Fredagsfavorit: Essie neglelak i farven Braziliant

29.07.11
Essie Braziliant

Essie Braziliant

Det er næsten umuligt for mig at modstå købelysten, når jeg ser en neglelak med duo-chrome (altså en som changerer mellem to eller flere farver). Det giver sådan et fint liv til fingerspidserne og det er perfekt tidsfordriv at studere farverne skifte i forskelligt lys (ja ja, grin du bare).
Da beskrivelserne af Essies sommer kollektion Braziliant begyndte at dukke op rundt omkring på nettet, spottede jeg straks, at farven Braziliant skulle være min. Heldigvis synes Katja ikke den var super fantastisk, så jeg arvede den fra hende efter hun havde anmeldt den. Beskrivelsen: Outrageous, Blazing Orange er slet ikke dårlig og beskriver efter min mening farven rigtig fint.
At farven minder mig rigtig meget om en neglelak, som jeg har ledt efter i over fem år, gør ikke min glæde mindre. Jeg er helt sikker på, at Braziliant kommer til at pryde mine negle mange gange fremover. Faktisk overvejer jeg allerede nu, om jeg skal en eller to i reserve.

Ups! Det var noget værre sludder, jeg fik skrevet. Essies sommerkollektion Braziliant kan desværre ikke købes i Danmark. I skrivende stund fandt jeg den dog i et par udenlandske webshops bla. hos Beauty Bay og lookfantastic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Rikke Nørdum Sonne

Nøøøj, hvor er den fin. Så på den for et stykke tid siden, men besluttede mig for at min Aloha fra Dior måtte være rigeligt (suk)

Birgitte

I første omgang kom farven jo slet ikke til Dk – er det ændret?? Har fået den sendt fra min veninde i NYC 🙂 Elsker også bare den farve!!!!

Pudderdåse Helene

Hej Birgitte!
Nej, det er bare mig der er et fjols…
Jeg retter lige!
Mvh. Helene

Julie

Jeg har set, at man i Matas kan skrives op til Aloha og Paradise, som skulle komme til butikkerne med en ekstra forsendelse, da de blev revet væk første gang de kom.
Jeg nåede at sikre mig begge farver første gang, og synes også, at Aloha er fantastisk 🙂 Den giver dog ikke den samme effekt, som Essies Brazilliant gør, når den kommer på neglene pga. duo-chrome-effekten, som Helene beskriver ovenfor 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Julie!
Det er der helt sikkert mange, som bliver glade for!
Jeg fik også sikret mig dem og har ikke fortrudt.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *