En efterspurgt lille tube

14.06.11
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Shadow Insurance
Foto: Too Faced

Vores dejlige læsere har ofte efterspurgt en konkurrence med denne lille tube. Det virker jo rimeligt nok, når nu det er det produkt, der har fået mest omtale her på bloggen.
Pudderdåserne har fået lov til at besvare disse bønner og udlodder tre tuber Too Faced Shadow Insurence.

Alt du skal gøre for at deltage er at beskrive dit favorit look netop nu, det kan være det der går hurtigst, det der har mest farve og så videre. Det behøver ikke være en grundig vejledning, bare gør det så godt du kan, vi skal nok forstå meningen.
Konkurrencen løber til fredag aften, hvor jeg vil trække de tre vindere cirka klokken 18.00.

Fortvivl ikke hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, det er fordi den venter på godkendelse. Vi godkender kommentarerne, når vi har mulighed for det, så den skal nok komme med.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
BETINA ZACHARIASEN

Favoritlook pt: Rockchick!!! En sommer med masser af koncerter og festivals appellerer ikke til stiletter og strutskørt, så jeg ynder at kunne klæde mig cool, calm and collected i den rødternede skjorte, de slidte cowboyshorts og converse krydret med læderarmbånd, lange halskæder og stjerneøreringe…ROCK ON!!!!;=)

Sarah

Hurtig mineralfoundation i hovedet (Lily Lolo, “Porcelain”), concealer under øjnene og på røde områder (Max Factor Pan Stick, “fair”), lidt blush (e.l.f., “Tickled Pink”), sort flydende eyeliner (hvilken jeg nu lige har) og mascara (Max Factor Masterpiece på de underste, L’oreal Telescope på de nederste – begge sort) – og så til sidst lidt læbepomade eller forholdsvist neutral gloss 🙂
Synes det er hurtigt og simpelt, og det holder det meste af dagen 🙂

Sarah

Okay, *telescopic 😀

Kristina S. Aaes

Mit yndlings look er meget meget markerede øjne.
Flydende eyeliner, og kohl blyant under øjnene.
Lækker hud med flydende foundation, concealer under øjnene, og røde pletter.
Ellers med en kraftig farve over øjnene der matcher mit outfit.
Jo vildere jo bedre – på den fede måde.

Janni

Favorit look er det nok egentlig ikke..
Men det er det eneste der kan holde sig pænt i øjeblikket ( uden at jeg skal friske det op konstant ), bonus kan være at det går lynhurtigt 🙂
Når temperaturen overstiger 20 grader så smelter jeg … desværre !
Efter min dagcreme MED solfaktor bruger jeg en mineralpudder fra MAC..
Urban decay primer potion på hele øjet ,dernæst en forholdsvis bred linie med Graphblack eyeliner
og skyggen Vex på hele låget .
Maybelines one by one volum ekspress mascara er favoritten hos mig pt. og afslutter det look jeg
lever med for tiden.
Det giver et udemærket hverdagslook og kræver ikke så meget vedligeholdelse i varmen , hvis man som jeg koger igennem dagen.
Men jeg glæder mig rigtig meget til at kunne finde de sjove ting frem igen, når temperaturen daler 🙂

Estermarie

Solcreme fra clinique faktor 30, lidt mineralpudder, brun streg fra chanel, lys skygge fra loreal, mørk skygge fra clinique, vandfast brun mascara fra isa dora, lidt blush fra lancome og lidt farve på læberne fra chanel.

astrid

mit er …
guld og petroliums grøn overøjene….. fra Makeup store ….
petroliums grøn eyliner fra gosh
og maybeline sort øjenskygge
og en gosh læsbestift .. som regl brunlig/ rødlig

Charlotte

Nu er det jo ved at være sådan næsten sommer, så mit bud er en hurtig og nem sommer-makeup der kan holde til varmen:
Først en god (gerne matterende) ansigtscreme fx. Embryolisses lait creme, Cliniques city block 40 SPF og lidt concealer til at dække det røde rundt om næsen og under øjnene.
Lidt bronzer i 3-tallet (pande, kinder, kæbe) og dernæst en mineralblush i enten pink eller peach.
Mascara og vandfast sort eyeliner på øjnene og en god læbepomade med solfaktor i og måske lidt farve fx. MACs tinted lip conditioner i koral.
Synes det er vigtigt at holde det enkelt og nemt om sommeren og her er det især et krav at makeuppen ikke flyder ud og “smelter”. Det allervigtigste er dog at man husker solcremen, for kragetæer rundt om munden, sur rynke i panden og generelt creppet hud er bare IKKE et favoritlook!

Helle

Eftersom det er eksamenstid er mit favoritlook ret casual:
Mineralpudder fra Youngblood, concealer fra Nilens Jord, bronzer fra Nouba, øjenskygge fra MAC i farven Naked Lunch, mascara fra Bare Minerals og masser af Ole Henriksens grønne læbepomade. Al makeuppen påføres med black diamond penslerne fra Nilens Jord. I håret kommer jeg Kevin Murphy Hair Resort der dufter skønt af sol og sommer! 🙂

Rikke Nørdum Sonne

Øj, kan godt se jeg ikke bruger så meget om sommeren? Syntes makeup hurtigt “klatter” her i varmen, så jeg nøjes med en tinted daycream, evt med lidt compact pudder med børste ovenpå (fra Estee Lauder)
Mascara (er pt ved at afprøve Max Factor Falsh Lash Effect)
Lidt lipgloss eller læbestift i neutral farve.
Voila!
NB. Går bølgerne højt, kan jeg måske finde på at tage en cremefarvet øjenskygge fra Chanel på, men somregel ikke da det hurtigt enten klatter eller forsvinder her i varmen på mig)

Louise

Fra kun at have brugt mascara i en lang periode (eksamensramt og underskudsagtigt!) er jeg nu bl.a. begyndt at bruge min eyeliner igen – eller dvs jeg måtte ud og købe en ny, fordi der kun var 1 cm tilbage af den gamle. Det blev den samme igen; Lancôme Le crayon khôl black carat farve 022 bronze. Mascaraen er min nye totalt yndlings, Max Factor Xperience volumising. Og så lige lidt farve til øjenbrynene, Lacôme kit sourcils farve 02 brun.Har osse fundet alle mine øjenskygger frem igen, men trænger til nogen nye. Skal til min allersidste eksamen i morgen – og SÅ skal den ha´ på alle tangenter igen! Nøj, jeg glæder mig :o)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *