Anmeldelse: Oh My Gosh - farveglade mini neglelak

En efterspurgt lille tube

Too Faced Shadow Insurance

Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

81 kommentarer

 • BETINA ZACHARIASEN

  Favoritlook pt: Rockchick!!! En sommer med masser af koncerter og festivals appellerer ikke til stiletter og strutskørt, så jeg ynder at kunne klæde mig cool, calm and collected i den rødternede skjorte, de slidte cowboyshorts og converse krydret med læderarmbånd, lange halskæder og stjerneøreringe…ROCK ON!!!!;=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hurtig mineralfoundation i hovedet (Lily Lolo, “Porcelain”), concealer under øjnene og på røde områder (Max Factor Pan Stick, “fair”), lidt blush (e.l.f., “Tickled Pink”), sort flydende eyeliner (hvilken jeg nu lige har) og mascara (Max Factor Masterpiece på de underste, L’oreal Telescope på de nederste – begge sort) – og så til sidst lidt læbepomade eller forholdsvist neutral gloss :)

  Synes det er hurtigt og simpelt, og det holder det meste af dagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S. Aaes

  Mit yndlings look er meget meget markerede øjne.
  Flydende eyeliner, og kohl blyant under øjnene.
  Lækker hud med flydende foundation, concealer under øjnene, og røde pletter.
  Ellers med en kraftig farve over øjnene der matcher mit outfit.
  Jo vildere jo bedre – på den fede måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Favorit look er det nok egentlig ikke..
  Men det er det eneste der kan holde sig pænt i øjeblikket ( uden at jeg skal friske det op konstant ), bonus kan være at det går lynhurtigt :)
  Når temperaturen overstiger 20 grader så smelter jeg … desværre !

  Efter min dagcreme MED solfaktor bruger jeg en mineralpudder fra MAC..
  Urban decay primer potion på hele øjet ,dernæst en forholdsvis bred linie med Graphblack eyeliner
  og skyggen Vex på hele låget .
  Maybelines one by one volum ekspress mascara er favoritten hos mig pt. og afslutter det look jeg
  lever med for tiden.
  Det giver et udemærket hverdagslook og kræver ikke så meget vedligeholdelse i varmen , hvis man som jeg koger igennem dagen.

  Men jeg glæder mig rigtig meget til at kunne finde de sjove ting frem igen, når temperaturen daler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solcreme fra clinique faktor 30, lidt mineralpudder, brun streg fra chanel, lys skygge fra loreal, mørk skygge fra clinique, vandfast brun mascara fra isa dora, lidt blush fra lancome og lidt farve på læberne fra chanel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  mit er …

  guld og petroliums grøn overøjene….. fra Makeup store ….

  petroliums grøn eyliner fra gosh

  og maybeline sort øjenskygge

  og en gosh læsbestift .. som regl brunlig/ rødlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er det jo ved at være sådan næsten sommer, så mit bud er en hurtig og nem sommer-makeup der kan holde til varmen:

  Først en god (gerne matterende) ansigtscreme fx. Embryolisses lait creme, Cliniques city block 40 SPF og lidt concealer til at dække det røde rundt om næsen og under øjnene.

  Lidt bronzer i 3-tallet (pande, kinder, kæbe) og dernæst en mineralblush i enten pink eller peach.

  Mascara og vandfast sort eyeliner på øjnene og en god læbepomade med solfaktor i og måske lidt farve fx. MACs tinted lip conditioner i koral.

  Synes det er vigtigt at holde det enkelt og nemt om sommeren og her er det især et krav at makeuppen ikke flyder ud og “smelter”. Det allervigtigste er dog at man husker solcremen, for kragetæer rundt om munden, sur rynke i panden og generelt creppet hud er bare IKKE et favoritlook!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Eftersom det er eksamenstid er mit favoritlook ret casual:
  Mineralpudder fra Youngblood, concealer fra Nilens Jord, bronzer fra Nouba, øjenskygge fra MAC i farven Naked Lunch, mascara fra Bare Minerals og masser af Ole Henriksens grønne læbepomade. Al makeuppen påføres med black diamond penslerne fra Nilens Jord. I håret kommer jeg Kevin Murphy Hair Resort der dufter skønt af sol og sommer! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, kan godt se jeg ikke bruger så meget om sommeren? Syntes makeup hurtigt “klatter” her i varmen, så jeg nøjes med en tinted daycream, evt med lidt compact pudder med børste ovenpå (fra Estee Lauder)
  Mascara (er pt ved at afprøve Max Factor Falsh Lash Effect)
  Lidt lipgloss eller læbestift i neutral farve.
  Voila!
  NB. Går bølgerne højt, kan jeg måske finde på at tage en cremefarvet øjenskygge fra Chanel på, men somregel ikke da det hurtigt enten klatter eller forsvinder her i varmen på mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fra kun at have brugt mascara i en lang periode (eksamensramt og underskudsagtigt!) er jeg nu bl.a. begyndt at bruge min eyeliner igen – eller dvs jeg måtte ud og købe en ny, fordi der kun var 1 cm tilbage af den gamle. Det blev den samme igen; Lancôme Le crayon khôl black carat farve 022 bronze. Mascaraen er min nye totalt yndlings, Max Factor Xperience volumising. Og så lige lidt farve til øjenbrynene, Lacôme kit sourcils farve 02 brun.Har osse fundet alle mine øjenskygger frem igen, men trænger til nogen nye. Skal til min allersidste eksamen i morgen – og SÅ skal den ha´ på alle tangenter igen! Nøj, jeg glæder mig :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her i varmen er det sjældent jeg bruger foundation eller pudder. Men jeg bruger masser af farver på øjnene.

  Bruger mange forskellige looks, der mikser en masse forskellige farver. Det er meget sjældent jeg har neutrale eller brune nuancer, men bruger meget lilla, rød, grøn, blå og især turkis er jeg ret glad for.

  Starter altid med en primer, for tiden bruger jeg enten Urban Decays Primer Potion eller Too Faced Shadow Insurance.

  Rammer herefter øjet ind gerne med en farvet eyeliner (for tiden bruger jeg forskellige eyelinere fra POP eller Maybelline), der passer til de farver jeg ellers vil bruge til mit look. Tegner aldrig i den våde vippekant, da mine øjne simpelthen ikke kan tåle det.

  Herefter ligger jeg en farvet skygge i lys nuance på øjenlåget til lidt op over globelinjen.

  På globelinjen og lidt op over, har jeg en mørkere farvet skygge, der passer i farven til min lyse nuance (og eyelineren).

  Under de nederste vipper kommer jeg også lidt af den mørke skygge.

  Under brynet kommer jeg en neutral skygge – bruger ikke highlighter under brynet for tiden, men bare en neutral skygge.

  Jeg bruger mange forskellige mærker af øjenskygger, men mest MAC og Urban Decay,

  Det hele bliver blended, så der ikke kommer nogle skarpe kanter mellem de forskellige øjenskygger.

  Til hverdag bruger jeg en brun mascara og til fest en sort eller farvet.

  På kinderne er det sjældent jeg bruger ret meget her om sommeren.

  Til mine læber bruger jeg mest plejende læbestifter så som NYX Tinted Lip Spa eller en lignende fra POP. De giver kun et hint af farve, men er super lækre på læberne. Er ikke så meget til lipgloss.

  Efter jeg er begyndt at bruge en primer og nogle ordentlige øjenskygger, har jeg aldrig problemer med at min øjenmakeup “smelter” her i varmen, hvad der ellers altid har været et problem for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Yndlingslook til sommer: næsten nøgent ansigt med koralrøde læber.

  Øjne:
  Start evt. med lidt øjenskygge i en sart farve – lysebrun, gylden eller lignende.
  Påfør mascara (bruger “High Impact Curling Mascara” fra Clinique) på de øverste og nederste vipper.

  Ansigt:
  Brug solcreme i ansigtet og husk også at smøre halsen ind.
  Brug evt. lidt concealer/foundation hvis du har behov for det. Jeg plejer ikke at bruge det. Sørg endelig for, at det ser naturligt ud.

  Læber:
  Start med Max Factors “Lip Tint” i farven 04 (pink/rød farve). Tegn en streg på underlæben og pres derefter hurtigt læberne sammen, da stregen ellers vil blive tydelig. Tegn videre på overlæben og pres igen læberne sammen. Tegn derefter de steder op, der mangler lidt farve.
  Herefter påføres “Chubby Stick” fra Clinique i farven Chunky Cherry. Tag den på ligesom en læbepomade, men pas på ikke at farve uden for læberne.
  Læberne er det eneste, som skal opfriskes i løbet af dagen.

  Hår:
  Jeg synes, at håret er en vigtig del af mit look. Jeg har naturlige krøller, men ellers så krøl håret, så det ser så naturligt ud som muligt. Hvis du i forvejen har naturligt fald eller naturlige krøller, så lad håret lufttørre og kram lidt hårmousse ind i håndklædetørt hår.

  Det er simpelthen SÅ nemt og derfor og så rart til sommer. Jeg bruger stort set aldrig selv foundation, og når det bliver sommer er det også rarere at man kan se mine fregner på næsen.
  Og husk nu solcremen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit yndlingslook er ret meget mit standardlook med neutrale farver som går til ethvert outfit og enhver lejlighed. På huden Jane Iredales mineralfoundation og en blush fra Maybelline. På øjnene kohl, en lysbrun øjenskygge fra Mac og Hypnôse mascara fra Lancome. Kan let transformeres til et aftenlook med lidt guld på øjnene, en flydende eyeliner og et par ekstra lag mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Mit yndlingslook pt. og som regel om sommeren og på ferie i varme lande er simpelt:

  Enkel make-up:
  Eyeshadow primer
  En lys øjenskygge på hele øjenlåget – evt. en mørkere i globelinien
  Mascara i farven brun

  En smule bronzer/blush til at fremhæve ens egen naturlige tan

  og så ellers bare en sommer pang-farve på neglene – både tæer og fingre:) Så er man good to go – om man er på ferie i varmen eller på festival:)

  Hilsen Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida N

  Yndlingslooket pt er holdt neutralt, men med knald på læberne: Clarins Teint Éclat Confort som base, en smule Biotherm løs pudder til at binde, MAC melba blush, random brun øjenskygge til mine øjenbryn, Estée Lauder Turbolash mascara og så en vild læbestift. Idag står den på Niveas Lingerie Pink :)
  Det går hurtigt, men er effektivt og læbestiften forhindre at det bliver kedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes måske at når det bliver sommer så er det fedeste ikke at male sig til i make-up (okay, det lød måske lidt overdrevet). Men når man som mig fra naturens side er velsignet med en hudfarve der er lysere end et a4-ark, så skal der store mængder solcreme til, og når man først har balsameret sig selv i dette, så er lysten ikke stor til makeup.. Så om sommeren kører jeg som regel en afslappet stil, hvilket nogen gange indebærer ingen make-up, tiltrods for at side gevinsten ved den lyse hud er røde øjenvipper, det har derfor også taget mig lang tid at overvinde skrækken ved at gå ud uden make-up, men jeg har efter hånden lært det.
  Men for det meste er der en smule mascara at finde på mine vipper (maxfactor masterpiece max, i sortbrun), og hvis det skal være helt vildt lidt solpudder på kindbenene (Bodyshop) bare for at lade som om jeg får lidt farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Nødtvunget i specialetider er min rutine i øjeblikket; kildevandsspray og Cicaplast reparationscreme begge fra La Roche-Posay, øjengele fra Derma, noget Clinique til at tage det værste mørke under øjnene, solskinspudder fra L’oreal, lyserød blush fra Bioterm, pink-ish øjenskygge fra Max Factor og Volume mascara fra Nilens Jord… Okay, det var faktisk en hel del alligevel, selvom jeg gerne ville have tid til meget mere!! Det må blive efter 1. juli, når skidtet er afleveret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Først bruger jeg MAC Studio Moisture Tint i hele ansigtet, da den har spf 15 og let dækning, hvilket jeg elsker her til sommer. Derefter tager jeg MAC Cremeblend Blush i Ladyblush på kinderne, og “setter” med Maybelline Dream Matte Powder, for her i varmen bliver min hud nemt fedtet, og så smelter cremepodukterne altså af..
  Hvis jeg har tid bruger jeg også lidt bronzer.

  På øjnene lægger jeg en streg hele vejen rundt om øjet med MAC Lucky Green øjenskygge, så flot til solbrun hud. Derefter bare mascara.

  På læberne bruger jeg enten læbepomade, eller MAC Lustreglass i Love Nectar, som også står virkelig godt til den grønne øjenskygge og solbrun hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M.

  Årh, jeg er altså ret så forelsket i mit favorit look!

  Jeg starter ud med, L’oréal True Match Minerals i farven W1 Golden Ivory.

  Derefter følger bronzeren, Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer i farven 02 Sunkissed.

  Og så kommer yndlings blushen, MAC Powder Blush i farven Fleur Power – dén er genial!

  På øjnene lægges Maybelline Eyestudio Duo (Color Cosmos) i farven Savanna Green.(Den prøvede jeg efter en anmeldelse i lavet, og jeg har haft lidt af et crush på den!) – Nå, men jeg lægger den gyldne den af den på hele øjenlåget og derefter lægger jeg den grønne i V-form langs vippekanten og op til globelinjen. Og så får den masser af L’oréals mascara, Volume Million Lashes i extra-black. Og den giver mig flotte vipper, oh boy, hvor giver den mig flotte vipper!

  På læberne foretrækker jeg Jane Iredales læbepomade LipDrink.

  Det lyder af noget, der tager lang tid, men det tager en 7-8 minutter og er simpelthen så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med look mener I vel make-up? ;)
  Jeg kører den naturlige stil: mascara og læbepomade! Og så måske en smule concealer, hvis jeg har lidt røde pletter eller ser alt for træt ud.

  Og så kombinerer jeg med blomstret kjole, farvede strømpebukser og en cardigan, hvis det er lidt køligt. Og ballerinaer og en fletning i håret (eller hestehale, selvom det ikke passer så godt til cykelhjelm). Tada ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille a

  Nu er det jo fantastisk, når huden har fået en smule farve, så kan man holde sig til et minimum…

  Jeg bruger Origins VitaZing spf15 i ansigtet, en smule solpudder fra MAC, samt en abrikosfarvet pudderblush på kinderne.
  På øjnene har jeg bare groundwork, paintpot også fra MAC, en brun eyeliner og sort mascara.
  Læberne en neutral lipgloss, lige nu bruger jeg en fra DIOR.

  Tak for en inspirerende blog:-)

  / Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille a

   Hov, glemte lige; selvfølgelig pangfarvet neglelak på både fingre og fødder (og slet ikke den samme naturligvis) – det er på neglene at balladen skal ske……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit favorit look her i tiden er det helt naturlige. Når man sidder på sit kontor på Uni 10-12 timer hver dag og slider med en halvvejs eksamen på PhD’en, så synes jeg at et naturligt look er mest passende.

  Mit look består helt simpelt af concealer og foundation (begge fra Clinique) til at dække de mørke rande under øjnene og røde pletter og urenheder i ansigtet. På vipperne bruger jeg sort mascara og kinderne får lidt bronze. Læberne får en neutral lip gloss. Ind i mellem bruger jeg lidt lysebrun skygge på øjenlågene, men den bliver ofte droppet, da det ikke holder så godt her i sommer varmen. Det vil derfor være perfekt med den primer i udlodder.

  På trods af de mange timer bag de gule mure (Århus Universitet), så starter jeg naturligvis altid med solcreme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nyholm

  mit favoritlook lige nu er, at tegne brynene op (har meget lyse bryn i forhold til min hårfarve), lægge en mellembrun (samme farve som mine vipper) eyeliner på vippelinjen hele vejen rundt om øjet samt en hvid eyeliner i øjenkrogen og en sort i det ‘yderste v’ (stadig kun på vippelinjen). Ingen mascara.
  Når jeg så skal spice det lidt op fordi jeg skal i byen, er en knaldrød eller pink læbestift fantastisk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Mit yndlingslook lige nu er lilla smokey eyes med en palette fra Gosh og masser af mascara fra Helena R. Det er festligt til alle sommerpartys :) Men må indrømme at makeup er det sidste jeg tænker på i øjeblikket når jeg sidder og læser til eksamen, så bliver det ofte bare au natural, hvilket egentlig også er et look jeg er ret vild med ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Favotirlook: Perfekt porcelænsagtig hus,nude-ish skinnende læber og PANG på øjenene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Hov glemte at skrive hvorfor jeg elsker det look:
  Jeg elsker at ansigtet er neutralt men at øjnene virkelig bare stråler. Det er langtfra et hverdagslook, og faktisk går det bare ud på at lave en slags regnbuefarvet øjenskygge og nå holde resten af ansigtet nude.. men det ser så fedt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg bruger pt Youngblood mineral foundation (tawnee) eller mac studio fix (NW25), youngblood rouge (sherbet) eller YB lunar dust (dusk),youngblood skygge( timeless) eller laura mercier metalic creme eye color( platinum), mac eye pencil(permaplum) eller(powersurge) helene rubinstein waterproof mascara lash queen deep black, murad soothing skin and lip therapi på læberne eller en eller anden gloss fra enten youngblood eller laura mercier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Forhåbentlig har man lidt mere farve her om sommeren :)

  Men masser af fugtighedscreme (favorit: AQUALIA ANTIOX /Vichy fra Apoteket, giver en flot glød), lidt concealer ved øjnene og pudder til at mattere (og få øjenskyggen til at “hænge fast”). Ynglingsfarve i øjenskygge pt. er Gosh Glamorous Eye Shadow i farven Taupe, som kan bruges både tør og våd.

  Derefter Gosh Velvet Touch Eyeline, som er den blødeste og lækreste eyeliner der findes, og desuden ret vandfast. Ynglingsfarve lige nu: Metallic Brass, tværer den gerne lidt ud med fingeren, så den ser lidt blødere ud og herefter masser af mascara, all time favourite er GOSH Mascara Eye Catching 2 Step Black, som siger “fake lashes go home”.

  For at opsummere: et gyldent look uden alt for meget makeup på huden, men masser på øjnene ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Mit yndlings look pt. er når jeg er i klædt en af mine elskede Odd Molly tunikaer med en underkjole under og stramme leggings i cowboystof og mine Fly London sandaler . Som tilbehør min Style Snob hjertehalskæde med en masse similisten plus et par flotte øreringe. Når mit hår har fået hårpudder og det bare sidder i skabet og Make-up’en sidder perfekt så er jeg tilfreds med mit look. Jeg starter med at rense huden og derefter smør jeg mig med Cliniderm solcreme, dupper concealer om øjnene, derefter foudationen. Bruger så ellers farverne, enten blå, grå, grøn eller brun om øjnene og det er som regel lidt Smokey eye over min Make-up . Til slut en mega flot læbestift med glimmer fra MAC.

  Mine negle på fødder er næsten altid i stærke farver. Neglene på mine hænder er altid med en neutral farve men gerne med glimmer eller perlemor i.

  Og som i nok kan læse så er jeg en Glimmergirl i stor stil HI HI:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit favoritlook består af:

  Chanel VITALUMIÈRE AQUA foundation, MAC Mineralize Skinfinish Natural Pudder, Mac Well Dressed blush, MAC Bronzing pudder, Mac paint pot Rubenesque over hele øjenlåget og op til brynet, MAC naked lunch i øjenkrogene, MAC All that glitter til øjenlåget, MAC era i krogen ved øjen benet (ved ikke helt hvad det hedder ) :) Og sidst men ikke minst Mac dazzle lash mascara :)

  Perfekt til en lille festlig sommeraften :)))

  Og så bliver det ekstra godt med en lang maxi kjole :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit favoritlook er perfekt til sommer :) Det er nemt, hurtigt og utrolig smukt. Det skjuler det der skal skjules og fremhæver det der skal fremhæves!

  Ansigt:
  Mac Studio finish concealer på problemområder,
  Missha undereye brightener under øjnene,
  YSL touche eclat på kindben, næse og andre highlightpunkter,
  Mac posey cream blush
  Mac studio careblend pudder,
  og mac shroom øjenskygge som highlighter.

  Øjne:
  En paintpot enten painterly, bare study eller groundwork
  og mascara – Maybelline one by one
  Hvis jeg skal ud om aftenen, eller jeg gerne vil have lidt mere tager jeg Mac eyeliner i Feline på vandlinjen :)

  Læber:
  Piz buin læbepomade med spf 20

  Hurtigt, nemt og smukt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver nødt til at nævne to :-) Mit yndlingslook er nok et naturligt sunkissed look med sort ‘cat-eye’ eyeliner på øjnene a la Lauren Conrad. Men jeg elsker også smokey eyes, som jeg altid laver med Paint Pot fra MAC, fordi det er den eneste øjenskygge der holder hele aftenen. Men måske sådan en primer kan lave om på det, så jeg kan få brugt alle mine andre skygger :-)

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie E

  Jeg er kun 18 år, så jeg synes egentlig ikke at make up er nødvendigt i sommermånederne, da jeg hverken døjer med rynker eller uren hud.
  Dog er velplejet hår, hud og negle et must! Derudover synes jeg er ens øjenbryn er afgørende for helhedsindtrykket, da pænt formede og markerede bryn, gør en stor forskel i ens look!
  Derfor får jeg dem farvet og plukket en gang om måneden, så jeg ikke behøver at tegne dem op hver morgen.

  Hvis jeg skal ud om aftenen er et sikkert look “wet smokey eyes”, som er ideelle til varmen. når man danser rundt i sommernatten og bliver varm, er det fugtige og våde look særdeles velegnet!

  Jeg laver det ved hjælp af en stor, “smudge” eyelinerblyant, som jeg tegner med rundt om hele øjet. derefter fedter jeg øjet ind i Tromborgs eye grease (og toner det ud i eyelineren) , som giver huden et blankt poleret look, dog casual og rock ‘n’ roll.
  En gennemsigtig gloss fra MAC, gør overfladen på øjenlåget fugtig og blank. highligter under brynet, på næseryg og amorbuen giver ansigtet karakter og lysner op på en guddommelig og “illuminating” måde.

  Kombineret med masser af sort mascara, glød i kinderne (med MAC strobecream mixet med YSL topsecrets flash radiance skincare brush), blanke læber og håret sat rodet og tilfældigt, er dette sommerens lookfor mit vedkommende! Perfekt til sommerens festivaller, strandfester og våde nætter! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie E

   mine negle lakerer jeg i kontrast til det våde look, og maler dem derfor i en neutral farve med perlemor eller glitter, og påfører derefter Essie’s Matte about you, som matterer lakken.

