Sådan dækker du mørke rande med MAC Prep+Prime Highlighter

Fredagsfavorit: Orange neglelak

Aloha fra Christian Dior

Electric Tropics Catwalk Duo nr. 638 Aloha

Egentlig ville jeg helst sige at fredagsfavoritten er Dior lakken Aloha, problemet er bare, at den er udsolgt næsten alle steder, derfor bliver fredagsfavoritten i denne uge orange neglelak. Faktisk har jeg aldrig brudt mig synderligt om farven orange, jeg synes (og har altid syntes), at det ser pænt ud til andre bare ikke til mig. Da jeg så de nu så velkendte billeder fra Christian Diors catwalk SS11 (se et af dem her hos Anette), besluttede jeg mig dog for at vænne mig til farven.
Det er en beslutning, jeg har været rigtig glad for, og siden har læber, øjne og negle været orange. Der er SÅ mange fine orange farver i år, så mit råd er at finde din egen favorit.

10 kommentarer

 • Nå så røg i også på den haha :D Den er jo også meget fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Rijah!

   Ja, jeg købte den for lang tid siden, men så lå den bare dér. Den kom først på til DBA :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt sådan har jeg også bare ALTID haft det med orange, men syntes den bliver pænere og pænere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det er sjovt, at man kan have det sådan :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja den er så fin. Nu venter jeg bare på at mit Minx bliver lidt mere slidt, så jeg både kan prøve Mimosa og Aloha. Det er så skønt med lidt “glæde” på neglene :-)

  Mvh. Amalie
  http://www.danishfashionblogger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Amalie!

   Hvor længe har du haft Minx folie på?
   Grunden til at jeg spørger er, at det holdt ca. et døgn på mine negle, selvom jeg ikke lavede noget ud over det sædvanlige. Det synes jeg måske nok var lige i underkanten. Hvad er dine erfaringer med Minx?

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, altså hende der lavede dem på mig, advarede mig om at vælge sølv og guld foliet. Hun ved ikke årsagen, men de to slags, er af en eller anden grund, sværere at påføre, end de andre. Jeg ved ikke hvilket design du valgte :-)
   Mit holdte nogenlunde, men gik op ude i siderne, næsten lige efter det var blevet lavet. Jeg blev også ret skuffet, da det er lidt spicy, i mine øjne.
   300,- for noget som kun ser pænt ud de første timer. Jeg tror næste gang jeg skal have lavet noget, så bliver det nok shellac, god nok kan man ikke få ligeså fine design, men det skulle være rigtig holdbart

   Mvh. Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Amalie

   I dag har jeg fået lavet Minx igen (denne gang dog på tæerne) og Shellac på fingerneglene. Jeg laver en anmeldelse af begge ting, når de ikke længere er pæne :)

   Det design, jeg valgte første gang, var hverken guld eller sølv. Helt ærligt tror jeg, at det var negleteknikeren, den var gal med. Hun gjorde det i hvert fald MEGET anderledes, end hende der har ordnet mine negle i dag.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som en super idé!
   den negleteknikker der gjorde det på mig, var i nogle træk også ret uprofessionel. Feks. da hun skulle file overfladen af mine negle, kom hun til at gøre det for hårdt, så de nu er skadet, og først bliver normale når det vokser af, og det tager altså lidt tid når det er midt på neglen, desværre.

   Jeg glæder mig til at se dit :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Øv, hvor træls med dine negle, gys!!

   Jeg har aldrig turdet at få lavet “rigtige” negle netop pga. slibeskader. Det er fælt, at der sidder “negleteknikere” rundt omkring og ødelægger folks negle :(

   Mine negle er rigtig fine både på fingrene og tæerne, synes jeg. Shellac er helt vildt holdbart, men mine negle gror nok lidt for hurtigt til, at det er noget, jeg vil få lavet fast.

   Meeeen nu må vi se, det kan jo være jeg bliver helt afhængig :P

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan dækker du mørke rande med MAC Prep+Prime Highlighter