Du kan stadig nå den store Nivea konkurrence

Sommerens helte: De bedste produkter i varmen

Sommerens bedste makeup og hudpleje produkter

Sommeren er over os, og selvom vejrudsigten ikke ser for god ud den næste par dage, så kan vi ikke komme uden om det: Det er sommer! Men det betyder også øjenskygge, der smelter, mascara der løber og hud der brænder. Pudderdåserne har i den anledning samlet de bedste produkter til sommeren, der løser den slags problemer.

Too Faced Shadow Insurance
Vi har skrevet om den så mange gange, at man skulle to vi var betalt for det (det er vi ikke!), men det er bare et favorit produkt. Too Faced Shadow Insurance er en suveræn øjenskyggeprimer, der sørger for at din øjenskygge bliver siddende hele dagen, lige gyldigt hvor meget du sveder, eller hvor fedtede øjenlåg du har. Fantastisk produkt! Kan købes hos Magasin for 170 kroner eller for lidt under 100 kroner hos den engelske webshop Beauty Bay.

Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15
Denne naturlige og ultraholdbare foundation med medium dækkeevne og solfaktor 15 er den perfekte sommerfoundation. Den giver et naturligt udseende uden at dække helt med en meget smuk finish, og det er en af de mest holdbare foundations, jeg har prøvet. Selv sved i sommervarmen har svært ved at gøre det af med den, og den har en god SPF 15 med uva beskyttelse. Det er min yndlingsfoundation for tiden og har været det længe. Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15 koster 345 kroner og kan købes i Bobbi Browns stande i Magasin eller på Magasins webshop.

La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Lait / Lotion
Denne solcreme har holdt mig godt beskyttet mod solens stråler uden at være fedtet. Selv i sidste uge, hvor jeg havde været overmodig og ikke taget solcreme på en hel dag i sommerhus og på stranden (flot Katja!) og derfor var blevet solskoldet, kunne jeg uden problemer være i solen dagen efter med denne på. Kombineret med Avivir Aloe Vera After Sun, som er den eneste After Sun, der rent faktisk har dokumentation for at virke, var min solskoldning væk efter 24 timer, selvom jeg havde været udendørs hele dagen.

La Roche-Posay Anthelios XL koster 159 kroner for 100 ml og kan købes på apotekerne, men der er penge at spare på Apo-rot.de, hvor de har La Roche-Posay og Vichy til billige penge.

Avivir Aloe Vera After Sun
Jeg sagde meget kækt i min rosende anmeldelse af Avivir Aloe Vera After Sun, at jeg ikke længere fik solskoldninger, så jeg ikke kunne teste den på egen krop. I sidste uge synes jeg så, at jeg skulle være en hel dag i sommerhus og på stranden uden solcreme, og straffen faldt prompte. Men efter 24 timer med gentagne smøringer med Avivir Aloe Vera After Sun og ovenstående La Roche-Posay solcreme var min solskoldning væk, selvom jeg havde været i solen hele dagen, fordi vejret var så godt, og vi var i sommerhus. Køb den i Matas, på apoteker og i helsekostbutikker for 128 kroner.

L’Oreal Volume Million Lashes Waterproof
En vandfast mascara er et must i sommerperioden, og jeg har fundet en, jeg er rigtig glad for. L’Oreal Volume Million Lashes Waterproof mascara giver god volumen og længde, samtidig med at den er vandfast. Problemet med vandfaste mascara er ellers, at de giver mindre længde og volumen end traditionelle mascara, men denne er rigtig god. Den koster 140 og kan købes i Matas, stormagasiner og større supermarkeder.

TRESemmé Volumising Dry Shampoo
Vi har rost den før og gør det gerne igen, for det er bare den bedste tørshampoo. Den er stadig ikke kommet i Føtex her på Nørrebro, så da jeg den anden dag var løbet tør, måtte jeg købe et andet mærke og fy føj det gør jeg aldrig igen. For TRESemmé Volumising Dry Shampoo er den eneste, der kan give mig følelsen af næsten nyvasket og nystylet hår uden at vaske hår. Et absolut must i sommerhuset, på lange rejser og ikke mindst sommerens festivaller. Den koster 89 kroner og kan købes i Føtex, Bilka og visse Matas.

MAC Paint Pot
MACs cremeøjenskygger er bare blandt de allerbedste. Disse små paint pots er super nemme at lægge til en ultra hurtig øjenmakeup, der holder hele dagen. Perfekt til et sommerlook, især fordi intet kan gøre det af med, de holder hele dagen. Stort set lige gyldigt hvor meget du sveder. Vores favoritter for tiden er Groundwork, som vi har omtalt her som er en fin nude lysebrun, og Constructivist som er en mørke metallisk brun med rødt skin, og vi ville ønske, der var flere farver at vælge imellem. Du kan købe MAC Paint Pots i Magasins stormagasiner og på Magasins webshop for 150 kroner.

MAC Suntints SPF 20 Liquid Lip Balm
Det er en ekstremt deprimerende oplevelse at kigge ingredienslisten på lipgloss, farvede læbepomade og læbestifter med solfaktor igennem for 95 % af dem indeholder ikke ingredienser, der kan beskytte dig mod de farlige uva stråler, hvilket er et must i enhver solbeskyttelse. MAC Suntints SPF 20 Liquid Lip Balm er en behagelig og fin undtagelse, og indeholder en god solfaktor og er samtidig en fin, diskret og ikke-klistret lipgloss. Det er et limited produkt fra Surf Baby kollektionen og kun til salg lige nu, og der er kun en enkelt farve tilbage på Magasins website så skynd jer!. De koster 135 kroner.

Cliniderm Light & Matifying Sun Face Gel Cream
En solcreme til ansigtet, som ikke bare har faktor 25, men som heller ikke fedter men tværtimod virker matterende på huden? Det vil mange med fedtet hud eller jer som bare hader fedtet creme i ansigtet elske, og jeg gør helt sikkert. Den fungerer rigtig godt under makeup. Jeg ved nogen af jer har været forgæves på jagt efter den, fordi den ikke var kommet i butikkerne endnu, men nu har jeg set, at den er dukket op på mit lille lokale apotek, så jeg tror, at den er kommet på apotekerne nu. Cliniderm Light & Matifying Sun Face Gel Cream koster 119 kroner for 50 ml.

Kan du anbefale nogle gode sommerprodukter?

22 kommentarer

 • Altså jeg synes I skal lave en give away med de produkter!!!!!
  :D :D
  Har mere brug for dem, end en (OKAY, den er lækker) blå taske.
  STAY cool i sommervarmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tro mig, det ville vi også gerne :-) Hold dig kold dernede sydpå :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En god (sort) eyeliner, der hverken drysser og kan tåle man sveder og kan tåle lidt tårer og list regn er:

  Engraved, fra MAC :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Oh ja selvfølgelig, det skal vi også have med. Tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A.

  Skønt med en anbefaling af vandfast mascara. Den må jeg klart prøve.

  Har nemlig aldrig fundet en, som kunne få mine vipper til at se ud af noget, eller som ikke dryssede rundt om hele øjet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej jeg har det på samme måde. Derfor har jeg ikke brugt vandfast mascara i mange år. Men denne kan jeg godt lide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Tak for fin og brugbar guide, jeg må snart prøve den der MAC paint pot :-)
  Apropos tørshampoo, så opdagede jeg en billig, svensk variant, da jeg var i Malmø – ‘Dry Shampoo’ fra serien Proffs i en 150 ml. meget lyserød spraydåse til omkring 30 svenske kroner. Jeg fandt den i en Matas-lignende butik, der hedder Kicks, i Mobilia-centret. Jeg synes, den virker fint, og den kan sagtens konkurrere med Toni & Guy’s og Klorane’s tørshampoo – ihvertfald i mit hår. Men jeg bliver nok lige nødt til at prøve den fra TRESemmé, når mine svenske reserver slipper op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ej det skulle jeg have vist, jeg har LIGE været i Malmø! Tak for tippet Malle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for gode tips :)

