En vinder af MAC og 20 ekstra præmier fra Depend

16.05.11
Depend neglelak

Depend neglelak

Da vi lagde denne konkurrence op på vores 1 års fødselsdag i lørdags troede vi, at vi ville få en masse indlæg som sædvanlig, når vi holder konkurrencer. Men nej. Vi fik i stedet 91 fuldstændig overvældende kommentarer fra jer om, hvor glade I er for os, og det tog fuldstændig pusten fra os. Det er fandermig fedt at være Pudderdåse, når man har sådan nogle læsere!

Vi kan kun trække en vinder af MAC øjenskyggerne og Paint Pot’en, selvom vi gerne ville give en til jer hver, men vi venter lige et øjeblik med at trække vinderen. For vi ringede til Depend og fortalte om, hvor fantastiske læsere vi har, og de tilbød straks 20 ekstra præmier i form af en pakke med 3 Depend neglelakker til 20 ekstra vindere. Så vi har kunne trække 20 ekstra vindere i fødselsdagskonkurrencen. Stor tak til Depend for at de var med på idéen.

Førstepræmien og vinderen af MAC produkterne bliver Maria. Det var en virkelig svær opgave at vælge, men Helene og jeg var overraskende enige af to årsager. Maria skriver, at hun nu er begyndt at tjekke ingredienslisterne på produkterne. Det er dælme stærkt. Hvis vi kunne lære jer alle at læse ingredienslister, ville vores lykke være gjort. Derudover vil Maria gerne bruge flere farver og har for alvor fået mere mod på det, men får det ikke rigtig gjort. Og så har hun bare skrevet et rigtig sødt indlæg. Maria, hvis du bor i rimelig afstand fra København og har mulighed for at komme til Nørrebro et par timer, vil vi meget gerne vise dig, hvordan du skal bruge dine nye øjenskygger. Jeg sender en mail til dig.

Som de 20 vindere af 3 Depend neglelakker har vi valgt:

Stine-Helene
Halkjær
Sarah
Karen
Hanne
Nana R
Kathrine
Modedullen
Inge
Line Linde Pedersen
Teresa
Sif
Naima
Linda’Lykke
Tine
Katrine
Camilla
Kirsten
Anne
Camilla A.

Til sidst vil vi bare igen sige tak for den store deltagelse og de vanvittigt skønne indlæg, I har skrevet. Det er dem, der gør, at vi bliver ved! Og igen tak til Depend for at stille op med ekstra præmier.

Her er Marias indlæg:

Tillykke med fødselsdagen kære Pudderdåser.

Hvor har jeg været heldig, at jeg faldt over jeres blog nærmest fra dag et. I har været en fantastisk inspiration det sidste år, og I har fået mig til at nærstudere indholdsfortegnelser i et væk, når jeg køber nye produkter, omend jeg stadig ikke er helt så hård til det som jer 🙂

Der er ikke nogen helt fantastisk grund til, at jeg skulle vinde frem for alle andre. Måske nærmere tværtimod, da jeg næsten ikke bruger øjenskygge. Men jeg har virkelig virkelig virkelig lyst til at prøve MACs øjenskygger for at sprælle lidt mere på makeup-siden.
Hvis det går vildt for sig, har jeg mascara på og en lille smule hvidt til at lysne i øjenkrogen, men det er dæleme sjældent.
Men jeg får sådan lyst til at prøve alt muligt, når jeg ser jeres mange looks. I har gjort farver og ‘pang’ meget mere tilgængeligt for mig. Og gjort det meget mere jordnært og simpelt.
Jeg nyder alle jeres makeup-indlæg, men det er dem om blushes og bronzers, jeg labber i mig med størst glæde, for hvis der er noget, jeg ikke kan undvære, så er det et lille dab farve på hver kind.

Tak for en super god blog, og specielt tak for jeres kritiske tilgang til skønhedsuniverset. Det var tiltrængt med mere saglighed og ærlig snak.

Kh. Maria.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Teresa

Fantastisk med ekstrapræmie! Og tillykke til Maria 🙂
I har virkelig fortjent al den ros I har fået, og jeg håber I vil blive ved med at teste, undersøge og stille spørgsmål længe endnu!

Sarah

I er sådan nogle søde pudderdåser 🙂
Tillykke Maria 😀 Jeg håber at du får mod på at prøve nogle lidt vildere looks 🙂
Og at I pudderdåser evt. introducerer hende for en primer, for så er det meget sjovere at lægge flot øjenmakeup 😉

Julie

Ja, kæmpe stort tillykke Maria! 🙂
Og stort tillykke til pudderdåserne også, med ønsket om at det kommende år bliver lige så fantastisk!!!

Maria

Tusind tak. Jeg er helt utroligt glad 🙂
Jeg glæder mig så meget til at lege med farver.
Og hvor er det sejt med så mange ekstra præmier. Stort tillykke til alle de andre vindere.

Kirsten

Tillykke Maria godt gået:-) så skal du igang med at lege.
Tak for den dejlige ekstra gevinst.

rijaH

Ej hvor dejligt at Depend er så rare 😀 Stort tillykke til alle de heldige vindere 🙂

Hanne

Stort tillykke til dig Maria og hvor er det fint med ekstra præmier 🙂
Skal man skrive til jer for at få dem eller hvordan er det nu? (håber det er mig der er Hanne nemlig 😉 )
Kh
Hanne

Pudderdåse Katja

Det er dig, der er Hanne og jeg sender en mail til jer alle lige om lidt 🙂

Kathrine

Hvor festligt og dejligt. Tusind tak! Og mange gange tillykke til Maria, det lyder som om I har fundet den rette vinder 🙂 God dag til jer alle!

Camilla

Ej, hvor er det fedt, jeg har aldrig nogensinde vundet noget før! 😀 Tuuuusind tak – I har totalt reddet min dag ovenpå en masse eksamensstress!

Pudderdåse Katja

Hvor er det godt at høre, at den falder i god jord 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *