Sidste chance for at spare 20 procent på HQhair.com

Essie efterår 2011: Carry On

Essie Carry On efterår 2011 kollektion

Til efteråret kommer Essie med en kollektion inspireret af 40’ernes og 50’ernes accessories. Farverne er holdt i nedtonede nuancer af camel, dyb vin, vissengrøn, brændt rød og muted pink. Alle farverne var fine med to lag og gav ingen problemer at lægge.

Farverne er:
Case Study: Dyb camel-beige
Carry On: Magnetisk mulberry merlot
Glamour Purse: Mandel-blush
Power Clutch: Gådefuld mørkegrøn
Lady Like: Smuk, dydig pink
Very Structured: Cremet brændt sienna

 

Essie Case Study

Essie Case Study

 

Essie Carry On

Essie Carry On

 

Essie Glamour Purse

Essie Glamour Purse

 

Essie Power Clutch

Essie Power Clutch

Essie Lady Like

Essie Lady Like

 

Essie Very Structured

Essie Very Structured

Jeg ved godt, at det er tidligt at tænke på efterår, men jeg synes ikke, at I skulle vente med at se disse. Hvad synes I?

Her kan du købe det:
Du kan købe Essie Carry On i Matas og Magasin fra uge 35. Du kan også købe det på de engelske webshops som for eksempel Lookfantastic.comog Beauty Bay, hvis du vil spare lidt, men der er de altså heller ikke kommet endnu.

27 kommentarer

 • Kat

  Jeg synes, de er kedelige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk også de ser kedelige ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke lide en eneste af dem… De er for kedelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  He he. I er vist stadig i sommerhumør :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Me too :-(. Det er en ommer Essie.
  Lady like har lidt potentiale, men case study ser umiddelbart helt skidt ud.
  Tror jeg bruger mine penge på MAC’s Semi-Precious kollektion i stedet.
  Men der er tilgengæld også basis for noget af en udskrivning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Con9

  Uh ja, det er godt nok svært at forholde sig til, når man endnu knap har haft lejlighed til at bruge alle de farverige, blomstrede sommeroutfits.. (og ja, jeg ved godt at vejrudsigten siger sol over hele landet, men det kniber altså noget her ovre i det lukningstruede udkantsjylland!) Hælder nok umiddelbart mest til Case Study og Glamour Purse, men lad os nu se, hvad man er i humør til, til den tid. Har jeg ret i, at Glamour Purse minder en del om Jazz?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har ikke selv Jazz. Måske nogen andre kan se det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   På billedet ser den noget mørkere ud end Jazz

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Con9

  Ja, det er svært at bedømme; vi må se, når de kommer i butikkerne. Er der i øvrigt et godt (mirakel)-råd til negle, der spalter for et godt ord? Som inkarneret neglelak-oman er jeg næsten ved at udvikle abstinenser, da jeg ikke har kunnet bruge neglelak i flere måneder, pga. ovenstående problem. Jeg synes efterhånden jeg har prøvet alle mulige “medikamenter” såvel ind- som udvortes, men desværre uden resultat. Jeg har før haft problemet i kortere perioder, men denne gang går de bare helt grassat, og jeg kan bare stå og kigge længselsfuldt efter min ellers ret omfattende lak-lager.. suk! :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja helt sikkert, men jeg skal lige vide, hvilken led de spalter på. Knækker de simpelt eller peeler de i lag, hvis det giver mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Con9

  De peeler i lag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Con9 og Julie!

   Når neglene spalter eller peeler eller deler sig i lag, så er det fordi neglepladernes “cement” er tørret ud. Det skal behandles ved at bruge store mængder af olie, som kan trænge ind i neglen. Den bedste jeg har prøvet til det formål er Solar Oil (og jeg har prøvet MANGE). Min mor har i årevis haft helt åndsvage negle, som vitterligt faldt af i store flager. I starten af maj begyndte hun at bruge negleskjold fra Mavala og i starten af juni fik hun Shellac på. Mavala havde på den ene måned gjort en synlig forskel og det stykke negl, som var vokset ud, så helt anderledes og langt sundere ud. Hendes negle bliver stærkere og stærkere og hendes daglige brug af Solar Oil holder neglen fin under Shellac’en. Hun regner med at fortsætte med Shellac indtil neglen er vokset helt ud, sådan at den kan få ro til at vokse.

   Håber I kunne bruge det til noget ellers må I endelig spørge igen.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tusind tak for svar!!! :-)
   Men, hvordan bruger man olien når der er lak på neglen?
   Kan man bruge negleskjoldet under en farvet lak?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Velbekomme :)

   Olien kan sagtens bruges, både når du har lak på og når neglene er au naturel. Den skal nok finde derhen, hvor der er brug for den (hvis du altså bruger negleolien, som foreskrevet). Olien dryppes eller pensles på hele vejen rundt ved neglebåndet eller dryppes/pensles under neglen og løber selv op i siderne, derefter masseres den forsigtigt ind.
   Negleskjoldet kan bruges både alene og under en farvet lak.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak for råd – har I erfaring med Paula’s negleolie (http://www.paulaschoice-eu.com/cuticle-nail-treatment.html) ? Den er lige arriveret her på matriklen, og jeg er lidt spændt på om den gør en forskel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeps. Den er fantastisk til tørre neglebånd. Jeg har aldrig selv haft negle, der flager, så det skal jeg ikke kunne sige noget om, men den er fantastisk til mine knastørre neglebånd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Con9

   Mange tak for dit svar! Solar Oil har jeg godt nok prøvet, foruden en mængde andre olier og cremer, uden at det gav noget større resultat; men måske jeg skulle prøve kombi’en med Mavala negleskjold og shellak, og så supplere med olien – det kan i hvert fald næppe blive værre, end det er nu.
   Apropos tørre neglebånd: da I anbefalede Matas fod- og hælkur skrev I, at den også var rigtig god til tørre neglebånd, og da jeg døjede med både det og trælse fødder, gav jeg kuren en chance, og hold da op, hvor den bare fungerer! Foruden at døje med tørre neglebånd har jeg også haft problem med meget tør hud på fingerspidserne, men det er bare slut nu! Derfor fik de tørre albuer også lige en omgang, og jeg kan sige jer – det virker! Og som om det ikke var nok, har den vist sig også at være super til at fugte hud, som har fået al for meget sol. Det er bare så skønt, når man finder et produkt der virker, så tak for anbefalingen! Nu håber jeg, at også mine negle snart er fine igen og klar til lak! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor er det godt at høre :-) Dejligt når vores anbefalinger virker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes de er super fede! Sjovt :-)
  Ja, jeg vil også gerne vide, hvad man gør med negle der peeler i lag…
  Tak for smug-kigget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Helene svarer jer, hun har mere erfaring med den type negle end mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  con9. Essie har lavet 3 behandlingslakker mener de hedder billion trillion million ikke helt sikker på navnene men noget i den stil. De er rigtig gode. samt negleolie på hver aften.Et mærke som hedder SPAritual har også nogle rigtig gode ting men ved desværre ikke om de fåes i dk.B vitaminer er også godt at tage, det styrker også neglen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Con9

   Hej Rikke!
   Også tak til dig for de gode råd! Jeg kan finde en, der hedder Essie Millionails, mon ikke det er den, du tænker på? Det ser ud til, at den også fungerer som under- og toplak, og da Essie jo generelt laver gode produkter, vil den helt sikkert være et godt supplement. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Tænk, jeg synes Essie leverer et supergodt bud på efterårets farver til neglene!
  Der er da helt sikkert et par stykker, jeg skal kigge nærmere på, når jeg atter ifører mig de tykke trøjer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg tror også godt, jeg kan finde et par stykker til efteråret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste er helt vildt pæn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er “Case Study” bare fin – glæder mig til at se irl og prøve den på. Den kunne godt være potentiel til mit bryllup ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance for at spare 20 procent på HQhair.com