  Jeg har shoppet after sun’en fra Avivir i dag og solcremen fra La Roche-Posay. Jeg købte også en ansigtssolcreme fra La Roche-Posay, hvis den ikke er noget ved, må jeg forsøge mig med den I foreslår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme Louise, håber det virker for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kokosolie! Købte en forleden, og det er jo genialt. Kan bruges både som bodyolie, som hårolie til lige at lægge hårene ned, som hårkur osv. Og hvis man køber den med duft har man endda en diskret kokosduft. Jeg er fan. Og så indeholder det ikke alt muligt lort, der gør at jeg ikke kan få børn om 10 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Kokosolie er GENIALT! Vi elsker den!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Off-topic:
  Hej! jeg skal til usa om mindre end en uge og jeg kunne godt tænke mig en mascara som er så vandfast at man kan bade med den. Findes det? og i så fald kan i anbefale en :)

  Hilsen Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Nina!
   Stor erfaring med vandfaste mascaraer har jeg ikke, men oftest er det ikke vandet, som er problemet, men i højere grad at man får gnedet i det, når man tørrer sig.

   Jeg håber nogle af vores læsere har nogle anbefalinger til dig.

   Nu vil jeg teste den ene vandfaste mascara, jeg har og se om den kan tåle et bad og noget gnideri :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle B

  Hejsa:-)

  Jeg har lige et spørgsmål ang solcreme….Jeg købte en stor (400ml) biotherm solcreme (den store i en gul pumpeflaske) faktor 30 på taxfree tilbud i Magasin og da jeg brugte den her forleden efter badet og ventede en halv times tid med tøjet smittede den for vildt af….. Jeg måtte af med tøjet og i bad igen og smøre mig ind i min solcreme til ansigtet fra cliniderm(!)… Ved I hvorfor det sker???? Mit tøj var dækket med store, fede, hvide striber så jeg måtte smide det til vask:-s og jeg var ellers glad for at have fundet hele 400ml til kr 200…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Michelle. Det lyder sært og virkelig irriterende. Det har jeg slet ikke noget godt bud på. Andet end at gå ind i Magasin og klage for det er ikke ok. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neel

  Hej hej :)
  Ved i om L’Oréal Voluminous x 4 Mascara er god, eller har i hørt nogle der siger den er god? Matas har tilbud på 2 mascara for ens pris dog ikke på den i har nævnt her i artiklen derfor ville jeg bare høre om den så ville det nemlig lige passe med tilbudet :)

  Vh. Neel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har aldrig prøvet den vandfaste, men den almindelige Voluminous er en af mine favoritmascara. Jeg synes, den er rigtig god. Men jeg har som sagt aldrig prøvet den vandfaste udgave. Hvis du prøver den, vil jeg meget gerne høre, hvad du synes :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lykke knudsen

  Hej..

  Jeg har et spørsmål om Bioterm solcreme, er de vandfaste og/eller vandafvisene, syntes ikke rigtig jeg kan læse det når jeg finder et produkt på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lykke
   Det kan jeg ikke svare på uden at tjekke dem nærmere ud…Er det en bestemt af Biotherms cremer du taler om?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lykke knudsen

   Hej igen.:O)

   Det er Biotherm Lait Croporel 4oo ml pumpeflaske, jeg er i tvivl om den er vandfast eller vandafvisene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Lykke
   Lait Corporel er en almindelig bodylotion. Jeg går ud fra du mener Lait Solaire?
   Biotherm skriver ikke selv noget om den skulle være vandfast. Det er det bedste svar, jeg kan give.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan stadig nå den store Nivea konkurrence