Guide: Sådan lægger du bronzer.

Hvilken vandfast mascara er den bedste?

Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

Det kan godt være, vi ved meget om makeup, men hvis der er en ting, vi ikke ved noget om, så er det vandfast mascara. Hverken Helene eller jeg bruger det eller har nogensinde gjort. Vi har altid begge sværget til god, gammeldags almindelig mascara. Men nu har jeg fået lyst til at teste nogle vandfaste. Dels fordi jeg er træt af mascara, der ikke bliver siddende, hvor den skal, og dels fordi jeg ikke kan teste øjenmakeupfjernere uden at afprøve dem på vandfaste mascara også.

Så hvem bedre at spørge om, hvilke vandfaste mascara der er gode end jer? Har I nogle gode bud, og hvorfor er lige præcis den god?

26 kommentarer

 • Lika

  Lancome hypnose er supergod! Ellers er Diors diorshow eller hvad den hedder og Helena Rubinsteins vertiginious – men husker ikke om den stadig findes. Det er nogle år siden jeg brugte den og den var virkelig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger false lash effect, for synes bare den passer rigtig godt til mine vipper. Bliver egentligt helt i tvivl om jeg har prøvet den vandfaste *flov* Men glæder mig da til at høre om den dur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse

  Den I har afbilledet er faktisk rigtig god! Det samme er maybellines nye slagser – dog synes jeg den gule (kan ikke huske navnet på den) kan smelte lidt i varmen.
  Ellers har jeg i mange år som hverdagsmascara sværget til Shisheido, der har en med små fibre i, der lægger sig ret fint på vipperne.
  Før i tiden brugte jeg en nu udgået Lancôme mascara – men fsva. holdbarheden af deres vandfaste mascara ligger de ret lunt i svinget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg har meget god erfaring med Lancomes! Især Amplicils, som man ikke længere kan få i Danmark.
  Lige nu er min yndling den gule fra Maybelline :)

  Pas på med testning, det er svært at vende tilbage :( Jeg har brugt vandfast i årevis og forsøger at gå over til alm. desværre sidder de bare ikke ligeså godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Blinc er helt klart den bedste vandfaste mascara jeg har prøvet. Den behøver man heller ikke øjenmakeup fjerner til, man kan bare bruge lunkent vand og så nærmest trække de små gummirør af vipperne. Perfekt til sarte øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Nielsen

  Helt klart Lash Queen fra Rubenstein – uden diskussion :) Dyr med det hele værd! Den giver fylde og længde, samtidig med den holder selv til en tur i svømmehallen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg skifter mellem Bobbi Brown No Smudge, og en fra Clinique, der kun går af med varmt vand. Den fra Clinique kan give mere dramatiske øjne, men man kan godt blive lidt træt af at den kun går af med varmt vand, og altså at bemærke ikke med make-up-fjerner.
  Jeg har afprøvet mange forskellige, de fleste mascara, desværre også vandfaste, tværer på mig, jeg ved ikke hvorfor! Men de to, de holder hele vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er faktisk et emne jeg ved en del om, eftersom jeg har været elitesvømmer og derfor har brugt vandfast mascara i årevis.
  Min erfaring er, at Loreals vandfaste mascaraer er de bedste. Jeg har dog ikke prøvet dem alle, men Lash Architect, telescopic og den vidst nu udgåede logitude er virkelig gode. De er gode fordi de holder rigtig godt og ikke drysser, det synes jeg nemlig nogle vandfaste mascara kan gøre.

  Min lillesøster dyrker også meget sport i vand og har altid brugt vandfast mascara. Hun har nogle gange været lidt min prøvekanin mht vandfaste mascaraer:-) Hendes vurdering er, at loreals telescopic er den bedste, men at lash stileto fra Maybelline også kan gå an. Hun har også prøvet Lancomes hypnose, som er min yndlings macara, bare ikke i vandfast og hun synes ikke den vandfaste holder ligeså godt, som dem fra Loreal.

