Anmeldelse: Neutral Makeup Remover Wipes

Mit sminkebord

Sminkebord

Jeg har længe været vokset ud af den Helmer fra IKEA, jeg har haft min makeup i, så i weekenden kørte hele den lille familie i IKEA og købte den noget større Alex (og de der 117 andre ting, man altid kommer hjem med, når man er i IKEA).

Så nu har jeg fået omorganiseret hele min makeupsamling, og selvom bordet og spejlet er det samme, som det har været længe, tænkte jeg, at jeg lige ville benytte mig at chancen til at vise jer mit sminkebord og hele setuppet. Bordet er egentlig et lille skrivebord, der hedder Leksvik. Det var lige præcis den rette størrelse til det stykke væg, der er. Taburetten er La Boheme fra Kartell i farvem Crystal.

Billig version af gammelt Hollywood spejl
Som spejl ønskede jeg mig et rigtigt gammel Hollywood spejl med pærer rundt om, men en hurtig søgning viste, at de kostede mange MANGE 1.000 kroner. Så i stedet fandt jeg på denne billige model fra IKEA. Spejlet er et helt enkelt kvadratisk spejl, der hedder Kolja, og på hver side har jeg sat en Musik lampe. Meget nemt og til en brøkdel af prisen.

Hvad den nye kommode gemmer på skal I nok få at se, når jeg er færdig med at ordne skufferne. Men det er jeg ikke helt for som altid, så mangler jeg lige nogle ting, jeg skal have hentet i IKEA i morgen. Er det ikke typisk? Men så skal I nok få samlingen at se.

Er sminkebord egentlig ikke et fantastisk ord? Jeg kommer til at tænke på fine damer i gamle dage. Men makeup-bord lyder bare heller ikke rigtigt.

Hvor lægger du din makeup?

66 kommentarer

 • Lika

  Ved mit kæmpe vindue inde i stuen – der er lyset bedst. Er ikke meget for det kunstige lys, det er som om det andet ægte lys er lidt bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tak for synet, hvor er jeg misundelig… på den gode måde :-) Når vi flytter til noget større, skal jeg helt klart ha’ noget lignende!
  Jeg sminker mig på badeværelset, men bliver altid forstyrret af barn eller mand, der skal et eller andet derude :-( Det må være fantastisk at have sit helt eget lille hellige sted! :-)
  Og igen tak for god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme. Det kan virkelig anbefales (det er på vores soveværelse i øvrigt).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Jeg har det i stuen under mit arbejdsbord i sådan en her – altså bare i en af skufferne:

  http://www.stardust.com/B22.html

  Det er også, fordi dagslyset er bedst der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De er også fine! Sådan en ønsker jeg mig til mit “rigtige” kontor!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at sidde ved spisebordet, så jeg kan sidde i dagslys, jeg ville dog rigtig gerne have sådan et sminkebord særligt nu hvor en i vennekredsen har et til salg fra Lisbeth Dahl!!! Men, jeg har ikke plads – men ham Alex der du viser, ham kunne jeg godt få plads til og HELT sikkert gøre brug af, jeg mangler nemlig noget mere opbevaringsplads :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Alex er fantastisk! Han er meget høj og rummelig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ihh hvor fint! Jeg er dybt misundelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det fint! Og det der spejl er jeg ret misundelig på… jeg må i Ikea! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  fantastisk feminint:-)

  Om man må spørge : hvor har du din fine stol fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor har du et fint setup, Katja! Jeg har desværre ikke pladsen til et sminkebord :( Men når jeg en dag får et walkin-closet, så bliver der også plads til et sminkebord ;)

  Pt. ligger halvdelen af min samling fremme på en hylde i min Billy-reol fra Ikea, som står på soveværelset. Resten er gemt væk i skabet, da NOGEN synes, at det er rodet, når det hele står fremme! Men jeg er ved at liste det hele frem :D

  Da jeg står op før kæresten, samler jeg dagens look i en toilettaske og lægger makeup ved spisebordet, så jeg ikke vækker ham. Hvis han er vågen, står jeg bare foran Billy-reolen og lægger dagens ansigt på.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg mangler også det der walkin-closet. Jeg ved bare ikke lige, hvor jeg skal gøre af det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Dejligt sminkebord!

