MAC Trend A/W 2011: De tre looks

Dior, Armani Privé, Chanel og Valentino viser vejen til sommerlooket 2012

Mon ikke det er okey, at man tyvstarter lidt?
I lidt over to uger har jeg glædet mig over de looks, som de store modehuse viste på podierne under Fashion Week i Paris.

Dior
Jeg er simpelthen helt tosset med Diors catwalk looks. De skal nok lige tones en smule ned, inden de bliver brugt til hverdag, men der er nok muligheder at vælge mellem.

Dior S/S 2012

Foto: Style.com

Masser af pailletter og kunstige vipper.

Dior S/S 2012

Foto: Style.com

Lidt flere pailletter, krydret med lidt rhinstene og mørke læber, wauw!

Dior S/S 2012

Foto: Style.com

Må have lys lilla øjenskygge….

Dior S/S 2012

Foto: Style.com

God damn it Alexis! Dynasty blev ikke sendt forgæves.

Dior S/S 2012

Foto: Style.com

De læber bliver jeg aldrig træt af! 

Armani
Hvem havde troet, at jeg ville blive så vild med orange? Helt sikkert ikke mig! Dette look er så enkelt, effektfuldt og helt fantastisk, jeg glæder mig allerede til at genskabe det.

Armani Privé S/S 2012

Foto: Style.com

Det bliver helt sikkert mit favorit look!

Chanel
Et smukt skulpturelt smokey eye, super fin ferskenfarvet læbestift og sort slør fæstnet i håret… Chanel holder hele vejen!

Chanel S/S 2012

Foto: Style.com

Det ser super lækkert ud med de meget sorte øjne og så lige et lille strejf af en anden farve.  

Valentino
Så sart, så naturligt og SÅ fint. Ganske sarte farver og heftig guld highlight.

Valentino S/S 2012

Foto: Style.com

Farverne er allerede fundet frem, looket er en variation af mit favoritlook denne sommer. Nu skal jeg bare lige prøve med guld, i stedet for gul.

Er de forskellige makeup trends med til at påvirke dit look?

Billedekilde: Style.com

8 kommentarer

 • Con9

  Ja, jeg lader mig helt klart påvirke eller i hvert fald inspirere, for jeg synes det er spændende at afprøve nye ting. Jeg forholder mig dog også til tendenserne med kritisk sans, for der er helt klart ting, jeg ikke er med på; et eksempel er de lyse/nude bryn, som bare aldrig får adgang til mit ansigt. En anden ting, jeg heller ikke hopper med på (igen), er de farvede mascara, men det er mere efter devisen “been there done that”, fordi jeg bare alt for godt kan huske, hvor “smart” jeg var i firserne :-) Ellers er jeg generelt vild med at eksperimentere med nye farver og farvesammensætninger, og der er helt klart meget at blive inspireret af! De dér pailletøjne minder mig i øvrigt om da jeg var ca. 14 år og eksperimenterede med at lægge min meget grove og meget grønne hobbyglimmer på øjenlågene; tror de blev klistret fast med vaseline! Hold da op, hvor det så ud, og da min far pludselig stod bagved og grinede af mig blev jeg godt nok lidt flov; dog ikke mere, end at jeg gladeligt eksperimenterer videre i dag, omend i mere behersket form. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Con9

   og med “farvede mascara” mener jeg altså de blå, grønne, turkise, pink, etc. Sort er jo også en farve og efter min mening den helt rigtige til en mascara.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Og jeg er helt enig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hæhæ!
   Jeg har også selv fyret den godt og grundigt af med koboltblå mascara, det var bare SÅ cool! Jeg har lagt firsernes skrækkelige kombinationer bag mig og bruger dem i stedet med omtanke.

   Din historie med hobbyglimmer er sjov :D og helt klart noget jeg kan nikke genkendende til, jeg er bare glad for at du ikke fik det i øjnene, avav!
   Min mor havde nogle virkelig forfærdelige billeder af mig og mine makeupeksperimenter, for eksempel gyser jeg lidt ved tanken om kombinationen af sølv og navy og selvfølgelig fuldstændig bubblegum pink læber.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det nederste neutrale look er godt nok skønt…..gad vide, hvordan man gør? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Malsen!

   Det har vist sig, at den største udfordring er at finde den HELT rigtige guld at highlighte med. Når jeg har fundet én jeg er tilfreds med skal jeg nok lave en vejledning :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Jeg har lige været på ferie i Berlin og der var der også Fashion Week(4 – 8 juli). Jeg gik forbi det sted hvor det foregik der var altså også mange spændende looks, så også lidt af det i TV’et på hotelværelset. Jeg tror jeg så ham der designer Marc Jacobs hold fast en Don Juan at se på, han kunne godt li’ sig selv HI HI. Men jeg må indrømme jeg er slet ikke til pangfarver i ansigtet overhovedet, jeg kan faktik også mægtig godt li’ det nederste billede med det neutrale look. Jeg er dog vild med Smookey eyes så flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina!

   Jeg synes, Marc Jacobs er top cool, han klæder sig ud og tér sig og lader sig fotografere splitternøgen til reklamen for sin egen duft Bang. Hele selviscenesættelsen er part of the game og han gør det hele vejen!

   Jeg glæder mig til at se endnu flere looks og lækre tøjkollektioner.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Trend A/W 2011: De tre looks