  Hvis I skal teste øjenmakeupfjernere til vandfast mascara, så har jeg og min søster to favoritter i hver deres prisklasse.
  Den ene er Clarins Instant Eye Make-Up Remover, som kan fås billigt på feelunique.com (der er ikke porto).
  Og den anden er Plaisir Dual Eye Makeup Remover. Clarins er klart den bedste men den koster også 3 gange så meget som den fra Plaisir. Til gengæld behøver man ikke bruge så meget af gangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også anbefale Lash Architect og ellers Hypnôse Drama. De er virkelig gode. Uh, hvor spændende med make-up fjernerne. Her er jeg nemlig selv på jagt efter en god en :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til dem som ikke vil udtøre deres vipper for meget (hvilket, min erfaring med vandfast mascara), så har
  Bobbi Brown lavet en vandfast mascara der hedder No Smudge,
  den er fantastisk mod vind og vejr, dog er den ikke god til det varme vand, da den bliver opløst i varmtvand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Alle Kanebos mascaraer er sådan nogle der skal tages af med varmt vand, så de er både vand- og oliefaste!
  Der findes tre forskellige; en der giver volumen, en der giver længde og en der kun giver farve.
  Jeg bruger den der giver volumen og det er den bedste mascara jeg nogensinde har prøvet og jeg har prøvet en del :-)
  Jeg cykler i al slags vejr og træner tre gange om ugen og har aldrig oplevet at den har smittet af eller drysset, samtidig giver de virkelig flotte vipper!
  Den er dyr, men er alle pengene værd! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Tak for jeres gode bud allesammen. Bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille henriksen

  Lancome Hypnose og Maybeline Lash Stiletto – begge holder godt og begge har ret smalle børster. Hvis man, som jeg, har tunge øjenlåg og nemt får mascara på øjenlåget, så er de to at anbefale :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Hej.

  Jeg skal på badeferie sydpå og, har virkelig brug for en mascara som kan modstå både varme og saltvand. Derfor har jeg lige købt en vandfast mascara fra Lóreal Volume Million Lashes, er der nogen herinde som har erfaring med denne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Linda!
   Jeg bruger aldrig vandfast mascara og har derfor heller ikke prøvet denne! Men jeg har hørt virkelig meget godt om den!
   Jeg synes, du skal spørge på FaceBook i stedet. Der vil du helt sikkert få flere svar!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har forresten prøvet false lash effect i vandfast… Og er ikke imponeret. Den er slet ikke lige så flot på. Den gør mine vipper en anelse grynede :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det kan jeg virkelig godt forstå. Den har en særlig status hos Helene og mig som yndlings-hade-mascaraen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

   Helt enig. Spild af penge. Den er ganske vist vandfast men alt for svær at påføre. Men det en af de få vandfaste der kan fås i brun. Vil dog ikke anbefale den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Da jeg ikke bruger, og ikke rigtig har behov for en vandfast mascara, har jeg valgt at købe wet n wild’s super length waterproof mascara. Jeg tror at jeg gav 50 kr for den. Den er faktisk en OK mascara, ihvertfald til mine vipper.
  Om det er en god vandfast en?
  Jeg ved det ikke, men jeg er før blevet overrasket over wet n wild’s kvalitet, som er forbløffende god i forhold til prisen!
  Ved ikke om det hjalp? (-:

  M.v.h: Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline I

  Jeg bruger Maybelline The Rocket Waterproog mascara til hverdag, og den er super super god! Den giver fantastisk længde, volumen, og så separerer den rigtig godt! Den kan varmt anbefales, jeg er i hvert fald helt vildt glad for min :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg bruger den som vist på billedet (false lash effect mascara fra max factor). Jeg har brugt den i nogle år nu og har altid været super tilfreds med den. Den holder selv i regnskyld af værste karaktér og drysser aldrig på kinder eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej. Jeg synes jeg har ledt, men kom der nogensinde en anmeldelse ud af dette? Jeg er nemlig meget nysgerrig. Har i efterhånden flere år sværget til den samme vandfaste mascara (L’oreal Voluminous x5), men er ved at være lidt træt af den, og kunne godt tænke mig at høre, hvilke vandfaste mascarer I anbefaler?
  Vh. Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Jeg har i årevis brugt Christian Diors mascara som hedder Diorshow. Den fåes i både almindelig og vandfast. Koster omkring 200 kr, men er virkelig pengene værd. Man får lange og fyldige vipper. Bruger den vandfaste i svømmehallen, i regnvejr, på cykelture og til grineflip og det holder uden at smitte af overhovedet.
  Selv når jeg er i bad, holder den.
  Det eneste minus der er, er at den kræver Diors egen makeup fjerner (2 fasen) for at få den af. Den koster 195 kr men er drøj i brug. Jeg bruger ca 2-3 mascara og 2-3 makeup fjerner pr år, men bruger det også dagligt. Perfekte julegave ønsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan lægger du bronzer.