Soft Hands Kind Heart Hand Cream fra The Body Shop

Ekspertens råd til smokey eyes med Eduardo Ferreira

Eduardo Ferreira fra Bobbi Brown

Eduardo Ferreira

Pudderdåserne har været i fint selskab i dag med Eduardo Ferreira, som er Bobbi Browns stjerne-make up artist. Udover at vi begge fik lagt fantastisk make-up gav han os sine bedste tip til smokey eyes, og vi iler selvfølgelig med at videregive dem her.

I morgen kan I se hele det look med smokey eyes, han lavede på mig. I dag får I først de gode tips.

1. Eyeliner i den våde kant
Mørk eyeliner i den våde kant kan være alt for meget til en hverdagsmakeup men til et mørk smokey eye er det ifølge Eduardo Ferreira essentielt. Så find en vandfast sort eyeliner frem og læg den i den våde kan.

2. Brug cremede produkter
Eduardo Ferreira foretrækker at bruge cremeøjenskygger og cremeyelinere til at lave smokey eyes med, det gør det nemmere at smudge dem. Det gør alting meget nemmere, siger han. Han bruger selvfølgelig Bobbi Browns Long-Wear Cream Shadow og Long-Wear Gel Eyeliner. Du kan selvfølgelig også bruge andre mærker.

3. Det skal ikke være pænt
Det gode ved smokey eyes er, at det ikke behøver være perfekt og helt lige. Det skal smudges og behøver derfor ikke være perfekt. Han slutter af med at duppe ovenpå den cremede øjenskygge med en pudderskygge med fingrene, og det skjuler eventuelle fejl.

4. Sørg for at komme imellem vipperne
Det eneste sted, du skal være lidt perfektionistisk med dine smokey eyes er, når det kommer til at komme godt ind mellem vipperne. Tegn godt ind med eyeliner, der må ikke være synlig hud mellem øjenvipperne.

Du kan være heldig at møde Eduardo Ferreira hver dag i denne uge, hvor han er gæst i Bobbi Brown standen i Magasin, hvor de dygtige Bobbi Brown-artister holder Pretty Powerful event, hvor du kan få lagt makeup. Du skal bare møde op, du behøver ikke booke tid. Og hvis du er heldig giver Eduardo Ferreira en hånd med.

I morgen får I som sagt hele looket og Helenes look senere, som var noget helt andet.

Synes I, det er svært at lave smokey eyes?

2 kommentarer

  • Stine-Helene

    Jep! Næsten ligegyldigt hvad jeg gør, så ender det med at ligne at jeg har fået et par på lampen. Måske egner mine øjne sig slet ikke til det røget look :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine-Helene samme her! (men det er kun når jeg ligger en sort smokey – dog er det rigtig fint med brune farver)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Hands Kind Heart Hand Cream fra The Body Shop