i ansigtet om aftenen (man vågner jo bare af det). Det er klart bedst at vaske ansigtet, men hvis alternativet er, at du ikke får renset ansigt, så er et produkt som dette en life safer, og min søgen er nu ovre.

Her kan du købe det
I Frankrig kan du købe Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire på ethvert apotek i flere størrelser. Herhjemme kan du købe den på nettet fra udlandet hos blandt andet Escentual.

30 kommentarer

 • Amalie E

  Jeg har også netop købt den i Frankrig, og er SÅ glad for den! bedste renseprodukt jeg har prøvet til dato :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Godt at høre. Jeg bliver også større og større fan, jo flere dage der går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Har lige købt over amazon 2×500 ml til 25£ plus 5£ i forsendelse.. De sender direkte fra frankrig.. Elsker simpelthen det her produkt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Også mig – hver gang jeg tester et lignende produkt op mod det, så vinder dette bare

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad lige og tænkte på, hvad er din/jeres bedste og ultra-holdbare foundation?
  Jeg søger en ny, jeg har nemlig brugt den fra Max Factor Xperience Weightless Foundation og L’Oréal True Match. De dækker ok, men holder altså ikke specielt længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Maybelline Superstay og MAC Pro Longwear er de mest holdbare, jeg kender til :-)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg køber mine på cocooncenter.co.uk til 12,90 euro for 500 ml eller i en 2-pak til 19,90 euro. Det er det billigste jeg har fundet det til noget sted på nettet og de har også Kloranes tørshampoo til en ret fin pris (sammenlignet med de 110 kr den koster på danske apoteker).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak for tippet, det er fantastisk :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia

  Kan også fås på http://www.leguidesante.co.uk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Nielsen

   Har du erfaring med at bestille fra den side? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg tænkte på, om Pudderdåserne mon har lagt mærke til at denne makeupfjerner fra Bioderma også findes i en udgave, der hedder Bioderma Sensibio – og ikke Bioderma Crealine? Og er det mon i virkeligheden samme produkt, da flaskenerne også er identiske bortset fra navnet?

  Jeg ville i øvrigt have en veninde til at købe denne 500 ml-udgaven til mig på et apotek i Belgien forleden, men de ville have knap €20 for 500ml og €16 for 250ml. Har I hørt hvad folk ellers giver for den i de fysiske butikker i 2012, for den kan da næppe være steget så meget over alt, selv om produktet ER godt? Jeg kan nemlig ikke huske prisen, da jeg købte i Belgien i 2011, men jeg synes, at det var mere i tråd med en pris på €10,50, som I nævner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Henriette
   Nej det har jeg ikke? Men nu sidder jeg lige og googler, og det ser ud som om, at Sensibio er en opdateret version af den gamle. Altså at Crealine bliver udskiftet med Sensibio. Det er godt nok noget af et sats af dem – jeg håber, den er magen til!

   Måske det også forklarer prisforskellen? Jeg har ikke købt siden sommeren 2011 i Frankrig, men kan ikke huske prisen overhovedet. Det har i hvert fald ikke været noget, jeg har tænkt nærmere over.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tak for det, Katja, Jeg kunne nemlig ikke selv finde de oplysninger, og ja, det er da dumt og surt, hvis den generelle pris skrues op så voldsomt op – især hvis det dybest set er samme produkt. Men altså, det kan vi jo hurtigt finde ud af, om det er, hvis jeg går hjem og skriver ingredienserne op fra min Sensibio-flaske og sender videre… godtnok siger det ikke alt i forhold til vægtningen af ingredienserne, men jeg skal da gerne gøre det, og så kan du sammenligne dem :) Du skrev i øvrigt i dit indlæg, at du havde betalt €10,50 for 250ml, men jeg mener at jeg sidste sommer i Belgien gav max. €25 for 2x500ml, men husker det heller ikke længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Pedersen

  Hej
  Jeg har købt både i Frankrig og i Belgien og tror bare, det er væsentlig dyrere i Belgien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pia
   Mange tak for info <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette W N

  Hej Pia. Tak for det. Jeg er også ved at tro, at det hænger sådan sammen med prisforskellen mellem Belgien og Frankrig (dog synes jeg, at priserne i Belgien i 2011 var ok). På en belgisk www har jeg netop set 2×500 ml for knap €26 på tilbud (€12,50 i porto).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  jeg skal konfimeres her til foråret ! :D (jubiiii)
  vil du ikke lave noget om konfimation makeup :D <3
  og meget gerne en full coverage foundation uden sp, der holder i laaaaang tid ? :D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Amalie
   Tillykke med det :-) Du kan tro jeg vil lave noget om konfirmations makeup…vil du være med?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Haii!
  Overvejer at købe. Bruger I en tonic efterfølgende eller anvendes den alene før ansigtscreme?

