Depend sommerkollektion 2011

Fredagsfavorit: Moonlight Night Pigment fra MAC

 

Moonlight Night Pigment

Foto: MAC

Forleden da de skønne kvinder bag MAC counteren på Kgs. Nytorv prøvede at få plads til Surf Baby kollektionen i skufferne, så jeg pludselig en spændende kasse. I kassen var nogle af de ting, som ikke har været lige så stort salgshit som andet. Deriblandt var de tre pigmenter fra A Tartan Tale kollektionen, som var den meget store vinter/julekollektion i 2010.
Det er ikke spor let at vælge en af dem ud som fredagsfavorit, men jeg har valgt Moonlight Night, fordi jeg lavede et virkelig fedt look med den og den turkisgrønne øjenskygge Surf USA fra Surf Baby kollektionen. Moonlight Night er siden november blevet brugt flittigt blandt andet til smokey eyes, som eyeliner og som effekt på vipperne.

Når man lige ser de tre pigmenter, ser de slet ikke spændende ud, men med lidt vand på penslen eller med en let fedtet base sker der ting og sager. Alle tre pigmenter består af en sort base, Later er fuld af blåt og lilla perlemor, Moonlight Night er fuld af grønt og turkis perlemor og The Family Crest er fuld af brunt, bordeaux og bronze perlemor. Det er først ved mødet med en fugtig pensel eller en fedtet base, at det fine farvespil kommer til sin ret.

Jeg har tidligere skrevet om The Family Crest og anvendeligheden her og Katja lavede et look med den i november, hvor man kan se hvor smukt den glitrer.

Jeg tør ikke love, at alle MAC countere har nogle af ovenstående pigmenter liggende, men jeg ved, at de har alle tre på i Magasin på Kgs. Nytorv. Pigmenterne koster 180 kr. per styk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend sommerkollektion 2011