Chanel Coco Mademoiselle film med Keira Knightley

Test og konkurrence: Nivea Invisible for Black & White Deodorant

Nivea Invisible for Black & White DeodorantNivea har lavet en deodorant, der – hvis den holder hvad den lover – må blive noget af en sællert. De lover nemlig at have opfundet en deodorant, der hverken laver hvide pletter på sort tøj eller gule pletter på hvidt tøj.

De hvide pletter kender vi alle. Man er på vej til fest, har lige taget deodorant på og tager en stram sort buse på og vupti er der hvide deodorantskjolder på den. Det er der flere deodoranter, der laver deodoranter imod, men det er det ene problem, som Nivea Invisible for Black & White lover at løse.

Det næste problem er især manden i huset, der oplever det. Han går altid med hvide bomulds t-shirts som undertrøje, og de bliver efter noget tid misfarvet under armene. Det problem lover Nivea Invisible for Black and White også at løse. Jeg selv oplever det ikke i stor grad. Jeg er mor til en 2-årig, jeg går ikke ret tit med hvide bomuldsbluser, vel?

Da de gule skjolder kommer efter lang tids brug, og jeg ikke selv oplever dem, kommer jeg lidt til kort overfor at teste dem. Men jeg har nu i en uge haft de tætteste og mørkeste bluser på, jeg kunne opdrive, og jeg har ikke set så meget som skyggen af en hvid stribe på dem. Der er ingen tvivl om, at Nivea Invisible for Black & White Deodorant holder, hvad den lover, når det kommer til de hvide pletter på mørkt tøj og alene for det, og det faktum at den er en effektiv antiperspirant er jeg vild med den.

Så hvad gør vi nu med de gule skjolder på hvidt tøj? For det nytter jo ikke noget, at vi ikke får testet det, vel?

Vind et sæt

Men det har vi en løsning på. Nivea har nemlig besluttet at udlove et sæt Invisible for Black & White Deodorant til fem heldige Pudderdåserne-læsere. Alt hvad du skal gøre for at vinde er at lægge en kommentar nedenfor og så er du med i konkurrencen. Og hvis de heldige vindere så lige vil give mig et praj om I oplever pletter af nogen slags, så kan vi en gang for alle få afgjort den sag, oven i købet gange fem. Se det var smart, ikke?

Og så lige et tip fra Nivea selv. Hvis du har hvidt tøj, der har fået gule misfarvninger, så kan du fjerne dem sådan her: Tilsæt 10 skefulde 25 % eddikesyre eller 300 ml 5 % husholdningseddike til 5 liter varmt vand. Alternativt opløses 12 gram citronsyre i 1 liter vand. Disse produkter kan fås på apoteker og i supermarkeder. Afhængigt af sværhedsgraden af pletten, lægges tøjet i denne opløsning i ca. 12 timer og vaskes herefter. Vær dog forsigtig med farvede eller sarte tekstiler og beklædningsgenstande med knapper af perlemor.

Så smid en hilsen og vær med i konkurrencen om et sæt Nivea Invisible for Black & White.

Her kan du købe det
Nivea Invisible for Black & White Deodorant koster 33,95 og findes både som spray og roll-on og i en version til kvinder og mænd og kan købes i Matas, større supermarkeder mm.

Jeg trækker vindere søndag aften.

29 kommentarer

 • Karoline

  Uh, det vil jeg gerne prøve. Kender heller ikke så meget til det med de hvide trøjer, men det med de sorte og deodorant – dét kender jeg! Og det irriterer mig :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woohoo den skal jeg helt sikkert have fat i til kæresten så :P

  psst. der står vist ik hvor man helt præcist kan købe det :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne da være super lækkert at vinde sådan et sæt! Der findes intet værre end de der grimme hvide pletter under armene på en pæn sort bluse.

  Mvh Naima

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Arh Rijah nej, men det er da fordi man kan købe Nivea over det hele, ikke :-D Men nej, jeg skriver det lige ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg vil også meget gerne være en af de heldige der tester deo’er. Synes det er VIRKELIG svært at finde effektive deodoranter der er effektive mod lugten af sved og som ikke giver pletter på tøjet… :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Den kunne jeg godt tænke mig at teste! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Dén vil jeg rigtig gerne teste, lyder lovende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Yes, jeg er på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj sådan en ville jeg gerne være så heldig at vinde :) Hvide pletter på sorte bluser – yikes! Der er ikke ret mange ting der er værre :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nej hvor lækkert, hvis det altså virker! Jeg går nemlig, lige modsat jer, ofte med stramme hvide bomulds t-shirts, og allerede efter et par måneder bliver de gullige under armene – not cool, hvis man lige skal løfte armene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dén vil jeg da gerne teste.. Det lyder jo for godt til at være sandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke kun problemet med sorte trøjer, stort set ALLE farver..
  Dog har jeg ikke oplevet det med hvide trøjer?!

  Hmm men det bliver da spændende! Held og lykke til alle ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ihhh vil da gerne teste, om dette kunne være den perfekte deo :) Har gu’ ved hvor mange gange stået og “småvasket” hvide mærker af en sort bluse lige efter jeg har taget den på, og derfor kommet for sent ud af døren :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne J

  Det lyder rigtigt godt og det skal da prøves. Har både udfordringer med hvide og gule pletter :-)

  Tak i øvrigt for verdens dejligste blog. I love you!!!!

  Kh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Årh tak Marianne, hvor er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt – vi er 2 herhjemme, der godt kunne bruge sådan en fætter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg da også prøve. Min mand er vild med sine hvide T-shirts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hade varit hemskt roligt att få testa – funkar det med en testare i Sverige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg vil da også meget gerne prøve. JEG går nemlig ofte med hvide bomuldsbluser (selvom jeg har en 2 årig) – men jeg godt nok først set pletterne efter MEGET lang tids brug. Alligevel melder jeg mig glad som tester, hvis jeg bliver blandt de heldige 5 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Ih, det ville være lækkert at være en af de heldige testere..Jeg er ganske vist vant til at bruge cremedeo, men jeg lader det gerne komme an på en prøve..
  God weekend forude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina P

  Spændende at se om Niveau deo virker, for synes der er mange andre mærker de ikke helt holder hvad de lover. Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg kender det alt for godt, det med de hvide pletter på sort tøj. Jeg har tidligere prøvet deodoranter der lover det samme – men synes ikke det holder. Derfor vil jeg meget gerne prøve denne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte M

  Ej hvor lækkert! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Vil gerne vinde så jeg kan teste om den virkelig også virker på både mørke og lyse T-shirts på mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  Uh, vil osse meget gerne være tester – har lige observeret adskille hvide striber på en af mine yndlingsbluser :tuder:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lyder som en perfekt deodorant. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg bruger flittigt denne deo i både roll-on og spray, og jeg har endnu ikke oplevet at den har lavet pletter af nogen form på hverken hvidt, sort eller farvet tøj. Det er også den første deo af slagsen jeg har oplevet der ikke gav hvide striber på sorte trøjer når man trak dem over hovedet…på trods af at jeg havde ladet deodoranten tørre inden jeg tog tøj på. Jeg har endelig fundet min totalt yndlingsdeo som oveni førnævnte plus også dufter godt og den antiperspirante effekt virker også til UG. Thumbs up til Nivea for denne deo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Brøhner

  Uhh. Det må man prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel Coco Mademoiselle film med Keira Knightley