Fredagsfavorit: Shellac

10.06.11
Shellac i farven Hollywood
Shellac i farven Hollywood
Shellac i farven Hollywood Foto: Tine Duch

CND’s Shellac vandt en Danish Beauty Award i kategorien årets innovation og det forstår jeg godt. Det er så FABULOUS, at man tror det er løgn.

Fredag den 27. maj fik jeg lagt den smukkeste røde neglelak på og under en time senere, skrabede jeg ved et uheld hele højre hånd på en rå betonvæg…
Jeg gispede ved tanken om, at jeg så kort tid efter havde ødelagt mine smukt lakerede negle, men der var ikke den mindste lille ridse at se. Efter ti dage var der stadig ikke en eneste ridse og hvis ikke mine negle groede, som om de blev betalt for det, så havde jeg endnu haft smukke røde negle uden en eneste skramme. WAUW siger jeg bare!

Shellac får mine varmeste anbefalinger, det koster cirka 300 kr. og holder altså til meget mere end jeg troede muligt. Betonvæg, havearbejde, rengøring, daglig opvask og selvfølgelig almindelig vask af hænderne, ja og alt det andet klarer Shellac uden problemer.
Find nærmeste salon her ved at vælge CND Creative i boksen ved siden af postnummerfeltet. Du får nu en liste over saloner og i tredje kolonne fra venstre står de mærker salonen har, her kigger du efter CND Shellac.

Psst! Du får snart min nye neglefarve at se, der er nemlig kommet ny Shellac på og den er super cool, hvis jeg selv skal sige det…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
RikkeV

Jeg skal også have en omgang så jeg er festival klar!

Hanne

Det lyder bare som en drøm! Glæder mig til at se din nye farve…

Rikke Nørdum Sonne

WOW. Lyder fab. Hvad var det iøvrigt du anbefalede til skøre svage negle er knækker og flækker på alle leder og kanter?

Pudderdåse Katja

Det kommer an på, hvordan de flækker. Hvis de peeler og flager, altså der går lag af, så er vi stadig i gang med at teste, hvad man gør ved det. Peelende negle er lidt kompliceret. Men negle der er tynd og knække og flækker, der er for eksempel OPI Nail Envy Matte helt fantastisk. Du bruger det som underlak. Læs mere her: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/01/08/sadan-far-du-st%C3%A6rkere-negle/comment-page-1/

Pudderdåse Helene

Hej Rikke!
Mine negle har kun sjældent delt sig i lag (de gjorde det for nylig, da jeg testede et produkt). Min mors negle er derimod helt tossede og ryger af i store flager. Hun har testet Mavala Negleskjold:
http://www.matas.dk/makeup/negle/neglepleje/mavala+negleskjold+2+x+10+ml.aspx?categoryid=44&productid=31
og det har forbedret hendes negle væsentligt. Jeg gav hende en Shellac behandling og da hun fik det lavet, sagde negleteknikeren, at det var tydeligt, at se at det nye stykke negl ca. 4 milimeter (altså oppe ved neglebåndet) så meget bedre og sundere ud. Nu håber jeg at hendes negle kan få lidt ro med Shellac’en og så må vi tage den derfra.
Hun har været så ked af de negle i over 20 år, så jeg synes jo det er på tide at gøre noget ved dem.
Før i tiden lappede jeg altid delte negle, med almindelig neglelim, som jeg så buffede glat med en fil bagefter, det er en rigtig god løsning. Og med den metode kan din negl også få ro til at vokse ud, uden at dele sig.
Det mest vigtige til den type negle er olie, olie og olie, min foretrukne er Solar Oil (igen fra CND), som virkelig er helt genial.
Mvh. Helene

Signe

Pas på – man bliver afhængig…. 😉 det er jeg…

Pudderdåse Helene

ÅÅhhh Signe…
Jeg tror desværre, at det allerede er for sent… 😛
Selvom jeg virkelig savner at skifte neglelak efter humør og lejlighed.
Mvh. Helene

Signe

Hej Helene,
Jeg vil give dig ret i at det kan være et minus, at man “skal” have den samme lak på længe ad gangen, men hold nu op hvor ligger den bare flot i lang tid!! 🙂
Jeg kan i øvrigt også anbefale, at få lagt Shellac inden fx. en badeferie. Shellacen bliver ikke mat og grumset af solcremen og sand, som jeg oplever at almindelige lakker ofte bliver.
God pinse 🙂

Digte

Det lyder jo helt fantastisk.
Jeg vil prøve det når jeg har ferie.
Tak for tippet.

Rikke Nørdum Sonne

Mine negle knækker ikke mere i flager. Det gjorde de da jeg var yngre. Nu knækker de helt nede under kødkanten i siderne, samt min ene tommelfingernegl har ligesom fået en lang revne der går fra spids og ca en trediedel ned mod neglebåndet. I “rillen” så at sige? Har prøvet med neglelim i begge tilfælde, men det hjælper overhovedet ikke 🙁

Pudderdåse Katja

Av! Så OPI. Helt klart. Det er det samme mine gør. Det virker. Følg brugsvejledningen.

Rikke Nørdum Sonne

Så er der investeret i Opi via nettet. Glæder mig til at prøve det af 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Rikke!
Jeg krydser fingre for at det hjælper XXX
Solar oil Fra CND er også genial, OPI kan godt være lidt hård for neglebåndene.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Men det er olie og vil ikke hjælpe mod negle, der er tynde og knækker.

Nina

Tak for tippet! Har netop bestilt tid dagen inden mit bryllup, så jeg ikke lige pludselig står med afskallet neglelak på bryllupsdagen :-))

Pudderdåse Helene

Fantastisk! Rigtig hjerteligt held og lykke Nina! Håber du får en forrygende og uforglemmelig dag!
Kh. Helene

Nina

Forresten så har downtown.dk tilbud på det idag.. Halv pris, dvs. 150 kr 🙂

Pudderdåse Helene

Tak for tippet!

Budgetpigen

Det kan godt betale sig at kigge på http://www.ebay.co.uk!

Pudderdåse Helene

Hej Budgetpige!
Mener du i forhold til Shellac?
Det er noget af investering at købe lampe osv. Men hvis man er rigtig afhængig er det nok en god idé.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Jeg fandt en artikel om det her: http://skincare.about.com/od/caringforyourfeet/qt/Diy-Shellac-Nails-Tips-And-Advice.htm
Det er en dyr omgang, især når der kommer told osv. oveni. Nogle 1000 kroner for at komme i gang. Men ja, hvis man for alvor bliver afhængig, så hvorfor ikke? Men man skal sætte sig godt ind i det først 🙂

Barbara

Det kan kun frarådes at købe sin lampe på Ebay, da mange af lamperne er til 110 volt og i Danmark har vi 220 volt. I England er der så tilmed en udfordring med stikket. Går lampen i styker kan den ikke returneres og man kan ikke købe nye pærer til den, når de ryger.
Det er helt klart nemmest og billigst at gå til sin negletekniker :o)

Louise

Mon det giver nogen mening på mine smadrede negle? Jeg har egentlig opgivet…

Pudderdåse Helene

Hej Louise!
Det gør det helt sikkert. Min mor havde også opgivet, men nu har det siddet en uge og er stadig virkelig fint 🙂
Hun tror næsten ikke på det.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *