Test og konkurrence: Nivea Invisible for Black & White Deodorant

24.03.11
Nivea Invisible for Black & White Deodorant

Nivea Invisible for Black & White DeodorantNivea har lavet en deodorant, der – hvis den holder hvad den lover – må blive noget af en sællert. De lover nemlig at have opfundet en deodorant, der hverken laver hvide pletter på sort tøj eller gule pletter på hvidt tøj.

De hvide pletter kender vi alle. Man er på vej til fest, har lige taget deodorant på og tager en stram sort buse på og vupti er der hvide deodorantskjolder på den. Det er der flere deodoranter, der laver deodoranter imod, men det er det ene problem, som Nivea Invisible for Black & White lover at løse.

Det næste problem er især manden i huset, der oplever det. Han går altid med hvide bomulds t-shirts som undertrøje, og de bliver efter noget tid misfarvet under armene. Det problem lover Nivea Invisible for Black and White også at løse. Jeg selv oplever det ikke i stor grad. Jeg er mor til en 2-årig, jeg går ikke ret tit med hvide bomuldsbluser, vel?

Da de gule skjolder kommer efter lang tids brug, og jeg ikke selv oplever dem, kommer jeg lidt til kort overfor at teste dem. Men jeg har nu i en uge haft de tætteste og mørkeste bluser på, jeg kunne opdrive, og jeg har ikke set så meget som skyggen af en hvid stribe på dem. Der er ingen tvivl om, at Nivea Invisible for Black & White Deodorant holder, hvad den lover, når det kommer til de hvide pletter på mørkt tøj og alene for det, og det faktum at den er en effektiv antiperspirant er jeg vild med den.

Så hvad gør vi nu med de gule skjolder på hvidt tøj? For det nytter jo ikke noget, at vi ikke får testet det, vel?

Vind et sæt

Men det har vi en løsning på. Nivea har nemlig besluttet at udlove et sæt Invisible for Black & White Deodorant til fem heldige Pudderdåserne-læsere. Alt hvad du skal gøre for at vinde er at lægge en kommentar nedenfor og så er du med i konkurrencen. Og hvis de heldige vindere så lige vil give mig et praj om I oplever pletter af nogen slags, så kan vi en gang for alle få afgjort den sag, oven i købet gange fem. Se det var smart, ikke?

Og så lige et tip fra Nivea selv. Hvis du har hvidt tøj, der har fået gule misfarvninger, så kan du fjerne dem sådan her: Tilsæt 10 skefulde 25 % eddikesyre eller 300 ml 5 % husholdningseddike til 5 liter varmt vand. Alternativt opløses 12 gram citronsyre i 1 liter vand. Disse produkter kan fås på apoteker og i supermarkeder. Afhængigt af sværhedsgraden af pletten, lægges tøjet i denne opløsning i ca. 12 timer og vaskes herefter. Vær dog forsigtig med farvede eller sarte tekstiler og beklædningsgenstande med knapper af perlemor.

Så smid en hilsen og vær med i konkurrencen om et sæt Nivea Invisible for Black & White.

Her kan du købe det
Nivea Invisible for Black & White Deodorant koster 33,95 og findes både som spray og roll-on og i en version til kvinder og mænd og kan købes i Matas, større supermarkeder mm.

Jeg trækker vindere søndag aften.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Karoline

Uh, det vil jeg gerne prøve. Kender heller ikke så meget til det med de hvide trøjer, men det med de sorte og deodorant – dét kender jeg! Og det irriterer mig 😀

rijaH

Woohoo den skal jeg helt sikkert have fat i til kæresten så 😛
psst. der står vist ik hvor man helt præcist kan købe det 🙁

Naima

Det kunne da være super lækkert at vinde sådan et sæt! Der findes intet værre end de der grimme hvide pletter under armene på en pæn sort bluse.
Mvh Naima

Pudderdåse Katja

Arh Rijah nej, men det er da fordi man kan købe Nivea over det hele, ikke 😀 Men nej, jeg skriver det lige 😉

Birgitte

Jeg vil også meget gerne være en af de heldige der tester deo’er. Synes det er VIRKELIG svært at finde effektive deodoranter der er effektive mod lugten af sved og som ikke giver pletter på tøjet… 😀

Susanne

Den kunne jeg godt tænke mig at teste! 🙂

Helena

Dén vil jeg rigtig gerne teste, lyder lovende:)

Lis

Yes, jeg er på! 🙂

Janni

Øj sådan en ville jeg gerne være så heldig at vinde 🙂 Hvide pletter på sorte bluser – yikes! Der er ikke ret mange ting der er værre :S

Caroline

Nej hvor lækkert, hvis det altså virker! Jeg går nemlig, lige modsat jer, ofte med stramme hvide bomulds t-shirts, og allerede efter et par måneder bliver de gullige under armene – not cool, hvis man lige skal løfte armene.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *