Månedens favoritter: Marts

Test af solcreme: Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer

Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer

Clinique har med deres Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer skabt en suveræn dagcreme med bredspektret solbeskyttelse, der dækker både solens UVA og UVB stråler og samtidig indeholder alskens lækkerier til at give dig dejlig og smuk hud. Men hvorfor sørger de ikke for en bedre indpakning?

Perfekt solbeskyttelse
Først og fremmet skal Clinique have ros for konsekvent at have styr på deres UVA beskyttelse. Der er som altid bredspektret beskyttelse i deres solcreme, så du trygt kan bevæge dig ud i solens stråler.

Imponerende miks af ingredienser
Samtidig indeholder Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer et imponerende miks af ingredienser, der alle sammen er gode for huden. Der er virkeligt mange ting i, og det vil føre alt for vidt at gennemgå dem her. Men de er gode og veldokumenterede. Der er næppe nogen, der vil flytte rynker så meget som en rynke, men de vil alle på hver sin vis være gode for din hud og beskytte din hud. Så Superdefense er en passende titel.

De evindelige krukker
MEN, når nu man putter så mange effektive og ikke mindst skrøbelige og sarte ingredienser i, hvorfor vælger man så at putte dem i en gammeldags uhygiejnisk krukke, hvor de kommer i meget høj grad kontakt med luft og ilt? Det er et must med moderne effektive ingredienser, at de er pakket i luft- og lystæt pakning, der holder dem stabile. For eksempel er hele pointen med antioxidanter at de skal reagere mod ilt. Men det skal de jo først gøre på huden og ikke, når de kommer i kontakt med luften i en krukke med en kæmpe åben overflade. Men kunden føler en form for irrationel luksus med krukker åbenbart, hvilket må være grunden til at det sælger så godt.

Clinique har forstået det med mange af deres nye, spændende produkter, så man må håbe, det også kommer med deres solcremer, når du de har inkluderet så mange fantastiske ingredienser i.

Men det skal dog ikke afholde mig fra alt i alt at kraftigt anbefale Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer, som også har en behagelig konsistens, der hurtig trænger ind i huden. Den findes i både en version til fedtet hud, kombineret hud og tør hud.

Her kan du købe det
Du kan løbe Clinique i Matas, parfumerier, Magasin, Illum eller på Magasins webshop.

Tænker du over, hvordan indpakningen er af de produkter, du køber?

19 kommentarer

 • Stine-Helene

  Jeg er vild med Pudderdåserne, men ikke så vild med cremer i dåse. Dog har jeg en forkærlighed for hudprodukter uden parfume der rent faktisk har noget at byde på, så denne kan jeg godt fristes til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Tak Stine-Helene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker også denne creme. Og jeg synes det er helt fint, at den er i en krukke, det mere eksklusivt.
  Men jeg vil dog lige pointere, at det IKKE er en solcreme. At der er SPF i en creme, gør den ikke til en solcreme, det er tværtimod mængden af SPF, der gør den til en solcreme.
  Denne creme er en dagcreme med SPF og det betyder at man er beskyttet mod solens stråler, når man går til og fra arbejde, men hvis man skal være i solen i længere tid, skal man bruge en solcreme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Hej Maria

  Der er SPF 25 i denne og om man kalder det en solcreme eller en dagcreme er ligegyldigt. Det er en creme med SPF 25, lige gyldigt hvad man kalder den. Der er ingen forskel.

  Om det bliver kaldt en solcreme eller en dagcreme handler oftest om konsistens, andre ingredienser og vigtigst af alt mængde og pris. Der er absolut intet i vejen for at smøre sin solcreme i ansigtet eller for de sags skyld smøre sin dagcreme med SPF på kroppen, hvis man har råd til det.

  Denne beskytter akkurat lige så godt mod solen som en tilsvarende såkaldt solcreme. Den håndfuld solbeskyttende ingredienser man bruger er de samme til både det ene og det andet.

  Der hvor dagcremen har fået sit dårlige ry er alle dem, der ikke indeholdt UVA beskyttelse, men det gør Cliniques heldigvis og det gør langt de fleste efterhånden.

  Kh. katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katja

   Jeg stoler på denne creme som solbeskyttelse, fordi du skriver dette, sikke en høj troværdighed I har, hva’? :-) MEN, jeg har rigtig mange steder fået det at vide, som Maria skriver. Senest i lørdags hvor “damen” hos Bobbi Brown siger det om deres Tinted Moisterizer, som har SPF 15. Måske er det en ide at lave et indlæg om netop dette emne? At man altså godt kan stole på SPF’en i sine produkter så længe der også er UVA-beskyttelse i også. Og om hvordan man tjekker at der er det i. Jeg tror i hvert fald der er meget forvirring omkring dette, da ekspedienterne tit fyrer den der af med, at man ikke skal forvente de virker som en solcreme. Og det er jo forvirrende, når de netop har solfaktor. Jeg er i hvert fald lykkelig for at jeg med denne creme ikke også behøver at smøre fedtet solcreme ovenpå til daglig, hader at have for mange lag på af alt muligt. Bruger selvfølgelig solcreme hvis jeg ligefrem skal ligge og stege :-)

   Mange hilsner
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er en god ide Mette. Det vil jeg gøre. Og tak :)

   Jeg er dog helt enig, når det kommer til en Tinted moisturizer som jo er makeup eller en decideret foundation. For der kommer man slet ikke nok på til at få rigtig solbeskyttelse ud af det. Så med en farvet dagcreme eller foundation er det noget andet.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.

  Først, tusind tak for kritisk anmeldelse af skønhedspleje, som jeg ikke føler, at jeg får andre steder. Jeg tænker tit på jer, og sender jer kærlige tanker, når jeg læser andre blade, hvor de roser skønhedspleje i sådan en grad, at jeg bliver mistænkelig. Hvor står al kritikken?

  For det andet, mht. krukkerne, så tror jeg, at creme på fx tube er sådan noget man forbinder med kedelige apotekersalver mod ting, man ikke vil sige højt og tandpasta. Krukker ser også pænere ud på badeværelseshylden (jeg ville være ignorant, hvis jeg sagde, at jeg ikke troede på, at det gjorde en forskel for køb eller ikke-køb hos nogle kvinder. Personligt er jeg relativt ligeglad. Hvilken beholder ville være mest optimalt for den type cremer? :)

  Og så skal I have SÅ meget ros for at opfordre til kritisk konsumerisme. Tak!

  kh Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bliver så glad, når jeg læser din kommentar Nana. TUSIND tak, det gør det hele værd. Det er lige præcis grunden til at vi laver Pudderdåserne.

   Og du har fuldstændig ret, krukker ser pæne ud. Men jeg vil sige at krukker aldrig er at foretrække. De er uhygiejniske og moderne ingredienser kan sjældent tåle lys og luft. En optimal beholder er en der ikke er gennemsigtig, det vil sige hvor lyset ikke kan komme igennem, og en form for beholder, hvor luften ikke kommer i kontakt med luften. Det vil sige enhver form for tube eller pumpe. Kunne være jeg skulle skrive et indlæg for sig om emballage? Meikke det ja, du har helt ret, krukker har et eksklusivt udseende, hvilket nok er grunden til at mange vælger det. Desværre er det ikke det rationelle valg.

   Igen tak, for dit dejlige indlæg.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Bruus

  At en creme er i en krukke og IKKE i en tube eller lignende gør faktisk at jeg ikke køber produktet uanset hvor godt det ellers måtte være, da jeg synes det er klamt og uhygiejnisk. Jeg har 3 krav til min dagcreme: pæn mængde SPF, det skal være i tube eller tilsvarende og det må ikke lugte kraftigt af noget som helst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jamen vi er helt på bølgelængde Michelle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker denne creme og har brugt den i et par år efterhånden. Jeg døjer med hyperpigmentering, så det er bare super at være godt beskyttet via dag dagcremen året rundt. Konsistensen er lækker og den trænger hurtigt ind og fugter igennem. Jeg bruger den til very dry to dry skin, men den er sket ikke fedtet. kan godt forstå I også er begejstrede for denne skønne creme.

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Glemte at sige at jeg lige som jer ville ØNSKE at den kom i tube eller med pumpe. Hader krukker, det er så uhygiejnisk, og jeg fatter ikke man ikke dropper det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hvis du kan undvære solfaktor så prøv Cliniques Super Rescue natcreme – på tube. Suveræn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for tippet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Kære pudderdåser.
  Jeg har forgæves prøvet at finde en dagcreme med solfaktor i som ikke gør min hud fedtet, kan i anbefale en?
  Lige nu bruger jeg en dagcreme fra Decleor uden solfaktor som er beregnet til fedtet/uren hud og som virker matterende. Denne er rigtig god, jeg skinder dog alligevel lidt, så jeg har virkelig brug for en dagcreme som både er oliefri og som virker matterende og så meget gerne med solfaktor så jeg undgår at ødelægge min hud. Alm. solcreme i alle udformninger har jeg afprøvet uden på min dagcreme, men uanset mærke og pris så får en solcreme mig til at skinne helt vildt… Håber i kan hjælpe med en creme som jeg kan bruge så jeg kan beskytte min hud her til sommer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bas

  Vil du anbefale denne solcreme til en pædagog der er ude hele dagen med børnene? Jeg har fået en del pigment pletter på ansigtet og skal investere i en solcreme til beskyttelse. Jeg mangler også en dag creme og da jeg googlede fandt jeg jeres website, hvilket jeg er meget imponeret over:). Vil også lige tilføje at jeg er 26 år, kan jeg bruge denne:)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg køber konsekvent ikke noget i åbne krukker – og jeg undlader ikke at fortælle ekspedienterne hvorfor. Synes de er så uhygiejniske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone S

  Hej Pudderdåser! Tak for jeres blog, skønt med de mange gode råd!
  Hvis man nu køber sådan en creme på krukke, hvordan vil I så anbefale, at man får den til at virke længst muligt? Skal man ligefrem flytte dne over i en anden beholder?

  De venligste hilsner, Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, det hjælper ikke noget. Pas godt på den, sørg for at have rene hænder og læg låget på efter hver gang du har brugt den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favoritter: Marts