Color Explosion Eyestudio Duo fra Maybelline

L’Oréal Infaillible Brush

L'Oréal Infallible Brush Foundation

Foto: L'Oréal

Pudderdåserne er vilde med foundations og endnu mere vilde med pensler, derfor burde vi elske L’Oréals seneste foundation Infaillible Brush. Jeg har testet både foundation og pensel og selvom forventningerne ikke var særlig høje til nogen af delene, må jeg indrømme at det er lidt svært ikke at være begejstret.
Der er fordele og ulemper med de indbyggede pensler og der er mange der er glade for konceptet, jeg er bare ikke en af dem, det bærer denne anmeldelse tydeligt præg af.

Alt-i-en
Vi kender konceptet med pensel og produkt i ét fra concealere. Disse concealere er blevet rost til skyerne og er elsket og brugt af mange, de kan efterhånden findes hos de fleste mærker (ingen nævnt, ingen glemt).
Jeg indrømmer gerne, at jeg aldrig har forstået, hvorfor konceptet er blevet SÅ populært. Grunden til min tvivl er spørgsmålet om hygiejne, jeg synes ikke, at det er særligt tiltalende, at penslen ikke kan vaskes, uanset hvad den er blevet brugt til.
Selvfølgelig kan penslen renses med papir og hvis man er rigtig hys (det er det, de fleste kalder mig og jeg indrømmer det gerne, der er nok lidt sandhed i den udtalelse) kan man endda gøre det med sprit.
Hvordan undgår man så, at denne proces ikke går ud over produktet? L’Oréal siger selv, at penslen blot skal tørres af med en serviet, men servietter er altså ikke effektive mod bakterier. Det ville være ret skønt, hvis man kunne skille penslen fra flasken med produktet, men det kan man ikke.

Farven
Kære L’Oréal, mine læsere og jeg bor i Skandinavien, det betyder, at vi generelt har lys hud. Hvorfor vælger du så igen og igen at producere foundations, der ikke er lyse nok (ja eller mørke nok for den sags skyld)? Farven jeg har prøvet hedder Golden Beige 140 og som du nok kan gætte er det ikke et særlig godt match til min ret så blege teint. Nok om farverne, det er ikke noget nyt, at det er svært at finde en passende nuance, når det gælder foundations. Jeg håber stadig på, at alle foundation producenterne hører vores bøn og at dagen, hvor alle kan finde en passende nuance foundation, kommer.

Foundation
Infaillible serien er kendt for sin gode holdbarhed og denne foundation er ingen undtagelse. L’Oréal lover godt nok en fin mat finish i op til 24 timer og det er altså en del mere end den kan holde (på min hud i hvert fald). Infaillible Brush Foundation er lige præcis så mat, at den kan holde min skinnende næse i skak i 4-5 timer, men ikke så mat at det er et problem for den tørre hud i resten af ansigtet. 4-5 timer lyder måske ikke af så meget, men det er ret godt klaret, da min næse ellers skinner lystigt efter højst en time. Afsmitning er et almindeligt problem med foundations, men her holder den, hvad den lover (igen bortset fra næsen). Denne foundation bliver siddende på huden (faktisk skulle der både olie, sæbe og en neglebørste til at fjerne den fra armen efter første test) og der var ingen spor på hverken kraven eller telefonen.
Huden ser ikke mat ud snarere tværtimod, det eftertragtede fugtmættede (dewy) look opnås uden problemer og holder længe (undtagen på min næse). Den giver en fin glød til ansigtet, jeg er dog lidt i tvivl om det gælder alle farverne eller bare den jeg har prøvet. Det er først i ansigtet, at den får denne effekt, derfor fandt jeg ikke svaret, da jeg testede de andre farver på armen (og jeg har ikke lyst til at prøve seks forskellige upassende farver i ansigtet bare for at finde ud af det).

Pensel
Det er ikke til at komme uden om penslen, den sidder der, uanset om jeg vil det eller ej. Og når nu det ikke kan være anderledes, skal det nævnes at denne pensel er en af de bedre.
Til de interesserede kan jeg sige at mine foretrukne foundation pensler er MACs 109 og 187 eller elfs Powder Brush. Ingen af disse pensler er beregnet til flydende foundations, men det er altså dem jeg bruger. De flade malerpensel lignende foundationpensler har jeg aldrig brudt mig om, jeg synes resultatet bliver stribet og maskelignende og at de i øvrigt kræver meget mere tid og energi, end jeg er villig til at bruge på at få foundation på.
Infaillible Brush penslen er samme facon som de (mest almindelige) flade foundation pensler blot lidt kortere og tættere. Om det så er længden og tætheden, der gør forskellen, kan jeg ikke sige, men jeg synes, det er ret nemt at opnå et pænt og jævnt resultat uden striber.
Som nævnt er jeg langt fra begejstret for alt-i-én konceptet og mit bakteriehysteri er ikke helt overdrevet, for efter kun en uges brug er penslen (trods daglig aftørring)så ulækker, at jeg ikke har lyst til at bruge den i ansigtet. Og efter endnu en uge (hvor den bare har ligget ubrugt hen) lugter den aldeles fælt (tænk sur karklud og du er godt på vej, bvadr!).

Blandede følelser
Det er rigtig dejligt at L’Oréal gider gøre sig umage og producere en helt fantastisk foundation og endnu mere dejligt, at de også vil gøre det nemt for os at få et pænt resultat med en virkelig god pensel.
Hvorfor ikke bare sælge de to fantastiske produkter hver for sig? Penslen er så god, at jeg helt sikkert ville bruge den, hvis jeg altså havde mulighed for at rengøre den. Foundationen er for mørk bevares, men til sommer kan det godt være at det kunne gå an. Nej det går heller ikke, for den skal ud gennem den nu sure pensel, ØV!

Infaillible Brush Foundation findes i seks forskellige farver og koster 149,95 kr. L’ Oréal kan købes i stormagasiner, hos Matas og i dagligvarebutikker. Penslerne fra MAC koster henholdsvis 285 eller 350 kr. og kan købes i Magasin (blandt andet i Lyngby, Rødovre, Aarhus eller Odense) eller i Magasins webshop.
Powder Brush koster ca. 30 kr og kan købes i elfs danske webshop her

Er foundation med indbygget pensel noget for dig?

13 kommentarer

 • Pudderdåse Helene

  Ok,jeg er totalt forvirret med hensyn til navnet på dette produkt…

  På min flaske står der Infallible og på billedet står der Infaillible, nu har jeg rettet det i teksten, men jeg er altså ikke helt sikker på at det er rigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er foundation med indbygget pensel noget for dig?

  Nej bestemt ikke! Jeg er muligvis også lettere hysterisk når det kommer til bakterier, men bare det jeg ser reklamen tænker jeg “Åh tænk at folk så skal bruge samme penslen uden mulighed for at rengøre den i 1 måned eller 2, ja eller hvor lang tid den så ender med at holde”

  Bortset fra det har jeg overvejet at købe den alligevel og så bare tage foundationen ud på håndledet og bruge min egne pensler :o) Har hørt flere sige at selve foundationen skulle være lækker :o)

  Mvh Naima :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Naima!

   Jeg har tænkt mig at rense den med sprit og håber på at undgå klamme ting og rester i min foundation. Og derefter bruge mine sædvanlige pensler. Det er altså hvis jeg kan modstå fristelsen og skille den ad.

   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Men kan man skille den ad? Kan man ikke skrue låget af?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nej, ikke uden en god portion vold. Gnæk gnæk…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Jeg er enig med både dig Helene og Naima. Jeg skal heller ikke nyde noget af indbygget pensel (bvadr) men det lyder altså som en fantastisk foundation, og jeg er ligesom Naima fristet til at købe den og hive den ud og bruge den uden penslen. Kan man få den ud af flasken udenom penslen?

  Jeg er altid til salgs for en ultra-holdbar foundation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv jeg ville ellers gerne prøve den, men ved ikke rigtig om jeg har lyst nu :< Og hov hvor blev den boks af hvor man kan melde sig til at få mail ved nye svar af? :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hov ja, den var væk. Der har vist været nisser på spil, tak fordi du opdagede det, nu er den på igen. Det var mystisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt den er tilbage så :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Et lille spørgsmål:
  Jeg har endnu ikke fundet ud af at bruge foundation, men bruger concealer til at dække bumser eller lign. Kan i anbefale en god concealer?
  Jeg synes nemlig de fleste concealere er med applikator eller pensel :o/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Tina

   Ja det kan du tro. Jeg er sikker på, at Helene også har en mening om det og vil svare, men mine to favorit concealere er fra MAC, som jeg synes laver forrygende concealere. De bedste til urenheder synes jeg er Studio Finish concealeren og den nye Pro Longwear Concealer, sidstnævnte virker også rigtig godt under øjnene. Det er dem, jeg bruger mest, de dækker godt, holder godt, ser naturlige ud, og udvalget af farver er også godt.

   Men hvis det er mest til urenheder er Studio Finish den bedste synes jeg. Og det fungerer rigtig godt at duppe den på med en makeup svamp.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina

   Mine favoritter er:

   MAC Pro Longwear Concealer: Fordi den dækker godt og holder endnu bedre. Jeg bruger den altid med en fluffypensel (f.eks. eyeshadow blender fra The Body Shop eller 217 fra MAC), det giver et usynligt resultat, så man ikke har leopardpletter i ansigtet.

   Make Up Store Cover All Mix: Den er lidt tør i det, derfor blander jeg den med en creme inden jeg påfører den. Den er især god, fordi den har tre farver, hvoraf det er den gule jeg bruger på rødme.

   Bobbi Browns Concealere ser også gode ud, men dem har jeg endnu ikke prøvet.

   Er det nogle mærker, du kan få fat i, der hvor du bor? Hvis ikke må du lige sige til, så skal jeg nok kigge efter alternativer.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja selvfølgelig. Bobbi Browns nye Creamy Concealer, som er blevet reformuleret, er virkelig god.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color Explosion Eyestudio Duo fra Maybelline