Tirsdagstip: Sørg for at pleje neglebåndene på tæerne.

David Andersen SS 2012: Look af L’Oréal Paris

David Andersen SS12: Færdigt look

Foto: Nicholas Bech for LÓréal Paris

I går blev Copenhagen Fashion Week officielt skudt i gang. Jeg var med på Pudderdåsernes vegne og fik et eksklusivt blik backstage, mens makeupartisterne og frisørerne lagde sidste hånd på modellerne.
Fashion Week handler om tendenser. Vi får et indblik i, hvordan både garderoben og makeuppen skal se ud eller i det mindste i hvilken retning tendenserne peger.

David Andersen SS 2012 på Hotel Skt. Petri
Kollektionen er fuld af modsætninger. Den er på en gang minimalistisk, dramatisk og elegant, let og flagrende men med en vis tyngde og materialer, som bløder de hårde grafiske linjer op. Hele kollektionen er holdt i farverne kaviarsort, porcelænshvid og en grånuance.

David Andersen SS12: Anne Staunsager

Foto: Nicholas Bech for LÓréal Paris

Looket
Det er L’Oréal Paris’ chefmakeupartist Anne Staunsager, som har skabt looket som består af perfekt hud, meget mørk øjenskygge lagt på hele låget op til brynet, nude læber og et smukt blondemønster i panden. Looket understreger og samler David Andersens kollektion på smukkeste vis, ved at være så mørkt men alligevel let og elegant.

David Andersen SS12: Produkter

Foto: Nicholas Bech for L'Oréal Paris

Skab looket selv
Start med at lægge den mørkegrå skygge fra Color Appeal Trio Pro i farven 407 Grey Obsession på hele øjenlåget op til brynet. De øverste vipper er blevet markeret med flere lag af mascaraen Lash Architect 4D Mascara i farven Black.
Den perfekte hud er skabt med L’Oréal Infaillible Brush foundation og True Match Concealer.
Læberne er neutraliseret med Color Riche Lipstick i farven 240 Dune for et lækkert nude look.

Produkterne koster mellem 95- 150 kr. og kan købes i Matas, i større supermarkeder, i parfumerier og i stormagasiner.

Blonden i panden er skabt ved først at male med en vandopløselig makeup i sort i hårgrænsen. Herefter er farven tonet op i håret og ned i panden. Til sidst er lagt et stykke blonde i panden, hvor man enten sprayer (med airbrush) eller dupper farven på med en svamp.

David Andersen SS12: Hår

Foto: Nicholas Bech for L'Oréal Paris

Håret
Først laver du en stram hestehale, derefter tager du totter af håret fra hestehalen og fletter. Til sidst snor du fletningerne rundt om samlingen ved hestehalen og hæfter dem fast med hårnåle. Håret blev sat af Mark Anderson, Kira Martens, Sofie Rosborg Horn og Carina Kjær.

3 kommentarer

 • Det ser altså virkelig cool ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Jaaa! Jeg synes det er top cool!

   Jeg har før hygget mig med både blonde og div. net/nylonstrømper. Selv om hver dag er en fest (danser rundt i stuen med røde læber og bare tæer :D ), så synes jeg det er lidt træls at det tiltrækker SÅ meget opmærksomhed med anderledes makeup. Jeg testede et look med blonder på øjenlågene en formiddag, det blev en meget kort shoppetur kan jeg godt røbe, fnis!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farven på den læbestift ser ret lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Sørg for at pleje neglebåndene på tæerne.