Dåse-darlings: Too Faced Shadow Insurance

Wonder Woman wannabe

Det eneste jeg godt kan savne lidt i M.A.C.’s nye Wonder Woman kollektion er noget gyldent. Jeg ved godt, at det fantastiske Reflects Glitter i farven Reflects Bronze er med men alligevel.
Glitteret havde jeg ikke fået med, da jeg skulle lave looket. I stedet brugte jeg Woodwinked, som jeg elsker men bruger alt for sjældent.

Wonder Woman wannabe: lukket øje

Øjne: Først lagde jeg Velvet Touch Eye Liner fra Gosh i farven Pretty Petrol hele vejen rundt om øjet så tæt på vippekanten som muligt.
Derefter lagde jeg øjenskyggen Woodwinked på hele den bevægelige del af øjenlåget op til globelinjen og fortsatte med farverne fra Lady Justice Eyeshadow Quad.
I globelinjen er det Bold Babe, blendet ud med Insurmountable og i den inderste øjenkrog brugte jeg Lady Justice.
Min første tanke var at lave en kraftig streg Deep Truth, da jeg var færdig synes jeg alligevel at der manglede lidt, derfor blev stregen først blendet lidt ud med Insurmountable og derefter tegnede jeg en kraftig streg med Penultimate Eye Liner i farven Rapidblack i stedet.
Under øjet brugte jeg Deep Truth.

Wonder Woman wannabe åbent øje

Vipper: Opulash Mascara i den fantastiske blå farve Themyscira.

Ansigt: Det sædvanlige a.k.a. Pudderdåsernes yndlings foundation: Superstay 24hr Foundation fra Maybelline i farven 030 Sand med Powder Brush fra e.l.f.
Derefter brugte jeg Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder fra Clinique i panden og på kinderne.
Her efter er huden børstet let over med Mineralize Skinfinish Natural fra M.A.C. i farven Light Medium.
For at undgå at huden ser pudret ud, har jeg sprayet ansigtet med vandsprayen Fix + fra M.A.C.

Bryn: Brynene er tegnet op med øjenbrynsstift Eye brows fra M.A.C. i farven Lingering. Til at lysne under brynet brugte jeg Eyeshadow fra M.A.C. i farven Brule.

Kinder: På kinderne har jeg brugt Wonder Woman Mineralize Skinfinish i farven Golden Lariat.
Først brugte jeg den midterste farve under kindbenet, derefter den koralfarvede del som blush øverst på kinden, til sidst highlightede jeg med den lyseste farve over kindbenet.

Wonder Woman wannabe: læber

Læber: Wonder Woman Lipstick i farven Marquise d’

Wonder Woman wannabe: færdigt look
Nu med ny og spændende pingvin frisure

 

Wonder Woman kollektionen kan købes i Magasin eller i Magasins Webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Katja

  Så fint look! Med eller uden pingvinfrisure :)

  Hvem der bare havde modet til blå…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Åh hvor fint! Og jeg elsker woodwinked. Jeg bruger den især på dage hvor jeg er træt, får den giver mine blå øjne så dejligt meget spil og liv. Jeg lægger woodwinked på hele den bevægelige del af øgenlåget og blender den ud/op i globelinien. Når woodwinked bliver blendet, så bliver den gyldne farve sådan brun/orange på en skøn måde. Og man ser automatisk ud som man har brugt flere farver og lang tid på ens makeup – men det er all done på 2 min ;-) Bare lige en anbefaling til et super fint hverdagslook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Tak Karen, det lyder rigtig fint! Godt tip.

  Det er nemlig en fin farve til blå øjne, selvom jeg også bruger den på mine grønne. Det er faktisk længe siden, jeg har givet den lidt kærlighed,

  Og Helene, lækker frits der ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåse-darlings: Too Faced Shadow Insurance