Lidt link love

04.03.11
Nørrebros hjerte

Nørrebros hjerteJeg har ryddet op i vores blog roll. Helene ved det ikke, men nu gør hun. Hø hø…

Før var min plan at alle, der ville på, skulle på, men det blev aldrig rigtig ført ud i livet, og den endte med at se mig noget halvforkølet ud. Så nu har jeg taget en principbeslutning om at nu ligger der det, der vel er meningen med en blogroll, nemlig de blogs, som jeg selv læser, og de blogs, jeg kan anbefale. Og så skriver Helene lige sin halvdel på også, satser jeg på.

Så i dag vil jeg benytte lejligheden til sende lidt link live ud til de danske bloggere, der beriger min hverdag. Det er faktisk med en enkelt undtagelse ikke skønhedsblogs, men blogs om alt muligt andet. Så dette er vel Pudderdåsernes første indlæg om ikke-beauty? Sæt et kryds i kalenderen!

Acie
Acie er en dansk modeblogger og en, jeg først for nylig er begyndt at følge. Men jeg kan godt lide den personlige, no-nonsense stil hun har, og så synes jeg, hun har en fed skrivestil.

Beautyspace.dk
Beautyspace er – udover Pudderdåserne selvfølgelig – den efter min mening mest interessante danske skønhedsblog. Dygtige Anette Kristine Poulsen blogger om sit syn på skønhed, og det er altid interessant.

Emily Salomon
Emily Salomon er en efter min mening usandsynlig interessant blanding af mad, livsstil og mode. Og så tager hun rigtig gode billeder, hvilket er en befriende afveksling fra bloggere med mobiltelefonskameraer. Som ekstra “bonus” har hun PCO ligesom både Helene og jeg selv og skriver engang i mellem om PCO-mad. Blogosfæren er åbenbart fyldt med PCO-piger.

Fierce og fattig på SU
Fierce og fattig er en meget ung og ærlig modeblog, som jeg godt kan lide at læse for dens ærlige stil. Og så er fokus på mode i den billige ende, og det er en dejlig afveksling fra de dyre mærker.

I’m with Leia
Heidi er norsk blogger på Nørrebro, der har en skøn blog om farverigt design, tøj og ting og sager. Og så er hun min gode veninder og nabo.

Julia Lahme
Julia er sej blogmama, der blogger om alt lige fra branding til livet som mor og gift med en rapper.

LouiseH.dk
Louise blogger overhovedet ikke, men hendes skønne billeder på LouiseH.dk gør hende fortjent til en plads på listen.

Mode med mere
Maria og hende mode med mere er en efterhånden gammel kending på Pudderdåserne. Maria er yndlingsdåsemodeblogger nummer 1 på grund af hendes klassiske men moderne stil og søde personlighed.

RokokoPosten
Behøver ingen præsentation. Læs den og græd af grin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *