MAC Semi-Precious er på online shoppen

ShaveSafe: En aldeles fremragende barberskum

ShaveSafe

Foto: ShaveSafe

Kære læser denne anmeldelse er lidt mere personlig end jeg bryder mig om, hvis du er sart, er den måske for personlig til dig. Til dig der er sart, kan jeg sige det ganske kort. Denne barberskum virker (på mig)! Katja havde kun moderat effekt af den.

Testet på begge dåser
Da Katja havde testet den, spurgte hun mig, om jeg havde prøvet den. For som hun sagde: ”den burde virke” og det gør den så også på mig. Katja indrømmede dog i går, at hun ikke havde brugt den hyppigere end hver tredje dag eller vasket med den mellem barberingerne.
Da denne anmeldelse handler om en barberskum, som hævder at forhindre røde knopper og indgroede hår, var det nødvendigt at barbere steder, som ellers ikke plejer at blive barberet…

Røde knopper, kløe og indgroede hår
Når jeg skriver sådan, er det fordi, jeg blev så møgtræt af røde og kløende knopper, at jeg holdt op med at barbere der, hvor knopperne kom. Jeg har prøvet alle mulige metoder til at få håret væk og resultatet var altid det samme. Skraberen er efter min mening det nemmeste og hurtigste at have med at gøre, derfor er mit valg faldet på den, men ShaveSafe kan sagtens bruges uanset hvilken hårfjerningsmetode du foretrækker.
Intimbarbering, (ja nu skrev jeg det), er en udfordring for rigtig mange, men ovenstående problem begrænser sig desværre ikke altid til bikinilinjen og andre private steder. Hvis du har sart hud, kender du måske både til knopperne på benene og under armene.

Min mand som dog har fuldskæg nu, har altid haft store problemer med skægpest, hans hud ser simpelthen frygtelig ud, hvis han nærmer sig med skraber eller barbermaskine. Vi talte lidt om, at han skulle prøve ShaveSafe, men han har (forståeligt nok) ikke rigtig kunnet overskue det. Så om det virker på ham, ved jeg desværre ikke.

Den evige kamp mod de røde knopper i bikinilinjen er især aktuel i sommermånederne, badedragt og en busket bikinilinje er bare ikke særlig frækt, men røde knopper er altså heller ikke særlig lækre at kigge på og så kan en lille irritation i nogle tilfælde udvikle sig til byldelignende kæmpeknopper. Indgroede hår klør, generer og så er det virkelig ikke spændende at få dem ud. Jeg var ikke særlig begejstret for tanken om at skulle igennem sådan en tur, men heldigvis tog jeg mig sammen til at teste ShaveSafe alligevel.

Husk
ShaveSafe virker, men der er nogle ting man skal huske, når det kommer til barbering.

Skraber eller maskine skal være ren, det betyder at begge dele skal renses grundigt og at skraberen/bladet skal udskiftes hyppigt. ShaveSafe hjælper netop med at rense barbergrejet og det betyder at blade/skraber ikke behøver helt så hyppig udskiftning.

Det er en god idé at barbere sig i badet, da hårene vil være blødere.

Mange har lært på den hårde måde at en af behandlingsmetoderne (til at undgå knopper og så videre) er at barbere oftere. Dette gælder også med ShaveSafe, det betyder at området skal barberes mindst hver tredje dag og eventuelt oftere, hvis du ikke har den store effekt af produktet i starten.

Hvis en creme er nødvendig efter barberingen, er det vigtigt, at du vælger en, som er uparfumeret.

Det virker
Selv havde jeg meget stor effekt efter første gang, men det kan godt tage lidt længere tid, før du kan se en effekt. Shabenaa, som producerer ShaveSafe, skriver at der kan gå op til 3-4 uger, før resultatet kan ses.

I mit tilfælde ville det være helt absurd at barbere oftere end hver tredje dag. Derfor valgte jeg i stedet at vaske det barberede område med ShaveSafe dagligt i de første uger.

De to ingredienser som gør ShaveSafe så effektiv er cocamidopropylamine oxide og klorhexidin. Klorhexidin kender de fleste, som en væske eller creme man renser sår og lignende med, i ShaveSafes tilfælde desinficerer det ikke blot huden men også skraber og hårsække.  Cocamidopropylamine oxide er antibakteriel og sammen sørger de to for, at huden bliver renset, hvorved man undgår den irritation og hævelse, som er hovedårsag til både knopper og skægpest/indgroede hår.
Klorhexidin er lokalirriterende og derfor er det vigtigt ikke at lade ShaveSafe sidde på huden for længe.  Ved kendt allergi overfor et eller flere af indholdsstofferne bør produktet naturligvis ikke anvendes.

Jeg er virkelig begejstret for ShaveSafe, som er helt fri for parfume, parabener og farvestoffer. Den har helt fjernet ubehag ved barbering, så der er ingen tvivl om, hvilken barberskum jeg vil vælge i fremtiden. Når du læser prisen nedenfor, skal du huske, at du fremover sparer penge på skrabere/blade og efterbehandling. De 139 kr. ShaveSafe koster er derfor givet virkelig godt ud, jeg synes den er virkelig drøj i brug (det synes Katja ikke) og jeg er vild med den meget lette konsistens. Den er slet ikke skummet på den sædvanlige barberskum-måde. Den er mere vandet, hvilket jeg synes er en kæmpe fordel.

Der er lidt bundfald i flaskerne, som godt kan sætte sig i pumpen. Det er et kendt problem og lige nu er der desværre ingen anden løsning end at lade pumpen hvile (min flaske er blevet rystet grundigt og har derefter stået et øjeblik). Man kan også klippe en lille bid af pumpen forneden, så den ikke længere kan nå bundfaldet. Producenten arbejder på højtryk for at finde en løsning på problemet og så skal det lige nævnes at ikke alle oplever dette problem.

Hvor kan den købes og hvad koster den?
ShaveSave koster 139 kr. og kan købes i Shabenaas webshop her og i Aarhus hos MensCare, Vestergade 52, 8000 Århus. ShaveSafe er på vej til flere butikker, så husk at holde øje med forhandlere på sitet, hvor du også kan læse endnu mere om produktet.

Billedekilde: RuneS

25 kommentarer

 • Janni

  Det lyder da lovende ..
  Nu er det bestilt, det er da absolut et forsøg værd !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Janni!

   Så håber jeg det virker for dig!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine-Helene

  Den er bestilt!

  Kommer der en anbefaling af skraber oven i hatten? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er fan af Gilettes Venus. Har ikke brugt andet i mange år. Hvad bruger du Helene? Det ved jeg ikke engang?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Min foretrukne er også Venus, mest fordi den er så nem at få fat i ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine-Helene

   Griner, tusinde tak skal i have!
   ShaveSafe ankom med posten dagen efter bestillingen, jeg er faktisk rigtig spændt på eksperimentet. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Jeg vil også lige give mit besyv med, for det er et meget interessant produkt. Som Helene siger, så overdragede jeg den til hende, for jeg havde kun moderat effekt af den, og jeg mente ud fra ingredienserne, den burde virke bedre, end den gjorde på mig.

  Jeg bruger den stadig, for jeg har afgjort effekt af den. Jeg vil mene, den fjerner cirka 50-60 % af mine røde knopper. Den ville helt sikker fjerne flere, hvis jeg brugte den hver dag i stedet for hver anden/tredje, men jeg gider ikke gå i bad hver dag (så klam er jeg), så det bliver det ikke til.

  Stik den endelig også til jeres mænd, der er ingen grund til, at den ikke skulle virker på dem også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Halløjsa!!

  Jeg havde åbenbart glemt en sætning, da jeg kopierede mit indlæg fra word, den er nu tilføjet:

  Der er lidt bundfald i flaskerne, som godt kan sætte sig i pumpen. Det er et kendt problem og lige nu er der desværre ingen anden løsning end at lade pumpen hvile (min flaske er blevet rystet grundigt og har derefter stået et øjeblik). Man kan også klippe en lille bid af pumpen forneden, så den ikke længere kan nå bundfaldet.

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er SÅ glad for shavesafe og bruger ikke andet. Det har fjernet alle mine gener ved intimbarbering. Og jeg synes også den er ganske drøj i brug. Kan absolut anbefale den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tine!

   Genialt! Godt at høre at det også virker for dig

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.

  Har I set at Vivag har lavet barberskum specielt til intimbarbering? Jeg så den bare på apoteket; jeg ved altså ikke, om den også desinficerer, men jeg kunne da forestille mig, den var så nænsom, at man også slap for røde knopper her? Måske I kunne overvejes til at prøve den, nu I er igang med den store Wookie-aflivning? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Nana

   Hmmf! Wookie-aflivning :D Heldigvis er det ikke SÅ slemt!
   Nææ, jeg har ikke set Vivags barberskum, men jeg skal da helt sikkert tjekke den ud, om den kommer med hjem vil tiden vise :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder (undskyld) satme smart! :D Den skal helt klart prøves! :p

  Loulou / http://www.loulouworld.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle ibsen

