Dior, Armani Privé, Chanel og Valentino viser vejen til sommerlooket 2012

Fredagsfavorit: Mineralize Blush i farven Pressed Amber

MAC Pressed Amber Mineralize Blush

Foto: MAC

Da de første Mineralize Blushes fra MAC kom for snart en del år siden, var jeg helt solgt. Jeg synes konsistensen er super lækker og farverne har altid været flotte og anvendelige. Hvert år når MACs store Mineralize kollektion kommer, ser jeg frem mod at se de nye blushes. De har altid haft første prioritet, når jeg har fået fingrene i produkterne.
De tre blushes i dette års kollektion Semi-Precious er ingen undtagelse. Især farven Pressed Amber er jeg helt tosset med. Den har kun været på én gang indtil videre, men jeg er helt sikker på, at den kommer til at blive brugt flittigt hele efteråret. Farven er kølig lysebrun og ideel til et nedtonet look, hvor der gerne må være power på kinderne, men man ikke har lyst til at det er en stærkt farvet blush.

MAC Mineralize Blush koster 215 kr. og kan købes hos MAC i Magasin, hos Salling i Aalborg og i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Pernille

  Elsker også Mac’s produkter og især deres blushes, blyanter og neglelakker. Det meste af min make up kommer derfra. De laver lækre produkter i gode farve og synes kvaliteten holder hele vejen fra start til slut.
  Denne farve er virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pernille!

   Det er skønt at kunne dele sine små besættelser med jer, min mand forstår det ligesom ikke rigtigt, haha!

   Mvh.
   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik både købt Feeling Flush og Rare Find. Super fine farver, synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Amalie!

   Det er nogle rigtig fine farver begge to!

   Jeg har endnu ikke haft ordentlig tid til at kigge på øjenskyggerne, så jeg købte ingen :O

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ihh Helene!

  Den ser sååå fin ud. Jeg var lige hurtigt forbi Mac den anden dag, men jeg fik ikke købt den. Der står ikke mere på make-up budgettet i denne måned. Jeg håber ikke den bliver udsolgt til august – eller rettere at de alle 3 bliver udsolgt. For jeg bliver jo næste nød til at have dem alle :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Undskyld Karen!

   Jeg kender det godt! Nogen gange bliver man bare NØDT TIL at have en af hver. Ærgerligt når kontoen ikke er enig!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jag köpte alla tre rougerna de är vackra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det forstår jeg godt Emma, håber du bliver rigtig glad for dem alle tre :)

   Mange hilsner

   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  I er blevet mig et dyrt bekendtskab. Paulas Choice hudprodukter, hårolie med mærkeligt navn, de nye farver neglelak fra essie, svampe til fødderne, kokosolie til håret og mine tørre pletter, Matas hælkur, hvid eyeliner, Mac læbestift og nu denne? Altså! (behøver jeg sige, det HELE virker, aaalt for godt?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Trine,
   Vi er duller “to the bone” begge to. Heldigvis er det blevet meget lettere at vælge til og fra når man står ved disken, men vi har også brugt uhyrlige summer. Særligt på alle de ting som ikke var pengene værd :)
   Jeg trøster mig med, at du skriver, at tingene virker. Så håber jeg, at du på sigt tilgiver os og ender med at spare penge i sidste ende.

   Mange hilsner
   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dior, Armani Privé, Chanel og Valentino viser vejen til sommerlooket 2012