Håndcreme på prøve: Nuxe Rêve de Miel Hand And Nail Cream

Fredagsfavorit: Ocean Dip neglelak

MAC Ocean Dip neglelak

Ocean Dip, som er mere klar og grøn i virkeligheden

Inden jeg fik lagt Minx på tæerne i fredags, var det Ocean Dip fra MACs lækre sommerkollektion Surf Baby, som prydede mine tånegle. Jeg er vild med den turkise farve, som hælder mere til den grønne side end til den turkise. Den er nem at lægge på og den har holdt længe med den sædvanlige underlak og overlak.
MAC har gjort noget ved deres neglelak, så hvis dine dårlige erfaringer med MAC neglelakkernes holdbarhed afholder dig fra at købe de farver, du synes er fine, så skulle du tage at give dem en chance igen. Jeg har været ret imponeret over holdbarheden siden Venomous Villains, holdbarheden på Quite Cute var exceptionel god og sad pænt i syv hele dage. Selvfølgelig var der udvoksning, men neglespidserne var stadig fine.

Ocean Dip neglelakken koster 120 kr. og kan købes hos MAC i Magasin landet over. Det ser ud, som om den er udsolgt i Magasins wepshop, men jeg ved at der er en del tilbage på Kgs. Nytorv.

6 kommentarer

 • Der er også flere tilbage i Fields – eller det var der i hvert fald, da jeg købte min tidligere på ugen.
  Jeg er enig med dig i at farven er fantastisk, men jeg synes dæleme den var træls at lægge på! Det var vildt svært at få det jævnt, og først efter tre lag var jeg tilfreds (det plejer aldrig at kræve mere end to lag!)
  Men måske skal jeg bare give det en chance mere, inden jeg dømmer den helt ude?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Øv, hvor træls! Kan det være fordi du ikke er vant til MACs neglelakker? Jeg er selv super hys og er ret hurtig til at dømme noget ude, når det driller! Men denne havde jeg ingen problemer med.
   Giv den en chance mere og husk underlak, det gør en stor forskel!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er vist min aller-allerførste MAC neglelak nogensinde. Overhovedet. I hele verden.
   Og jeg brugte ikke underlak. Den slags havde jeg egentlig dømt ude som noget pjat, men måske skulle det prøves. Hvilken en kan I så anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Underlak er ikke noget pjat. Den beskytter din negl mod misfarvning og får neglelakken til at holde længere.
   Jeg er ikke særlig trofast, når det gælder underlak, men jeg har gode erfaringer med Mavala, OPI, Herome og Depend.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Enig med Helene! Især med en så kraftig farvet lak som Ocean Dip. Da jeg havde prøvet en lignende farve i Magasin fra YSL og havde haft den på nogle dage uden underlak var mine negle helt misfarvede med blå aftegninger, da jeg tog den af bagefter. Det er præcis det, man undgår med underlak. Her er min favorit: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/04/17/en-handywomans-holdbarhedstest-af-neglelak/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig smuk farve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndcreme på prøve: Nuxe Rêve de Miel Hand And Nail Cream