   Mit matte negle look, står derfor i stor kontrast til min våde makeup, og det skaber en rød tråd, trods modsætningen mat – skinnende.

   Men modsætninger mødes?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det look gad jeg godt se :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K

  Da det er sommer, så er jeg meget neutral i udseendet, da jeg synes at sommeren er mest fantastiske tid, så derfor behøver jeg ikke skjule min ‘vinter depression’ med make up.
  Jeg bruger solcreme fra Derma, mascara fra L’Oréal og en lille smule solskinspudder, så jeg får en dejlig glød i ansigtet :-) Og en mat neglelak – enten gennemsigtig ellers en meget lys rosa.
  Mit hår er ret beachy. Jeg elsker når mit hår ligner strandhår. Så det er meget pjusket, men samtidig ser det lækkert ud.
  Det er meget enkelt, men det elsker jeg ved sommeren: at man ikke behøver at putte femhundrede lag make up på, da alle ser bedre ud om sommeren end vinteren.

  Det her er selvfølgelig bare mit hverdags-look. Hvis jeg skal i byen eller en speciel begivenhed, så er der selvfølgelig helt andre boller på suppen mht. make up ;-)

  Mange kram fra Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Jeg har fedtet hud – og måske derfor også tendens til at min øjenskygge efter nogle timer ligger i “kager” hen over øjenlåget i stedet for dejlig jævnt, som jeg lagde den om morgenen,….
  Jeg vil se utrolig meget frem til, at jeg bliver vinderen, så jeg kan få bugt med mit problem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mit favorit look lige nu er Rimmel Sexy Curves mascara, en tynd streg Gosh Velvet Touch eyeliner i Green Grass på den yderste del af øjet og lidt læbepomade og selvfølgelig solcremen fra Piz Buin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clinique tonet dagcreme SF15. Pink øjenskygge lavet af rent pigmentfarve. Lancome sort mascara. Rosa Clinique læbestift med svag shimmer. Lidt parfume bag ørene og mørkerøde tånegle. Cest tout!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mit favoritlook for tiden er ganske simpelt. Lækker lækker hud, med en sart blush på kinderne. Neutral øjenmakeup og så en knaldfarvet læbestift. For tiden er det MACs impassioned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  “Look’et” – er det tøjet eller makeup’en? :-)
  Hurtigt makeup look: dagcreme fra L’oreal samt en smule dagcreme med solfaktor blandet i. der er ikke solfaktor i L’orealen, så derfor. Mineralpudder – den lyseste fra L’oreal fordi den passer fint til min hudfarve. Jeg synes tit at andre minaralpuddere er for mørke. Øjencreme – lige nu en fra Body Shop. Primer – den fra Urban Decay – er arvet fra en veninde, der havde den på én gang men ikke kunne forliges med den. Mineraløjenskygge – også fra L’oreal – en vissengrøn. Brun mascara i meget beherskede mængder og uden fibre. Lige pt den fra Maybeline i den pink emballage med grønt låg. Eyeliner – en flydende grå fra Maybeline på øverste låg i en meget tynd streg og en grå kohlblyant under de nederste vipper. En svagt brunrosa læbestift fra Oriflame fuldender værket. Alt det tager max 10-15 minutter.
  Tøjet er endnu hurtigere: Jeans med alm talje og lidt smalle ben og en stribet langærmet T-shirt i hvid og brun. Over det en turkis cardigan for at få lidt farve og på fødderne et par Merrell sandaler. Jeg skal gå langt. Går ca 6000- 7000 skridt på arbejde hver dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ansigt: Hvis solen skinner bliver det en tinted moisturizer (MED SPF! – det vigtigste!) med en mat pudder. Bonzer og en fin baby pink blush (den som i anbefalede, TAK!)

  Øjnene: bliver simple med en mat brun skygge i globelinjen, en shimmer på resten af låget, og vandfast brun eller sort mascara.

  Læber: Inden hele molevitten bliver lagt fugter jeg læberne med læbepromade, den tørre det af nu her. Herefter ligger jeg en fin lyserød læbestift i form af FUN FUN eller Saint Germain. (husk, SPF på læberne også -Matas solstik SPF 30 er perfekt!) ;)

  Hen over sommeren har jeg ikke lyst til foundation, concealer og andre “tykke” produkter da det hurtigt smelter af + jeg vil ikke dække mine fine fregner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg skal bade eller feste i sommer natten bliver der brugt en lip tint, pt en fra GOSH i pink (er ikke helt vild med den?!)

   Men for at samle det hele er det naturlige øjne og lyserøde læber – mine tænder bliver hvidere og min kulør står mere frem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Årh, jeg ELSKER sommer, og alle sommerens farver!
  så mit look ville være en dejligt tyrkis farvet sommer kjole, blå kilehæle og en pæn halvskæde.
  Mit makeup ville gå ud på at lege med en masse af de forskellige sommer farver..
  jeg ville lægge en eyeprimer allerførst for at på makeuppen til at holde hele dagen, en meget mild lyserød creme shadow på øjnlåget for at give farverne jeg ligger ovenpå et varmt look, der i ville jeg tage en lidt mørkere lyserød og lægge lige i “the crease” altså der hvor ens øje har den der hvor det trækker sig sammen og ligner en streg, men ikke for meget og efter det ville jeg blande det grundigt ud.
  for mit ydre V, ville jeg lave et V som ligger på hovedet for også at give mit øje et smokey effekt, med mørkeblå og derefter blandet det igen..
  men frisk peache blush og røde læber, men læbestiften ville jeg “dutte?” altså ikke smører det på men men nærmest dutte det på bare for at jeg ville få lidt farve på læberne.
  Sølv øreringe og en lækker summer taske, and I’am good to go ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit favorit look i øjeblikket er en meget let make-up, med et par vilde læber.

