Ferieguide: Det skal du købe i udlandet

Urban Decay Naked paletten er på lager hos Beauty Bay

Urban Decay Naked Palette

Jeg har LÆNGE ønsket mig Urban Decays Naked palette, men efter en fejlslagen online handel for et halvt år siden, hvor sælger stak af med mine penge, så har jeg haft opgivet. Men nu var Mette så ond at gøre opmærksom på, at den var på lager igen hos Beauty Bay, og nu kunne jeg ikke modstå længere. Prisen er også god, den er på 270 danske kroner, og så kommer der 30 kroner i fragt oveni. Så nu er et af det sidste års mest hypede og eftertragtede (og mest udsolgte) skønhedsitems snart mit.

Tippet er hermed givet videre, jeg anmelder den selvfølgelig, når den kommer, men jeg tør ikke satse på, at der stadig er flere eksemplarer på Beauty Bay til den tid. Siden den kom frem for et års tid siden, har den været så eftertraget, at den er blevet udsolgt, lige så hurtigt som den er dukket op i butikkerne. Paletten består af 12 neutrale farver, som navnet antyder, sammen med to eyeliner og en miniversion af Urban Decays gode øjenskyggeprimer.

EDIT: Jeg er blevet helt korrekt korrigeret af to kloge damer, Urban Decay har lavet om på Naked Paletten, så der nu er en pensel med i stedet for eyelinere. Jeg glæder mig til at prøve deres pensler, dem kender jeg ikke.

Opdateret kl. 0.45: Og nu er den så udsolgt igen. Det var det, jeg sagde. Suk… (og det hjalp nok heller ikke, at jeg skrev dette indlæg, men så var det i det mindste jer, der fik dem) Fyr op under øjenskyggemaskinerne, Urban Decay!

Her kan du købe det
Køb den her på Beauty Bay. Hvis nogen af jer skal til USA til sommer, kunne Mette også fortælle, at Sephora har fået den på lager igen.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

50 kommentarer

 • He he. Glæd dig, der er virkelig nogle lækre farver i. Jeg har ellers ikke brugt neutrale farver i lang tid, før jeg købte denne.

  Den version der sælges nu, er i øvrigt ikke med eyelineren, men med en pensel, der er rigtig god til det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps, den version, du har fået fingre i, må være med penslen? Det har de nemlig ændret – se mit indlæg her: http://www.modemedmere.dk/2011/03/urban-decay-naked-nu-med-pensel/

  Glæder mig til at høre din dom – jeg er fan af Naked!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hov ja, det har du da helt ret i. Jeg var slet ikke klar over, at den var ændret. Tak. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også rigtig god, jeg er virkeligt glad for min, bedste skønhedskøb i laaaaang tid og jeg burde faktisk købe en reserve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg håber I vil vise nogle lækre looks med skyggerne derfra. Jeg har selv købt den for nylig, men har faktisk ikke rigtig fået den brugt endnu, selv om den er rigtig lækker. Men med lidt inspiration fra jer er jeg sikker på at jeg får kastet mig over den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Det kan ikke betale sig at betale i pund, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det tror jeg ikke, det er vist det samme i sidste ende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dana

   Ja, det blev vist trukket fra i pund uanset hvad. Anyways, tak for tippet! Glæder mig til at få noget inspiration fra jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Håber du bliver glad for den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dana

   Samme her! Mit eneste håb var tidligere at finde den i Sephora i Tjekkiets anden største by. Og chancerne var nok pretty slim. Ih, er glad for at jeg ikke ventede med at købe en til i dag. Glæder mig til at afprøve den. Stinker til at bruge øjenskygge, og med asiatiske øjne er det bestemt ikke nemt. Så håber at jeg bliver bedre til det med Naked Palette :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Håber du bliver glad for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Og så er den udsolgt igen. Manner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har haft den i et par maaneder efterhaanden og er super glad for den! Der findes ioevrigt utallige youtube tutorials paa forskellige looks fra paletten saa det er let at faa lidt ekstra inspiration hvis man loeber toer for ideer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis du får fat i den, så glæd dig. UDs produkter er simpelthen geniale. Jeg har en del øjenskygger derfra og nogle flydende eyelinere og jeg bliver aldrig skuffet, når jeg bruger det. Farverne og pigmenteringen er fabelagtig og deres primer er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg kan kun sige det SKAL prøves!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan du ville bruge paletten? :-) Har du mulighed for at lave et par nemme looks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej helt ærligt! jeg nåede ikke en gang selv at købe en! Havde lige bestemt mig for at gøre det alligevel ! :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Neeeej! For pokker :-( Det er ikke fair!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede at hapse den i slutningen af maj da den var på lookfantastic og jeg ELSKER den! Ok, alle de glitrende farver er måske lige rigeligt festlige til mig til hverdag, men jeg er til gengæld blevet helt afhængig af farven “naked” (nr. 3 fra venstre). Den giver lige nøjagtig den matte dybde, jeg elsker allermest og er en virkelig fin farve til om dagen – og så er den en glimrende base for at transformere det til et night-look med nogle af de lidt mere opsigtsvækkende farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Lige nysgerrig… De af jer der nåede at bestille hos Beauty Bay, står der også:

  Current Status:
  Awaiting Stock

  … under jeres bestilling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Ved mig står der Awaiting stock! :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det står der også hos mig. Nu bliver jeg snart hidsig! Vi må se, hvad der sker mandag. Jeg skriver lige til dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har skrevet en mail til min kontakt på Beauty Bay, jeg skal nok skrive, når jeg har et svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dana

   Super! Mange tak. Åh, håber altså ikke at man senere hen får en mail om at man ikke nåede at få fat i en!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Så græder jeg højt. Og giver virtuelle kvajebajere til jer alle, der må trøste jer med at det så også gælder min egen palette ;-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   men en kvajebajer, ville nok hjælpe lidt på humøret! (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   :-) Øl er godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var det den jeg kiggede efter til dig i NY?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  God nyhed angående paletten, jeg har lige talt med beautybay, og at der står awaiting stock, betyder at der er en palette som er reserveret til os, eller i hvertfald til mig, så regelen må være det samme for jeg andre der har samme problem! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Og jeg har lige fået samme svar. Det betyder bare, at den er reserveret til os, og snart bliver sendt. Yay!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   det gjorde lige min dag så meget bedre, og jeg glæder mig til at få fingrene i den! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dana

   Phew! Er helt lettet nu! Dejlig nyhed :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I kan godt glæde jer.. Det er den mest fantastiske palette EVER :-) (undskyld MAC…..!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jubiiiii!

   Til jer andre: Jeg har spurgt både BEauty Bay og HQ hvornår de får flere, og de har lovet at holde mig opdateret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Og nu har jeg fået mail om at min ordre er afsendt. Weeeeeeh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er slet, slet, slet, slet IKKE misundelig :-( En anden gang skal jeg købe selv før jeg tipper ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   UNDSKYLD!!!!!

   Men BB har sagt til mig, at den burde komme igen indenfor uger og at jeg får en mail. Og jeg skal nok sige det til jer med det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Paletten er på lager igen !
  Har lige fået min bestilt, og jeg glæder mig helt vildt! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor lang tid går der før man modtager make-up fra BeautyBay? Vil meget gerne give Nakedpaletten i fødselsdagsgave til en veninde på lørdag, men ved ikke om det er for optimistisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Emma
   Det er nok lige lovlig optimistisk, jeg mener der plejer at gå lidt over en uge…afhængigt af hvad du har bestilt :-)
   Hvad med et smut forbi Sephora i Illum?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   god idé, tak :-) ved i desuden om de har HD-foudation i Sephora i Illum?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   god idé, tak :-) ved i forresten om de har HD-foudation i Sephora i Illum?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Emma. Det har de.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes, der plejer at gå en uges tid. Så det er måske lige optimistisk nok? Sidst jeg var i Sephora (ved ikke hvor du bor), der havde de Naked 2 på lager – ellers har jeg aldrig været bleg for at give et billede af det, jeg giver i gave og så aflevere gaven, når den ankommer :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieguide: Det skal du købe i udlandet