MAC Semi Precious look

Mine yndlings hårprodukter

Yndlings hårprodukter

Disse produkter står på mit badeværelse for tiden og bliver brugt fast. Når jeg har fundet et hårprodukt, der fungerer for mig, så skal der virkelig meget til at skifte det ud, så der er nogle gamle travere i blandt. Alligevel har der været noget udskiftning, fordi jeg er ved at vokse mit hår langt, og det har betydet, at mit hår selvfølgelig har fået nogle andre behov.

Purely Professional Shampoo 2 og Balsam 1
Jeg anmeldte Purely Professional produkterne for noget tid siden og var allerede dengang meget begejstret. Begejstringen er ikke falmet for denne shampoo og balsam. Shampooen vasker mit hår rent, og balsammen plejer det, begge uden parfume eller andre problematiske ingredienser. Hvad er der ikke at kunne lide? Mit hår kan i hvert fald godt lide dem.

Purely Professional Shampoo og Balsam koster 120 kroner stykket for 300 ml.

Moroccanoil
Mit afblegede hår er knastørt for at sige det mildt og det siliconebaserede serum Moroccanoil er lige, hvad mit hår har brug for, for at se glat og smidigt ud igen. Tre små pump før føntørring giver et blødt og lækkert hår trods afblegning og tørhed.¨

Moroccanoil har en vejledende pris på 299 kroner for 100 ml.

Matrix Full-lift Spray-In Volumizer
Matrix’ spray bruger jeg før føntørring for at give fylde og hold til min frisure, og det er en super fønspray til fint hår. Den giver god fylde og struktur uden at tynge mit hår.

Matrix Full-lift Spray-In Volumizer koster 150 kroner for 250 ml.

Paul Mitchell Spray Wax
Jeg har i mange år brugt mud wax, som klart er min favorit til helt kort hår (Stuhrs er den bedste synes jeg), men efter mit hår er blevet længere, er den for tør og stiv til mig. I stedet har jeg fundet Paul Mitchells Spray Wax, som giver et godt hold og struktur, men som man stadig kan forme, fingrene igennem og sætte igen i løbet af dagen. Samtidig er sprayformen dejlig nem i stedet for at fedte fingrene ind i voks, som aldrig har været en særlig lækker oplevelse.

Paul Mitchell Spray Wax koster 169 kroner for 100 ml.

TRESemmé tørshampoo
Vi har talt om den mange gange, men den bliver ved med at være en klar favorit. Det er bare den bedste tørshampoo.

TRESemmé Volumizing Dry Shampoo koster 89 kroner for 200 ml.

Alle disse produkter, undtagen TRESemmé, er relativt dyre frisør-produkter. Det er IKKE fordi dyre frisørprodukter er bedre, der findes masser af gode, billige produkter i supermarkedet. TRESemmé er et godt eksempel på dette. Det er en tilfældighed, at det lige er frisørmærker, jeg bruger for tiden.

Her kan du købe det
TRESemmé kan købes i Bilka, Føtex og udvalgte Matas. Resten kan du købe hos udvalgte frisører. Du kan også købe hårprodukter billigere på nettet hos for eksempel lookfantastic.com, der har både Paul Mitchell, Moroccanoil og Matrix. Paul Mitchell Spray Wax koster for eksempel til sammenligning under 90 kroner der mod en vejledende pris i Danmark på 169 kroner. Purely Professional kan du også købe på deres egen webshop.

Hvilke hårprodukter er dine favoritter for tiden?

23 kommentarer

 • Trine

  Ikke lige det rette indlæg at
  spørge til og måske også lidt meget at forlange svar på. Vil bare høre, om I kan anbefale en rensemælk/vaskegele samt creme til en ansigtshud på 24. Huden er normal, dog ret sart og lidt fedtet i t-zonen, især om sommeren, mens vinteren udtørrer pande og kinder. Jeg har prøvet at kigge rundt på bloggen, men kan ikke helt finde noget. Er helt vild med jeres blog, I virker begge super kompetente, profesionelle og dedikerede:-)!

  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Trine
   Tak for de søde ord, det er dejligt at høre. Selvfølgelig vil vi hjælpe, men jeg kan desværre ikke være super præcis i min anbefaling. Jeg bruger selv denne som jeg skriver om her: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/05/19/anmeldelse-paulas-choice-hudpleje/.

   Men hvis det er det eneste, man køber på webshoppen kan det på ingen måde betale sig, og det er slet ikke nødvendigt at købe en dyr rensecreme. Renseprodukter er enormt simple og har kun en funktion, nemlig at vaske snavs og makeup af huden. Det kan de billige gøre akkurat lige så godt som de dyre. Rensecreme og rensegele er nok det sted, jeg vil anbefale at spare i størst grad. Hvis man putter dyre ingredienser i, bliver de alligevel vasket direkte ned i afløbet, når du skyller det af.

   Så jeg plejer at anbefale at gå efter de milde og uparfumerede, for det er det, der efter min mening skiller de gode fra de dårlige. Udover Paula’s er jeg glad for Cliniques Liquid Facial Soap Extra Mild (men igen du kan sagtens finde gode og billige produkter) eller hvis det skal være fra de billige hylder så Derma Eco.

   Så grunden til, at vi ikke har skrevet decideret om det, er, at det nok er det makeup produkt, hvor der er mindst at skrive om. Men derfor burde vi jo gøre det alligevel. Jeg vil tage idéen om at skrive om det til mig :-) Tak for det.