  Jeg er selv brændt varm på IKEAs Edland serie, hvor jeg planlægger at købe bord og taburet. Jeg har heldigvis et lille hjørne i min stue lige op til vinduet hvor der er gjort plads til sminkebord (og jeg kommer også altid til at tænke på fine damer og deres toiletborde, man bliver jo helt glad bare ved tanken!) Desværre er der kun to skuffer i Edlands bord, men jeg har heldigvis også et mega Pax skab, hvor alle mine MAC sager hygger sig i små kasser – og det vigtigste! Der er plads til mere! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er det en fed ide!!!
  Mit største ønske (når det kommer til makeup bord), er helt sikker også et hvor der hænger et spejl med 10000, ca!, pære rundt om.
  Love it, LOVE IT!

  Men men…min lille drøm bliver nok ikke opfyldt før vi flytter i noget større.

  Fint er det du har fået lavet der, og jeg er misundelig ;O)

  Dejlig aften

  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Pia. Og en dejlig aften til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uh lækkert:-) Hvor har du købt dem du har dine pensler osv. i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De er fra Muji, som er en japansk kæde, som vi desværre ikke har i Danmark, men som man kan finde i Malmø og de fleste europæiske storbyer. De har også en europæisk webshop: http://www.muji.eu/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Jørgensen

  Har endnu ikke noget færdigt sminkebord, men jeg har et Hepplewhite chatol i kælderen som dette: http://www.antikgaarden.dk/?side=oversigt&kategori=ag%20-%20moebler&id=587, der er bare en masse små skuffer i den midterste del. Det er dog temmelig ramponeret og kræver noget istandsættelse og maling, men jeg glæder mig sindsygt meget til at skulle igang med det, og ikke mindst indrette det når jeg når dertil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det lyder som et spændende projekt! God arbejdslyst med det. Det er sjovt at lave DIY :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Petrine

  hej

  vil bare hører om alt er med som det står på billedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Anna-Petrine

   Jeg forstår ikke helt, hvad du mener? Det hele er jo sat sammen af en masse ting, som jeg skriver :-)

   Prøv at forklare igen, jeg forstår ikke.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Petrine

  hvor meget koster det hele :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej. Rigtig fed idé! Er det noget godt lys? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Strandberg

  Hey det er virkelig fedt ;)
  Jeg sad lige og skulle finde et sminkebord men alle sammen er sååå dyre ;) Så nu ved jeg hvordan man kan lave det selv tak (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Hej jeg er hel forelsket i dit sminke bord!! Så nu har jeg besluttet mig at købe hele setuppet imorgen :D ville ba li sikre mig at det spejl du har er kolja 60×60 ?
  Mvh cathy:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er det lige præcis. Held og lykke! Lad mig høre, hvordan det går :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej rigtig fed ide!!

  Er lyset okay til at lægge make-up? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadawi

  Hvor er det bare pænt, skal selv til at lave om på værelset så har fået lidt inspiration må jeg sige, men hvor effektivt er det spejl med de lys.? Det ser nemlig ret mørkt ud.. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er min mands forsøg på at skabe en pæn lyssætning med kameraet :-) Det er perfekt lys at lægge makeup i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathy Bell

  Hej Katja. Så har jeg fået bordet og spejlet op:) det ser super fint ud! Jeg har dog et problem med musik væglamperne. Der skal trækkes ledninger ud fra væggen som skal kunne tilsættes til væglamperne. Har du fået en elektriker til at gøre det eller er det noget man godt kan klare selv? Nok ikke mig,men nærmere min kæreste hehe :)
  Mvh cathy :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej

   Jeg har bare monteret en ledning med et stik i og sat dem i en almindelig kontakt.