  Aloe vera gel !! Uanset hvilke redskaber og produkter man vælger at bruge, så længe det handler om bikinilinie (og ikke hele molivitten), hvis man smører aloe vera gel på det nybarberede område efterfølgende, får man ikke røde knopper. Hvis man glemmer det og begynder at få røde knopper, smører man aloe vera gel på, og de går hurtigt væk og holder med at klø.
  I en paniksituation foretog jeg engang tørbarbering (brugte skraber på tør hud) på bikinilinje, normalt den sikre vej til tonsvis af røde knopper, men jeg brugte aloe vera morgen og aften og fik ikke knopper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger jo Aloe Vera gel til ALT men lige det har jeg ikke prøvet. Must try! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Helle!
   Sjovt at du har valgt at svare på dette indlæg i dag, jeg har nemlig besluttet at Shave Safe skal være ugens fredagsfavorit.
   Der er desværre rigtig mange både mænd og kvinder, som har så alvorlige problemer med røde knopper og skæg pest at selv aloe vera gel må give op. Det er jo bare dejligt, når man finder noget, som virker.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Mit virus program blokerer altså linkene til ShaveSafe, hvilket undrer mig meget. Men I vil da mene, at det er sikkert nok at gå ind på ikke? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mille!
   Jo, helt bestemt :-D

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej!
  jeg har brugt Shavesafe et godt stykke tid nu, men får stadig røde knopper under armene (benene er heldigvis intet problem). jeg barberer mig ca en gang om ugen og bruger billige engangsskrabere. kan det være fordi jeg barberer mig for sjældent? eller fordi mine skrabere simpelthen er for dårlige? kan aloe vera creme afhjælpe problemet? og endelig; hvis det er så vigtigt ikke at bruge creme med parfume, i hvor lang tid bagefter skal jeg så undgå deodorant / antiperspirant?
  efter sådan en smøge vil jeg bare sige tak for al den hjælp og overskud I viser alle os desperate rundt omkring i landet! Skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Katrine
   Har du prøvet fremgangsmåden, som jeg beskriver i indlægget? Du kan sagtens barbere en gang om ugen, men du skal så vaske med ShaveSave indimellem barberingerne. Prøv at følge instruktionerne på produktet eller dem jeg skriver ovenfor :-) Det burde løse problemet. Aloe Vera er godt til mange ting og bør afgjort være i husapoteket, om det kan afhjælpe knopperne ved jeg ikke.
   Det er ret generelt at deodorant er frarådet efter barbering, jeg gør det alligevel, men det er mig, og hvis din hud er sart under armene, er det ikke nogen god idé i mindst et døgn efter.
   Tak for ros og rigtig meget held og lykke.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej piger

  Tusind tak for denne guide. Der var engang hvor jeg barberede min bikinilinje med en brugt skraber og ofte på tør hud, og da havde jeg aldrig de store problemer. Så blev jeg træt af, at jeg skulle barbere så ofte, og jeg begyndte at fjerne hårene med en pincet. Siden da har jeg hele tiden røde knopper, små sår og ingroede hår. Jeg synes at ligegyldigt hvad jeg gør, bliver de grimme knopper der. Hvad søren skal jeg gøre? Tror I at jeg skal fortsætte med pincetten og prøve at koge den af, bruge shavesave og aloe vera gel? Eller er det mon smartere at gå tilbage til barbering?

  I skriver at man skal barbere sig mindst hver tredje dag for at få effekt af shavesafe. Hvad er logikken i det? Jeg ville tro, at huden har bedre af at få ro?

  Håber at I vil hjælpe mig…

  Kh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sofie
   Logikken er at det er det antibakteriellemiddel, der gør den store forskel :-D Bruger du det ikke, får du selvfølgelig ingen effekt. Jeg ville ikke selv bruge en pincet, men hvis det virker godt for dig, så er der ingen grund til at lave om på det :-) menøøøhh umiddelbart havde du jo ingen problemer med skraberen, så det ville jeg da overveje at gå tilbage til…!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  ShaveSafe indeholder antibakterielle stoffer. Er det ikke et problem i forbindelse med at anvende den til intimbarbering? Der er jo en naturlig bakteriekultur man helst ikke skal bekæmpe. Har lige købt en flaske, men har ikke turde begynde på den af selvsamme grund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anni
   Det har jeg aldrig haft problemer med! Altså håret sidder jo ikke “indvendigt” og du behøver kun bruge den ved hårene.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Pudderdåserne Katja og Helene har lavet en fin anmeldelse produktet lige HER. Jeg vil ikke lave en længere anmeldelse, da jeg ikke er skønshedsblogger, men produktet er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Semi-Precious er på online shoppen