Japansk luksus: Shu Uemura Full Shimmer, Shusu Sleek og Prime Plenish

Smashbox Softbox Sommer kollektion 2011

Smashbox Softbox Palette

Vi spurgte i går på Facebook, hvilke mærker I gerne vil læse mere om, da vi ofte hænger fast i de mærker, vi selv bruger, og gerne vil have inspiration til nye mærker. Og flere af jer nævnede Smashbox.

Der er egentlig ikke nogen god grund til at vi ikke skriver om Smashbox, for det er faktisk et mærke, vi begge bruger, jeg har bare sjældent fokus på deres kollektioner, da det er mere faste produkter i deres kollektion, som er en del af mit forbrug af Smashbox. Men det er der ikke nogen fornuftig forklaring på, for Smashbox laver nogle fine kollektioner. Typisk laver de endda nogle rigtig fine sæt og paletter, hvor man får meget for sine penge. Så det er bestemt et mærker, vi gerne vil skrive mere om.

Jeg vil derfor gerne benytte mig af lejligheden til at nævne deres sommerkollektion, som er på trapperne, nemlig Softbox. Den består, som Smashbox kollektionerne ofte gør, af sæt og ikke løse produkter. I dette tilfælde er der en Softbox Eye Palette som består af:

 • Ni øjenskygger
 • To creme eyeliner
 • En dobbelt pensel
 • En mini Photo Finish Lid primer
 • En Get-the-Look Guide

Jeg kan godt lide de her kits, som giver god mulighed for at lave mange looks. Og så kan jeg godt lide, at der følger en lille guide med til looks, så man har noget inspiration. Det ved jeg, at mange er glade for.

Dernæst er der en Softbox Lip Gloss Collection, som består af seks limit edition lipglosses i travel sizes.

Smashbox Softbox Lipgloss Collection

Og så omtaler andre blogs også en Glam Box, men den er ikke på Smashbox.com sammen med de andre, men jeg skal prøve at se, om jeg kan finde flere informationer.

Jeg har ingen danske priser endnu, men jeg er i gang med at kontakte Smashbox’s danske afdeling for mere information.

Her kan du købe det
Du kan købe Smashbox i Magasin og på Smashbox.dk, som godt nok ikke er blevet opdateret med nye kollektioner siden 2009-kollektioner, hvilket unægteligt virker lidt mærkeligt for sådan et stort firma.

Hvad synes du om Smashbox? Og hvilke mærker vil du gerne se mere til på Pudderdåserne?

   

6 kommentarer

 • Kat

  Jeg har en smashbox palette, som er sådan et begyndersæt med 16 øjenskygger, 4 creme eyelinere og en primer.

  Jeg synes, det er en god palette, omend skyggerne er lidt sværere at få til at blende sammen og lægge pænt på end MAC. Men de er bestemt gode – og det var den palet, der lærte mig at elske creme eye linere. :-)

  Der var også en lille manual med, der anbefalede forskelige looks med paletten. Den var meget inspirerende, og især til begyndere synes jeg, at den er god at tage udgangspunkt i, fordi man får afprøvet mange forskellige farvekombinationer og måder at lægge makeuppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Tak for det Kat. Jeg har ikke selv prøvet dem, så er glad for at høre din erfaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Pudderdåser.
  Sådan en Smashbox-palette lyder meget brugbar, det vil jeg kigge efter i Magasin.
  Et mærke, jeg godt kunne tænke mig, at I kiggede på, er Inglot. Det er vist relativt nyt i Danmark og jeg kunne godt tænke mig jeres saglige vurdering af det :)
  Har I egentlig nogensinde beskæftiget jer med The Make Up Stores produkter? Jeg er altid i tvivl om produkternes kvalitet og ender med aldrig at købe noget af det.
  Og tak for en rigtig god blog. Jeg er SÅ træt af tendens-besatte beauty-blogs (ingen nævnt, ingen glemt), men jeg elsker jeres velfunderede meninger, jeres kig på ingredienslisten samt måden hvorpå I ser lige igennem varm luft! Jeg er selv lige stødt på en blog, som er virkelig interessant: “Ex-insider tells all the bullshit behind beauty. No shit” som hun selv udtrykker det. Hvis I ikke kender den endnu, vil I måske også finde den interessant:
  http://beautyandthebullshit.blogspot.com/

  Mvh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Tak for de pæne ord Kathrine. De varmer rigtig meget.

  Make Up Store er faktisk blandt favoritterne her. Hvis du kigger på tag clouden ude til højre og klikker på Make Up Store eller søger på det i søgefeltet vil du finde en del omtale. Primært i looks og i månedens favoritter. Vi er ret vilde med meget af det, de laver nogle feeeede produkter og super looks. Helene har ret tit deres ting med i månedens favoritter.

  Og ved første øjekast ser det ud til at være en blog lige efter min smag. Tusind tak for anbefalingen, den vil jeg kaste mig over med stor interesse.

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har også den palette som Kat nævner. Jeg synes den er udmærket, men skyggerne er ikke ligeså gode som MACs og mit yndlingsmærker Urban Decay. Hvis ikke I har prøvet Urban Decays produkter skulle I tage at gøre det. De har de fedeste produkter og looks!!!!

  Jeg kunne godt tænke mig at læse om Urban Decays produkter her på siden og frisørhårprodukter. F.eks melder jeg mig gerne som forsøgsperson til tests af produkter mod kløe og irritation i hovedbunden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria

  Vi vil meget gerne skrive mere om Urban Decay, men er lidt hæmmet af, at de ikke er på det danske marked. De er nemlig også blandt mine store interesser. Men jeg skal nok skrive mig det bag ørerne.

  Frisørprodukter, tjek! Det skal vi kigge på. Jeg synes bare, det bliver så ensformigt, men det er nok bare mig :-D Der er nemlig det, at når man kigger på hårprodukter, så er de i bund og grund enormt ens, og når man har set et produkt, så har man langt hen ad vejen set dem alle, og så er de bare variationer over et tema. Men jeg skal nok overveje det!

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japansk luksus: Shu Uemura Full Shimmer, Shusu Sleek og Prime Plenish