Sneak peek: MAC Surf Baby Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze bronzer

Sneak peek: MAC Surf Baby Skinsheen Bronzer Stick Tan-Tint

MAC Skinsheen Bronzer Stick

Hvis du har læst min omtale af NARS The Multiple Bronzer og været lige så ked som mig over, at den ikke kan købes i Danmark, så er her en trøst. For med MAC Surf Baby kollektionen, kommer en stick bronzer, der er som snydt ud af næsen på NARS The Multiple. Farven er anderledes og udseendet på indpakningen er anderledes, men teknikken og designet er akkurat den samme, og de kan det samme.

Og det er dælme en god ting, for det er et virkelig godt produkt, og MAC har lavet et lige så godt produkt. MAC Skinsheen Bronzer Stick er en creme bronzer på stick, og det er en ret smart måde at lave en bronzer på, for det er virkelig nemt at arbejde med, og cremebronzer giver en flot glød.

Cremede produkter giver en anden glød til ansigtet end pudrede produkter, og MAC Skinsheen Bronzer Stick er ingen undtagelse. Stickformen gør den nem at arbejde med, og det nemmeste er simpelthen at bruge fingrene og den blender flot og nem ind i huden.

MAC Skinsheen Bronzer Stick Tan-Tint

MAC Skinsheen Bronzer Stick Tan-Tint Swatches

Jeg har prøvet den i farven Tan-Tint, som ud fra beskrivelsen er den bedst egnede af de tre til de fleste skandinaver, da den er lysest og uden shimmer. Men tag ikke fejl, den er meget pigmenteret, og man skal ikke bare tage den og køre en streg hen over kinden. Så er der dømt indianer for alle pengene.

Dup den forsigtigt på og blend den ud med fingrene. Så får du et fint og naturligt resultat. Og husk ikke at bruge pudder, når du bruger cremebronzer eller andre cremede ansigtsprodukter for den sags skyld.

MAC Skinsheen Bronzer Stick Tan-Tint

Strange Potion Lipglass
På både dette billede og indlægget om Careblend bronzeren har jeg Lipglass i Strange Potion på. Jeg har den fra Venomous Villains kollektionen, men den kommer igen her med Surf Baby, og det er en af mine yndlings glosser. Det er en fin lys pink/peach, og det er en af de ting i kollektionen, jeg synes, I skal holde øje med.

Her kan du købe det
Du kan købe Surf Baby fra mandag 9. maj i Magasins stormagasiner og allerede nu på Magasins webshopMagasins webshop. Prisen er 250 kroner.

13 kommentarer

 • Anna

  Woow, Lyder meget spændende:) Skal til USA i morgen, ved du hvad den koster der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   29,50 dollars (så kommer der jo nok noget state tax oveni), men det kan helt sikkert godt betale sig at shoppe MAC derovre. Det plejer at være 30 procent billigere end herhjemme. Ligesom de fleste andre mærker derovre.

   Rigtig god tur :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ved godt, det slet ikke har noget med indlægget at gøre (sorry :) ), men hvor er dine øreringe fra? De er rigtig fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De er fra Arena CPH, men de er fra 2007 (jeg kan huske det så præcist, fordi jeg købte dem til mit bryllup :-) ) så jeg tvivler på, at de laver dem mere. Men måske de har noget, der ligner eller du kan finde dem på Trendsales.

   Og mange tak, jeg er også rigtig glad for dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Dejligt med en uden glimmer, er blevet ret træt af det efter at have hørt min børn sige 1000 gange “Mor, jeg tror der er noget galt med din næse, den ligner lidt en disko kugle”………

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   He he. Af børn og fulde mennesker skal man høre sandheden… Nej glimmer i en bronzer har aldrig givet mening. Matte produkter er klart en fordel, jeg er også helt for en mat bronzer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker simpelthen jeres anmeldelser og blog! Aldrig har jeg købt så meget make-up som før efter jeg er begyndt at følge med her. Men til gengæld kan jeg bruge alt det jeg har brugt. Jeres anmeldelser er lige i øjet og præcise – tusind tak for det!

  (nu har jeg nappet tre surf baby produkter.. .tsk tsk… ) :o)

  Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har købt for søren da… ikke brugt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor er det sødt sagt. Og hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge det, du køber på vores anmeldelser. Det er jeg rigtig glad for at høre. Det er så dejligt med den slags tilbagemeldinger :-)

   Hvad har du købt?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg har købt:

   MAC Surf Baby Skinsheen Bronzer Stick Tan-Tint
   MAC Lipglass i Strange Potion
   MAC Surf Baby Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze bronzer i gold-go-lightly

   Glæder mig sådan til at prøve det af. Bestiller altid online selvom jeg arbejder i byen.. kan ikke så godt overskue at bede det i Magasin. Syns de er så smarte dem på standen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Gode valg :-D Jamen de ER smarte. Men de er også super søde derinde, du kan trygt bede om hjælp. Men det er dejligt der er kommet online muligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan jeg ikke bruge min mineralfoundation nedenunder mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hmm. Generelt er cremede produkter ovenpå pudrede produkter en dårlig idé, så umiddelbart ville jeg synes at denne skal ovenpå en almindelig foundation, og du skal have en pudderbronzer ovenpå en mineralfoundation.

   Men altså, tag da i MAC og prøv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek: MAC Surf Baby Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze bronzer