   Håber du kunne bruge det.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Hennskov

  Du skriver meget positivt om TREsemme tørshampoo.
  Har du prøvet Klorane som anbefales rigtig mange steder som den bedste.
  Jeg overvejer at skifte efter at have læst din anbefaling af den som ikke er første gang.

  Venlig hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Bente. Ja, vi er fans. :-) Nej jeg har ikke prøvet Klorane, men har godt læst den omtalt mange steder. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Endnu en gang et interessant indlæg…:-)
  Jeg vil lige høre hvor du køber TREsemme tørshampoo? Jeg kan godt finde balsam og shampoo i butikkerne, men ikke denne.

  Vil du løfte sløret for, hvor den kan købes – tusind tak?
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Henriette
   Jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe, men jeg har selv spurgt TRESemmé om det samme, for jeg kan heller ikke finde den. Jeg bor på Nørrebro i København, og her har Føtex den ikke, selvom de har resten af TRESemmé’s sortiment. Jeg har fået at vide at de har den i de 86 største Matas-butikker, herunder Nørrebrogade 47, Frederiksborggade 18 og Nørrebro Bycenter, men nu ved jeg jo ikke, hvor du bor, om det hjælper dig?

   Jeg vil lige skrive dette til TRESemmé igen og sige, at vi er flere, der ikke kan finde det ;-)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Mange tak for svar. Jeg glæder mig til at læse hvad TREsomme svarer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Efter anbefaling fra pudderdåserne har jeg kastet min kærlighed på TREsemmé bruger pt både shampoo, balsam, volume mousse, heat defense spray, tørshampoo. har tidligere brugt klorane tørshampoo men blev temmelig tør i hår og hovedbund hvis den blev brugt for tit.Dette sker ikke ved TREsemmé den til tørt hår. Ved bilka lige har haft den på bud,men ellers kan den være lidt svær at skaffe, så der er ikke andet for at købe et lager når man endelig falder over den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  TRESemme tørshampoo fås i hvert fald i Føtex i Husum. Man har i hvert fald kunnet købe den der. At min hovedbund så slet slet ikke kan lide den er en anden sag :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pudderdåser & Co.

  Hvor er jeg ked af at høre, at I har måttet gå forgæves efter Instant Refresh tørshampooen!

  Den skulle ellers være rigtig godt repræsenteret i de danske butikker da den er solgt ind i både Føtex, Bilka, 86 af landets største Matas butikker og Superbest, og så har Kvickly og SuperBrugsen den pt. i valgfrit sortiment, hvilket betyder, at de har mulighed for at bestille dem hjem. Så mit bedste råd må næsten være: spørg efter den, hvis I ikke kan se den på hylderne! Det kan jo være den står gemt på andre hylder eller på lageret.

  I er forøvrigt ikke de eneste fans: den var i morgen TV i morges i forbindelse med et “Lækker på Roskilde Festival” tema: http://go.tv2.dk/morgentv/id-41300725.html :-)

  Held og lykke med at finde Instant Refresh, jeg håber ikke I må gå forgæves igen.

  Mvh. Helle, Star PR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine-Helene

  Jeg har også efter måneders søgen lige sat TREsemme tørshampoo’en ind på min hylde. Jeg fandt den i Metro. !! *jublesmily*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Tusind tak for det fyldestgørende og informative svar. Jeg har nu læst anmeldelsen af Paulas Choice produkter og bestilt dem på hjemmesiden. Glæder mig til at modtage og prøve dem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det lyder godt, lad mig høre, hvordan det går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg bruger også Paul Mitchell Spray Wax, den er vildt god til at holde mine krøller på plads. Desværre er der kommet nye regler, så man kan ikke bestille den på lookfantastic, da de ikke må sende sprays ud fra UK:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ej! Øv for pokker, dem havde jeg ikke hørt om. Iiih!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Tak for de gode råd! Jeg har længe gerne ville prøve en tørshampoo, da det jo lyder som lidt af et vidundermiddel, så det kan være, jeg skal prøve TREsemme. I går var jeg i Matas og købte min første tørshampoo, en fra Schwarzkopf, og effekten er rigtig god, den er bare alt for parfumeret til min smag… Hvordan er TREsemmes duft og kan i eventuelt anbefale en uparfumeret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej!

   TRESemmé er frisk i det og bliver ikke hængende så længe.

   Jeg kender desværre ikke en uparfumeret tørshampoo, men Maria Nila har en hårpudder uden duft og den er rigtig god, hvis man doserer rigtigt :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg undrer mig over, at en hårpudder ikke på listen? Altså, dem, der giver volumen. Fx Osis Dust It. Det er i hvert fald et vidunderprodukt, som man har glæde af dagen lang. Et par forsigtige drys i hovedbunden, et par fingre ned og massere rundt, og vupti! Så er håret løftet på en måde, hvor toupering og hårlak bare ikke kan være med. Og det bedste er, at når håret falder lidt sammen i dagens løb, roder man bare op i det igen :-) Eneste anke er, at håret i bunden bliver lidt hø-agtigt, og at der som regel skal 2 x shampoo til at vaske det ordentligt ud.

  En rigtig lækker udgave er australske Evo’s The Haze, hvor det er stort set umuligt at overdosere, og hvor håret ikke føles helt så tørt nede i bunden som ved andre.

  Øvrige mærker til billige penge er Matas stribede (helt ny) og Got2B.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Semi Precious look