Viva Glam Gaga og Peacocky look

Anmeldelse: TRESemmé 24 Hour Body

 

TRESemmé 24 Hour Body

Foto: TRESemmé

Min søde frisør anbefaler mig oftest en paryk, når jeg kommer med forslag til ny frisure. Mine ønsker kræver nemlig en helt anden hårpragt, end jeg kan præstere, og selv en god og dygtig frisør har begrænsninger. Det er ved at sive ind, at jeg aldrig helt får det hår, som jeg drømmer om.
Derfor er det også med et smil på læben, at jeg gennemlæser reklamer og lignende for volume shampoo. Jeg vil hjertens gerne tro på det producenten lover, for mit hår er bare ikke særlig fyldigt eller voluminøst fra naturens side.
Pudderdåserne har været så heldige at få lov til at prøve TRESemmé 24 Hour Body og jeg har tørret smilet af. Her er tale om en serie, som holder hvad den lover. Produkterne er blevet testet på den værst tænkelige årstid, hvor de fleste finder alle frisures mareridt frem nemlig huen. Hvis du kender nogen, som ser smart ud efter de har taget hue og cykelhjelm af, må du meget gerne sende et billede, for jeg tror ikke på det.

Serien og løfterne
TRESemmé 24 Hour Body serien består af seks produkter. Det er mange, men TRESemmé har skræddersyet produkterne, så de kan give alle hårtyper en hjælpende hånd. Hvis du allerede er stødt på TRESemmés produkter, ved du, at du får masser af produkt for pengene, flaskerne er store og prisen lille.
TRESemmé lover at denne serie giver dit hår et løft, skaber fylde og bevægelighed, uden at håret bliver klistret, tynget eller stift af produkter. Selv tyndt og fint skandinavisk hår skulle kunne nyde godt af seriens Volume  Control Complex.

24 Hour Body Shampoo
Denne shampoo sørger ikke overraskende for, at håret bliver rent. Det er dog ikke, det eneste den kan. Håret får et fint og blivende løft, dog oplever jeg heller ikke overraskende størst fylde ved føntørring. Sædvanligvis er volume shampoo ikke den mest plejende shampoovariant, man kan vælge. Mit hår har dog ikke set lige så tørt og trist ud, som jeg har oplevet det gøre ved brug af andre mærker.

24 Hour Body Balsam
Balsam er ikke noget, jeg normalt bruger, mest fordi jeg ikke synes det er nødvendigt. Hvis mit hår er rigtig trist, får det noget hårkur og så lever jeg med fladt hår i et par dage. Når jeg har valgt ikke at bruge balsam til dagligt, er det også af hensyn til både vandforbrug og tid. Jeg kan ikke undvære den daglige hårvask og derfor har jeg valgt at skære ned på plejen.
Denne balsam holder alt hvad den lover, den sørger for blødt og medgørligt hår oven i købet helt uden at tynge det. Desværre kan denne balsam ikke begrænse mit vandforbrug, hvilket gør at den aldrig rigtig kommer med i den daglige rutine herhjemme.

24 Hour Body Root Boosting Spray
Denne føn-spray er helt fantastisk. Den er nem at håndtere og doseringen er let og ligetil. Produktet skal bruges ved hårrødderne og giver et synligt løft af håret. Fylden ser naturlig ud og kan tåle en del, hverken en varm cykeltur med hjelm eller en lille byge kunne ikke spores i frisuren.

24 Hour Body Sculpting Spray Gel
Jer der regelmæssigt følger med på bloggen ved at jeg ikke har hår, som egner sig til opsatte frisurer. Det gør denne spray derimod, den både former og holder på lokkerne uden den kendte klistrede fornemmelse. Jeg prøvede med en sjov bølge og den sad fint hele dagen. Mit hår har givet min stakkels mor mindst én panderynke, for der er absolut intet, der gider/kan blive siddende i mit ultra glatte hår. Det lykkedes dog glimrende med denne gelé, det i sig selv er lidt af en bedrift.

24 Hour Body Dramatic Volume Blow Dry Lotion
Som navnet antyder, er det ikke helt udramatisk at anvende denne spray, inden du føner håret. Den lover at beskytte håret mod varmepåvirkning fra diverse stylingapparater, samtidig med at den giver håret en blød og holdbar volumen. Jeg ved ikke helt med blød, for efter føntørring lignede jeg mest en trold. Mit hår stod til alle sider og var ikke sådan lige til at få bragt i de rette folder igen. Det var dog kun efter første forsøg, jeg havde den oplevelse, senere har jeg lært at føntørre mere hensigtsmæssigt og dosere mindre gavmildt.
Udfordringen er at denne Blow Dry Lotion, virkelig bidrager med helt utrolig volumen og hvis du, som jeg tænker: ?det virker nok alligevel ikke?, kan du altså ende med noget af en høstak på hovedet. Undervurdér den ikke, for wauw en effekt og helt utrolig fylde du kan kreere.

24 Hour Body Finishing Spray
Freeze? måske har jeg set for meget Batman med mine sønner eller for mange politifilm, men det var ikke desto mindre det første jeg tænkte, da jeg afprøvede denne spray.
I dagligdagen bruger jeg hårspray til at holde på alt det fimrehår i skilningen. Jeg synes det ser ualmindelig træls ud, når jeg efter styling af håret har sådan en wannabe hanekam i skilningen. Den skal bare ikke være der og jeg har prøvet alverdens produkter for at få fimrehåret til at makke ret. Det, der plejer at virke bedst, er hårspray. Selvfølgelig burde jeg altid sikre mig, at det produkt jeg køber faktisk egner sig til at blive brugt sådan. Det gør jeg bare ikke. Dette produkt skal ikke anvendes sådan og hvis jeg havde tænkt mig om, havde det klistrede resultat ikke været overraskende.
Produktet er fremragende til at fiksere og holde på den volumen, du allerede har skabt i håret. Doseringen skal være på plads og lige netop i skilningen er det altså meget lidt smart at bruge (alt)for meget. Smart var det ikke, men jeg skal love for at det holdt længe.
Denne Finishing Spray kræver lidt tilvænning, ventilen drillede mig de første par gange. Nu er vi blevet venner og doseringen går godt og jeg har derfor undgået både stift og klistret hår.

Alle produkterne i TRESemmés 24 Hour Body serie koster 89 kr. og kan købes i dagligvarehandelen. I serien findes også en mousse, den har jeg ikke testet, men mon ikke den er lige så fantastisk, som de øvrige produkter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viva Glam Gaga og Peacocky look