Anmeldelse: Maybelline Color Sensational Lucious Lipgloss

13.05.11
Maybelline Color Lucious Lipgloss
Maybelline Color Lucious Lipgloss
Fra venstre mod højre: Minty Sheer, Crushed Candy, Freshly Sliced, Treat Me Sweet, Berry Bella, Peach Sorbet, Watermelon Punch, Cherry Bloom, Tempting Toffee, Cocoa Fever.

Jeg er vist blevet gammel, kedelig og migræneramt, men jeg er blevet for gammel til lipgloss, der smager af kunstigt slik. I mine teenageår gik jeg også med Juicy Tubes, men den tid er forbi. Jeg kan simpelthen ikke holde det ud længere.

Men der er helt sikkert et marked for den slags, og hvis du er til lipgloss, der dufter og smager af mint, jordbær, blomster og chokolade (altså ikke på en gang, vel?), så er Maybellines nye serie lipgloss noget til dig, for de dufter som en hel slikbutik. Og der er faktisk nogle rigtigt fine farver at vælge imellem.

Hver farve har sin egen duft, som passer til farven. Cocoa Fever er selvfølgelig brun og smager af chokolade, Berry Bella er rød og smager af hindbær osv. De har en tyk konsistens, men de er overraskende lidt klistrede, så her har de et meget stort forspring til de usandsynligt klistrede Juicy Tubes. De er meget behagelige at have på læberne.

Fra venstre mod højre: Minty Sheer, Crushed Candy, Freshly Sliced, Treat Me Sweet, Berry Bella, Peach Sorbet, Watermelon Punch, Cherry Bloom, Tempting Toffee, Cocoa Fever.

Der er nogle fine farver i blandt. Mine favoritter er Cocoa Fever, Tempting Toffee, Water Melon Punch og Berry Bella, der er de mest pigmenterede i flokken. Derudover er jeg helt pjattet med Cherry Bloom, som er en semitransparent gloss med den fineste multifarvede perlemor (hold op hvor ville jeg ønske den fandtes i en version uden smag).

Det eneste, jeg vil opponere mod, er at Maybelline kalder dem Color Sensational. Det er måske ikke lige det, der falder mig ind først, når jeg ser de overvejende transparente glosser. Men ok, navnene skal gå igen på tværs af Maybellines øvrige produkter, der også hedder noget med Color Sensational, jeg forstår det godt.

Hvis du er til lipgloss med kraftig smag og duft, så prøv dem. Jeg er ikke, så jeg springer over og vil ærgre mig over de fine farver, jeg går glip af.

Kan du lide lipgloss med smag?

Her kan du købe det
Maybelline Color Sensational Lucious Lipgloss koster 59,95 og lanceres løbende i butikkerne fra nu af og frem til juni. Maybelline har så mange forhandlere, at det er umuligt at give en præcis lanceringsdato, men i juni har alle forhandlere dem. Du kan købe dem i Matas, stormagasiner og større supermarkeder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Sabrina Krighaar

Nej, jeg er absolut ikke til lipgloss med smag og har aldrig været det. Jeg synes virkelig der er irriterende at der så ofte er duft i, for der er mange jeg simpelthen ikke gider gå med pga. duften.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *