Nude look med pink læber med Bobbi Brown

Chanel Les Fleurs d’Été de Chanel Makeup kollektion sommer 2011

Chanel Les Fleurs d'Été

Jeg synes Chanels sommer kollektion Chanel Les Fleurs d’Été i år er så fin. Jeg har fået de officielle billeder og produktinformationen, som I får her i uredigeret form, så det er Chanels egne ord. Jeg ved flere har efterspurgt mere information, priser og datoer. Det hele kommer her:

En oase af farver skælver i morgenens dug… sommerens haver har inspireret Peter Philips, Global Creative Director for CHANEL Makeup, til at skabe en blomstrende luksuriøs palet favnet af en brise af lethed.

Mellem to blink med vipperne ifører øjenlågene sig en landlig stil med enten diskrete eller mere dristige effekter med nuancer af strålende grøn, der harmonisk bølger sig mellem pastelfarvens blødhed og platinets elegance. Øjenskyggerne gløder med guld og bronze, vibrerer i dagslyset og forlænger solnedgangens magi ind i det uendelige.

Læberne ser naturlige ud perfekt formede, med en ungdommelig, feminin fylde. Sommersmilene blomstrer frit, klædt i en blid rosa eller abrikos gloss eller lip shine.

TEINT – SOLEIL TAN DE CHANEL

POUDRE SOLEIL 4 LUMIÈRES

Bronzeren er sommrens make-up-hemmelighed. For at du kan skabe den perfekte, naturlige og blendede effekt, indeholder hver æske en graduering af fire farver.

Med BRONZE ROSÉ får lys hud en charmerende friskhed. BRONZE CORAIL udforsker de varmere nuancer og afslører den olivenfarvede eller solbrune huds fulde udstråling.

EYES – LES 4 OMBRES

LILIUM

Grønne øjenskygger tager føringen i blid harmoni med alle øjenfarver og hudtoner. For en mere let og fin make-up lyser blide grønne eller blå farver op med en rosa champagnefarve, opvarmet af gyldne glimt. Øjnene tegnet op med bronzegrå afslører deres mere mystiske sider og er klar til at kaste et fortryllende skær over sommeraftenen.

STYLO YEUX WATERPROOF

Med en enkelt intens, strålende streg forøger ROSE PLATINE dine forførende sider. Med blot en enkelt streg transformerer den en naturlig skønhed, tilføjer en ny dybde og en sofistikeret effekt.

LÆBER – LÈVRES SCINTILLANTES

Med sine smukke perlemorsagtige eller tindrende facetter kærtegner CHANELs strålende gloss læberne med sine subtile lysglimt, der giver en diskret og transparent effekt.

AURORE
En lys, blid ferskenfarve, der flirter med solstrålerne.

PINK PEONY
En legesyg rosa i perfekt harmoni med LE VERNIS MORNING ROSE.

PENSÉE
Den gennemført elegante koral gløder mod den lyse eller solvarme teint.

NEGLE – LE VERNIS

Evigt feminine negle paraderer stolte deres lette, romantiske look, favnet af en sommerbrise. Som fine blomsterblade går de efter en raffineret effekt med BEIGE PETALE med dens antydning af rosa. Til et mere intenst look: MORNING ROSE præsenterer morgenduggens sorgløse og friske attitude – en af de ting, der gør sommeren så vidunderlig. MIMOSA, en strålende gul-guld, byder på Den Franske Rivieras varme og sollys.

LES FLEURS D?ÉTÉ DE CHANEL, MAKEUP COLLECTION TIL SOMMEREN 2011

TEINT: Soleil Tan de CHANEL / Poudre Soleil 4 Lumières, kr. 420,00

537 Bronze Corail, 547 Bronze Rosé

LÆBER: Lèvres Scintillantes, kr. 210,00

267 Pink Peony, 287 Aurore, 277 Pensée

ØJNE: Stylo Yeux Waterproof, kr. 180,00

47 Rose Platine

Les 4 Ombres, kr. 380,00

32 Lilium

NEGLE: Le Vernis, kr. 175,00

557 Morning Rose, 567 Beige Pétale,  577 Mimosa

Fås fra uge 20, 2011

LES FLEURS D'êTê DE CHANEL

LES FLEURS D'êTê DE CHANEL

LES FLEURS D'êTê DE CHANEL

LES FLEURS D'êTê DE CHANEL

Her kan du købe det

Kollektionen kommer i uge 20 og kan købes i Magasin, Illum, visse Matas og parfumerier. Du kan også købe det online fra England og spare en lidt fra Garden Pharmacy.

5 kommentarer

 • Pia

  IIHHHH pæne neglelakker!!! Meget meget forår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Er det også Chanel selv, der siger, at kollektionen kommer i uge 20? Matas Rødovre sagde nemlig uge 15. Biiiig difference! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Ja det er Chanel selv. Og ja det har du ret i, det er stor forskel! Jeg tror nu nok, jeg vil tro på Chanel i dette tilfælde. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kan man mon stole på, at neglelakken 577 Mimosa kommer til DK? Den skønne lyseblå Riva kom jo aldrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja Marie det kan jeg godt love dig. De store kollektioner som denne kommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude look med pink læber med Bobbi Brown