  Nu hvor det er begyndt at blive varmt, bryder jeg mig ikke om at have alt for meget make-up på. I sommer tiden bruger jeg mest tinted moisturizer fremfor almindelig foundation, da dette for mig virker lettere, og så en pudder til at give finish. Jeg vælger ofte at lave et meget neutralt øje, enten med nude øjenskygger, eller slet ingen øjenskygger og kun lidt pudder, og selvfølgelig mascara (vandfast hvis man nu skal på stranden ;) )
  Og til læber kan jeg godt lide at lave noget vildt, enten helt rød eller en mørk lilla, dette gør jeg dog mest til aften brug. Til daglig kan jeg godt lide koral farverne :)

  Fantastisk blog! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit favoritlook.. hmmm da jeg var mørkhåret var det kobber farvet øjenskygge, men nu ser det lidt for voldsomt ud så jeg er faktisk bare glad for smokey eyes, synes altid de virker uden de behøves være for voldsomme :)

  Men ellers er jeg også glad for at smække masser farver på øjenlågene, mestrer det bare ikke så godt som jeg ville ønske :)

  og så selvfølgelig yndlings mascaraen Lancome – Hypnôse Precious Cells

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle S.

  Om sommeren går jeg mere med linser end briller, så jeg elsker at give den lidt gas med en lys lilla øjenskygge og en mørk lilla creme-eyeliner i en mediumtynd streg helt tæt på de øverste vipper, et ordentligt lag mascara med cliniques hvide primer under, lidt sort eyeliner lige under den våde kant og så ellers bare lidt concealer og solskinspudder :) Når det er så varmt er det alligevel tit for meget at have foundation og pudder på. Hertil selvfølgelig løst hår og en stråhat :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.

  Jeg har aldrig gået særlig meget op i make-up, men efter jeg begyndte at læse jeres blog, har jeg investeret i dyre MAC-pensler og ditto øjenskygger, blush og foundation. Jeg investerede også i den gule pudder fra Clinique. Og det starter min dag med. Jeg er lærervikar, så tit har jeg absolut ingen tid, før jeg skal møde om morgenen, og det skal helst gå relativt hurtigt, og se naturligt ud, så jeg undgår at se død ud, men samtidig ikke ser for “malet” ud. Så får den med pudderen fra Clinique, derefter med YSLs Touché Eclat under øjnene og hvor jeg nu ellers lige rødmer eller ser mærkelig ud. Derefter bruger jeg min foundation fra MAC (Mineralize Satinfinish SPF 15) for at få ensartet ud.
  På øjnene plejer jeg at starte med at dække hele øjenlåget med Shroom-øjneskyggen fra MAC, for jeg er sådan en blegfis, så den giver lidt neutral farve. Yderst på øjelåget, og i globelinjen (dét udtryk har I lært mig!) lægger jeg en lys brun øjenskygge, også fra MAC, som jeg har glemt navnet på. Jeg plejer også at bruge en Mineralize Blush fra MAC i farven Dainty, for at få lidt farve i huden, som ikke er rødmen. Til allersidst kvitterer jeg med lidt sort mascara. Jeg er rigtig glad for den i guld med to børster fra Guerlain.

  Efter at have læst alle jeres pæne ord om primeren (dét ord har I også lært mig!) traskede jeg Magasin rundt for at finde den. Da jeg ENDELIG fandt Too Faced standen, efter at have brugt evigheder på at finde den heeeeelt rigtige blush i MAC-standen, var der satedme udsolgt af primeren! Jeg bandede lidt af jer der, men blev på den anden side også glad, for jeg tænkte, at det da måtte betyde, at der var nogle andre end mig, der også syntes rigtig godt om jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit favorit look: mascara og blush fra Jane Iredale og pink/orange neglelak fra Essie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Sørup Korsgaard

  Favorit looket i øjeblikket er Vex fra MAC på hele øjenlåget.

  Max Factor smokey eye effect i farven Onyx smoke.

  Satin Taupe fra MAC i globelinien som skygge.

  Mascara fra Maybeline

  Mineralpudder fra Youngblood.

  Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick i farve 04

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yndlingslook er vist lige nu “lidt, men godt”. Lidt concealer under øjnene og Clinuques fantastiske pudder med en blød børste i hele ansigtet. Bruger så lidt solskinspudder i kinderne – hen over øjnene og lidt på halsen.
  Markere øjnene med en tynd streg af enten en pang eyeliner eller en øjenskygge i en stærk farve. Bruger det slet ikke på hele øjenlåget i hele sommerperioden – og gør øjnene ekstra markante med et godt lag mascara.
  Synes lækker brun sommerhud fremstår meget bedre med disse få ting.
  Bruger lidt glimmerdust til håret og lader det krølle vildt og voldsomt for at understrege sommerlooket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pt. må det være sort kohl som basis, og så en flydende turkis eyeliner (gosh), og så masser af mascara. Jeg sveder helt vildt i varmen, men det her bliver siddende, og ser stadig ud af noget.
  Jeg kommer sjældent noget i ansigtet (foundation osv.) om sommeren, for jeg sveder det bare af igen, og heldigvis er min hud ganske pæn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg bliver ret brun om sommeren, så lige nu elsker jeg at udnytte at jeg ikke behøver særlig meget make-up for at se pæn ud. Og kombineret med noget smokey-eye/sort eyeliner og bronzer med lidt shimmer, så er jeg totalt sommerklar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har vidst kun et look og det er det jeg synes bedst om og det eneste jeg kan finde ud af :-)

  Foundation, pudder, sort eyeliner, sort mascara og Orgasm på kinderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iø gør jeg mere ud af min make up når jeg skal ud, masser af mørk øjenskygge og mere mascara :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Lige nu er jeg rigtig vild med Mad Men-looket. Jeg elsker den røde fine mund og de sorte (men ikke for vilde) øjne… Jeg har ikke selv turdet prøve det endnu, men tager mod til at gå ned og få købt en fin læbestift :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Mit favorit look for tiden er nedtonede øjne med naturlige nude farvar, brun mascara, lidt frisk fersken på kinderne og så bare fuld knald på læberne. I dag var det en bragende koral, tror det bliver pink imorgen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke så kreativ, mit favorit look er bare en gang foundation, blush, mascara, flydende eyeliner og E.L.F’s conditioning lip balm i den farve som nu passer til mit humør :o) .. Ved særlige lejligheder har jeg min viva glam cyndi læbestift på, jeg elsker den simpelthen så meget!!!! Den er hverken for lys eller for mørk rød, den er helt perfekt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg elsker det naturlige look!
  (Det hjælper selvfølgelig også, at solen er begyndt at titte frem, så man ikke ligner et lagen..)
  Solkysset hud, en let øjen make-up og nude læbestift. Tilsæt brune stænger, cowboyshorts, tshirt og løst hår.
  (Og Barcelona!..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Mit favoritlook lige for tiden er:

  Ansigt:
  Origins Vitazing i ansigtet (spf 15 yay :))
  Gosh bronzer (02 Natural Glow)
  NYC Color Blushable Creme Stick (Pink Flash)
  Jemma Kidd Make Up School Dewy Glow (02 Rose Gold)
  L’Oreal Glam Shine (Pink Crystal)

  Øjne:
  Gosh Velvet Touch Eyeliner (Metallic Brass); lægges som tyk streg på øjenlåget og blender det ud
  Jemma Kidd I-Conic Eyes Pencil Liner (03 Pin Up (klar blå)); lægges under øjet
  Maybelline Mascara

  Det er flot, nemt, og hurtigt og så synes jeg det er dejligt med “lette” produkter i tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  …”Jeg kan aldrig se at du har lagt makeup på, men du ser altid bedre ud” – citat kæreste. Mit favorit look er derfor ret simpelt…

  Primer til hele ansigtet
  Illuminator til de mørke rander under øjnene
  Concealer til evt. rødme
  Mineral foundation
  En lille tur med øjenvippebukkeren (som kæresten mener er ulækker og farlig)
  Flydende sort eyeliner på de øverste øjenlåg
  Sort mascara til vipperne

  … Og for nylig er jeg også blevet ret hooked på e.l.f.s lip balm med SPF 15 i mellow melon :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til hverdag synes jeg at et helt afslappet og naturlig look er noget af det flotteste. Ikke for mange farver og pang, bare roligt og upyntet. Lidt mascara, concealer og læbepomade, så er det fint for mig! Dog synes jeg lidt markede øjenbryn er flotte, da det indrammer hele ansigtet.

  Til fest derimod synes jeg at et look som Effy fra tv serien Skins, er sindsygt fedt! En meget mørk og smudgy øjenmakeup, markerede øjenbryn, flot og ensartet hud og helt nude læber. Dog har jeg ikke selv forsøgt mig med denne slags make-up da den jo er lidt voldsom, men en dag skal det prøves!

  Fed konkurrence!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Louise

  Jeg er helt vild med det orange sommerlook. Derfor gik jeg på jagt efter Diors “fire”, som I bloggede om for ikke så længe siden, men den er fuldstændig udsolgt over alt. Øv! Men så må jeg finde et alternativ, så jeg kan få min orange sommer. Neglelakken er hjemme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Er hoppet på bølgen med bright lips, og heldigvis fik jeg fat i mac’s candy yum yum. Det er VIRKELIG pink, jeg dupper den bare på. Min hud holdes neutral og ellers lidt mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit nye favorit-(fest)look er et jeg blev guidet til i Mac i sidste uge, og som jeg er blevet rigtig glad for.
  En base lægges under øjenskyggen (her ville Shadow Insurance jo være perfekt – indtil videre “nøjes” jeg med mine Gosh Waterproof Eye Shadow Stick, i dette tilfælde i farven Brown)
  Herefter lægges Mac øjenskygge i farven Satin Taupe over hele øjenlåget, og lidt Mega Metal Eyeshadow i farven Burgondy lægges yderst på øjenlåget. Så lægges et tyndt lag Big Bounce Eye Shadow i Luxury Touch ovenpå al farven, som lidt glitter/shine-effekt, og til sidst highligtes under øjenbrynet med en lys øjenskygge, her er min favorit Naked Lunch.
  Og så kommer der selvfølgelig eyeliner på (kan ikke huske hvad den hedder, men det er en grå-brun sag fra Mac) og masser af mascara – her sværger jeg til MaxFactor False Lash Effect.

  Selvom det stadig holdes primært i jordfarverne, som jeg har brugt længe, er der alligevel både farver og produkter imellem, som jeg aldrig ville have valgt selv, eller have turdet hvis ikke I havde prikket lidt til mig (og alle de andre læsere) herinde. Så tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hvor er I bare seje!

  WEEEHEEE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder altid makeuppen rimelig simpel om sommeren! Lige for tiden er jeg rigtig vild med bare at lægge MAC’s øjenskygge i farven All That Glitters på hele øjenlåget og blende den ind i globelinjen. Derudover lægger jeg lidt sort eyeliner om øjet og selvfølgelig masser af mascara! I resten af ansigtet bruger jeg for det meste MAC’s Ladyblush (den gamle), samt en rimelig neutral læbestift eller lipgloss, og det er sådan set det! Virkelig simpelt og neutralt, men rigtig fint! I hvert fald efter min mening ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hah, læste lige min kommentar igennem igen, og jeg fik det vist til at lyde som om jeg bruger MAC’s Ladyblush i hele hovedet! Der skulle stå: “I resten af ansigtet bruger jeg for det meste MAC’s Ladyblush (den gamle) på kinderne, samt en rimelig…” Det lyder vist lidt bedre :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Mit look :)

  Et lag øjenskygge – sældent den samme farve to dage i streg.
  Sort eyeliner der ligges tæt på øverste vipper fra lige omkring pupillen og ud mod siden, den tones let, derefter yderlige et tyndt lag øjenskygge.
  Brun eyeliner under øjet.
  Brun mascara.
  Foundation og pudder.
  Har fhv. røde læber, så bruger sjældent noget, men har så mange lip gloss, jeg alligevel nogle gange lige tager lidt på :)

  Til fest svinger jeg penslerne noget mere og leger gerne med forskellige farver på øjenene. Bruger også øjenvippebukker, sådan en hvid primer-ting til vipperne inden to lag mascara.
  Bruger også gerne noget på kinderne, enten i farve eller solskinspudder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HR

  Forresten, til fest kan jeg på læberne finde på at tegne dem op med en læbeblyant og faide den lidt ud med en klar gloss.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Til hverdag..Foundation og en id pudder, som får huden til at se naturlig ud, og skjule nogle små pigmentforandringer.

  Øjenskygger, lige fra fersken, til turkise og olivengrøn..Alt efter humør og tøjvalg..Mærkerne meget forskellige lige fra Young blood, Mac og id..mfl.

  Mascara bruges kun ved særlige lejligheder, enten brun eller sort..

  Læbestift lige fra rød over i de gyldne og varme farver..Altid med et lag lip gloss, gerne en som får læberne til at føles lidt større..

  Skal jeg have den helt store festmake-up, går jeg over til min nabo, som er tidligere makeupartist..Og så bestemmer hun, ud fra hvilke farver jeg skal klædes i..

  Smører med lipgloss dagen lang..Jeg kan ikke klare tørre læber..;-)

  Er det mon OK??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Con9

  Jeg vil også være med.. :-)
  Mit absolut foretrukne look lige nu går vist efter devisen “less is more”: jeg bruger en ansigtsolie, som i al sin enkelthed består af hampeolie, da den er forholdsvis tør og trænger nemt ind i huden. Olien giver lige det dér friske, ungdommelige shine, som mit snart 45-årige fjæs æælsker! Når olien har siddet lidt, dupper jeg evt. overskydende af, og så får kinderne et hint af Rimmels Spring Flower powder blush. Mascara bruger jeg altid kun på de øverste vipper, og her bruger jeg Cliniderms sorte gentle volume mascara, mens brynene får et lille spark med en gråbrun pen fra Gosh. Alt efter humør og anledning bruger jeg på læberne enten Rosebud salve eller min nyligt indkøbte skat Coral Red fra L’Oreal (og så er der dælme dømt fest, når dén kommer på – uh, elsker røde læber!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået en ting med falske øjenvipper! Prøvede det for første gang til en fest for nylig (som 35-årig!), og nu er jeg hooked! Jeg, der er ellers er så naturlig, kan pludselig ikke leve uden. Har fået dem sat på, men de holder ikke så godt på mig pga børn med pilfingre i hele mit ansigt. Nu har jeg købt falske, som jeg sætter på om morgenen, og så kører jeg DIVA-stilen hele dagen. Ihvertfald på øjen-niveau!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HR

   Hej Amrit

   Hvor køber du falske øjenvipper og hvad giver du for dem?
   Har i en alder af 35 år endnu ikke prøvet falske øjenvipper :) men overvejer det mere og mere…

   Man kan ikke bruge de samme to dage i streg, kan man?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Helle!
   Du kan sagtens genbruge kunstige øjenvipper, hvor mange gange afhænger af, om du bruger mascara på dem eller ej.
   Hvis du gerne vil prøve uden at det koster dig en formue, er elf’s vipper udemærkede. Dem har jeg selv brugt mange gange.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HR

   Hej Helene

   OK, tak for svar – det må jeg kigge på næste gang, jeg laver en bestilling dér; har lige fået varer derfra i denne uge… :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Solen er kommet frem, hvilket betyder, at mine fregner i hele fjæset også er kommet frem. Derfor bruger jeg hverken pudder eller foundation lige nu, men bare lidt warm soul mineralize blush fra mac på kinderne :) Herudover bruger jeg selvfølgelig en god mascara og til fest også en lækker øjeskygge.
  Lige nu ligner jeg dog mest en hængt kat, da jeg læser til eksamen og lige er kommet hjem fra svømmehallen… Så hit med den der wonder-primer! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A.

  Mit yndlingslook for tiden er både ret enkelt og får mig til at føle mig sommerligt frisk.
  Samtidig fylder det ikke meget i makeup pungen, hvilket er praktisk hvis man som jeg i perioder er på farten:

  I.D. Bare Minerals spf 15 mineral foundation kan jeg ikke undvære.

  L’oreal Glam Bronze + Blush i farven ‘blonde’ – placeret de rigtige steder ifølge Pudderdåserne, naturligvis! (Før fik den bare tur rundt i hele ansigtet, gisp..)
  + en smule markering af kindbenet (men det måtte man godt, ikke?):-)

  Selvsamme tofarvede bronzer/blush bruger jeg som en slags neutrale øjenskygger, hvor den lyse farve kommer på låget + en anelse som highlighter, og den mørke til at crease med.

  MAC Style Frost powder blush, som er en laber sommerlig fersken/coral-ish med lidt shimmer, på kindæblet.

  Et par lag L’oreal Volume MIllion Lashes i sort på vipperne.

  Ole Henriksen Fresh Lips spf 15 på læberne, som bekendt er farveløs, men mine læber er ret lyserøde i sig selv, så de skinner gennem.

  – SÅ ER JEG ‘GOOD TO GO’ PÅ EN SOMMERDAG!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Oh My Gosh - farveglade mini neglelak