  Vh. Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Simone
   Lignende produkter bruger jeg alene før creme, faktisk er tonic ikke en del af min rutine :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna

  Hej Pudderdåser,

  Da jeg efterhånden har læst, hørt og set så meget godt om dette hypede produkt, har jeg besluttet mig for at erhverve det snarest. Har dog et par spørgsmål. Jeg bruger en cleansing gel fra Clarins som man skummer op i ansigtet og derefter skyller af. Vil I anbefale at bruge Bioderma på en vatrondel i ansigtet inden gelen, efter eller simpelthen uden gelen overhovedet? Det skal lige siges at jeg ofte bruger ret meget make-up. Kan den også bruges om morgenen (når man ikke har make-up der skal renses af)? Og har I erfaring med hvordan den fungerer til sensitiv, men fedtet/kombineret hud? Håber I kan hjælpe. :)

  Mvh. Sanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det burde der ikke være nogen grund til.

   Du bruger den som en almindelig makeupfjerner. Der er ingen grund til at bruge både den og cleansing gel. Med mindre du som jeg foretrækker at fjerne øjenmakeup med en flydende makeupfjerner og derefter vaske ansigt.

   Du behøver ikke rense ansigt om morgenen også. En gang om dagen er nok at rense ansigt. Men du kan godt bruge den om morgen, hvis du vil.

   Husk også at vaske dit ansigt med jævne mellemrum – makeupfjerner som Bioderma er hurtige løsninger.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej dåser :)

  Et spørgsmål: jeg bruger La roche posay anthelios spf 50 hver dag, og den er jo virkelig vandfast og en der sidder fast.

  Vil bioderma kunne fjerne denne solcreme om aftenen? Den burde jo kunne fjerne vandfast makeup, og ved ikke, om hypervandfast solcreme osse hører under denne kategori?

  Pt bruger jeg først olierens, så rens med skum, og det er jo lidt bøvlet. Kunne være rart med en legal nødløsning til de dage man er for træt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Malou
   Nu er jeg aldrig selv blevet rigtig glad for denne type renseprodukt, så jeg har ingen personlige erfaringer med denne problematik. Jeg tænker, at nogle af de renseservietter på markedet er et bedre bud.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Mange tak for det hurtige svar :)

   Helene, så hut jeg visker bruger du osse spf 50 hver dag? Må jeg spørge, hvordan du fjerner det igen? Kan du anbefale et produkt/en metode?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Malou
   Yep… det gør jeg nemlig altid :-) Om aftenen vasker jeg ansigtet med en vaskegelé, sæbe eller vaskeolie (afhængigt af, hvad jeg lige tester). Jeg skummer produktet op i hænderne og masserer det godt ind i huden, derefter vasker jeg det af med en ren vaskeklud. Efterfølgende føler jeg min hud er dejlig ren.
   Jeg forstår udmærket lysten til at være doven, bare en gang i mellem, min erfaring er bare, at det aldrig rigtig betaler sig. Min hud flipper i hvert fald ud, hver eneste gang.
   Hvad er din rutine, og hvilke produkter er det præcis, du bruger.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg brugte egentlig Neutrals face wash (den skum der), men læste så, at man burde bruge en vaskeolie eller oliebaseret rens til at fjerne vandfast solcreme med.
  Følte egentlig det gik fint nok ellers, men nogle gange var det som om, at jeg når jeg påførte olie eller serum bagefter, at der var en slags hvid hinde tilbage – som jeg mente var fra solcremen. Har dog aldrig haft tilstopninger af det, så det kan ikke have været meget.

  Så nu bruger jeg Decubals vaskeolie (den man selv vælger om man vil putte parfume i eller ej. Igen efter råd fra jer :)), men den er lidt svær at få rundt i ansigtet uden en masse vand. Er denne olie ikke tilgængelig, kører jeg en masse mandelolie rundt i krydderen før jeg vasker med Neutral eller dermas rensegel.

  Er det totalt overkill? Det behøver måske ikke være med olie, bare fordi der skal hardcore solcreme af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du behøver selvfølgelig kun at rense din hud med et produkt. Men gør det, der føles rigtigt. Lidt ekstra olie skader i hvert fald ikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Jeg har fundet den på en dansk side
  http://www.untoldsecretz.dk hvor man købe den for 189,- men fragten er kun 29. Kr. hvis man køber for mere end 299 Kr. er fragten gratis. De sender pakken samme dag hvis den bestilles før kl. 14
  Jeg havde min dagen efter og kan kun sige der var super service…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg Bioderma Créaline H2O som jeg glæder mig meget til at prøve, efter at have læst om den på Pudderdåsernes blog og på Beautyjunkies. Den kan ikke købes i Danmark, men mange hiver den med hjem fra ferie i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restylane mod mørke rande