   Ledning og stik plugs kan du købe i fx Silvan.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Konrad

   Fedt, fedt, fedt.

   Her 3,5 år efter indlægget har jeg endelig fået plads til sådan et lækkert setup. Så sent som i går stod jeg og kiggede fortabt på de væglamper, og var næsten grædefærdig – så tæt på, og så alligevel ikke!
   MEN så kom jeg til at tænke på, hvor jeg i første omgang havde fået idéen fra – her! Og sørme om der ikke var mindst én, der stod med samme spørgsmål som mig.

   Tak Cathy Bell for at have stillet spørgsmålet, og tak Katja for det svar, jeg har brug for, så jeg ikke længere skal ligge søvnløs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathy bell

  Okay tak for hjælpen. Det vil j prøve ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Helt vildt fedt sminke hjørne du har! :-)
  Mangler sådan et bord på mit værelse, men mangler bare de rigtige møbler,
  og de møbler du har passer perfekt.
  Ved du hvor du har købt sminkebordet og stolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  skal helt sikkert os ud og købe det hele!;D fik du så lavet skufferne? vil meget gerne se hele samlingen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ravie d’avoir découvert ton blog , il est très cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Katja (:
  Super fedt Setup ;)!
  Hvor mange watt er pærerne i musiklamperne på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ååårh…. Tallet kan jeg da ikke huske? Jeg kan huske at jeg startede med at købe alm. kraftige og så var jeg ved at blive BLÆST væk. Det giver ret meget lys, når der er så mange. Så jeg købte de svageste IKEA havde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Okay, tak :) prøver mig frem …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Katja :-)

  Rigtig smukt lavet! :-) kan du huske hvilke hjemmesider/varerhuse du havde set de de forskellige rigtige spejle henne? :-) kan ikke finde nogle når jeg søger på “Hollywood spejl” .. Hmm.

  Hilsen Christina :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej slet ikke. Det var udenlandske antikshops til 15-20.000 kroner+

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej hvor har du købt de holder du sætter penslerne i?

  Forresten fed inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Elisabeth :) De er fra Muji, som desværre ikke findes i Danmark, men absolut er en tur værd til Malmø. Jeg køber det når jeg er på ferie, det findes i de fleste andre storbyer end København. http://www.muji.eu/index_portal.asp

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har præcis det samme bord som du har derhjemme, og jeg prøver at finde sådn nogen sminke opbevarings æsker til dens skuffe, dem fra ikea er vidst for høje..har du nogen ideer til hvor jeg kan finde nogen der passer til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, jeg leder også selv efter nogen, der passer bedre. Det er ikke lykkes mig endnu, og hvis du finder noget, så sig endelig til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor du købet selve bordet? det er så flot! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saffsaff

  Så pænt at har efterabet dig! Haha
  – Men i steder for den store hvide der, så har jeg købt (også fra Ikea) RÖNNSKÄR http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10093763/ tjek det ud.. Den vil faktisk klæde til dit sminkebord meget mere end den hvide kommode :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, men skuffer er det eneste, der fungerer for mig og min temmelig…. velvoksne makeupsamling :) Den er der ikke for at se pæn ud, dem er der for at opbevare. Meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej.
  Nu da disse væglamper er en fast installation (har selv overvejet at købe dem længe), skal der så en elektriker til? Og hvad gav du i alt for at få disse skønheder på din væg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvad mener du helt præcis med en “fast installation”?

   Jeg har selv sat en ledning til med en stikprop i enden. Supernemt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Alminde

  Hvilke pærer/hvilken styrke har du sat i dine musiklamper ? Mega flot, det du har lavet :-) Kh Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Liselotte. De allersvageste sparepærer de havde – ellers bliver det et meget voldsomt lysbad. Og tak :) Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liselotte Alminde

   Kære Katja

   Tak for svar :-)
   Ha en dejlig dag
   KH
   Liselitte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej, hvad kostede bordet, da du købte det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Neutral Makeup Remover Wipes