Test: Maybeline Volum' Express the One by One Mascara

Test: Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner

Eye Studio Lasting Drama Gel Liner

Nu er det på tide at I bliver præsenteret for min nye yndlings eyeliner. Allerede i januar fik Pudderdåserne et eksemplar af Maybellines nye eyeliner Eye Studio Lasting Drama Gel Liner. Lige siden har jeg glædet mig til at anmelde den. For den er helt fantatisk, så enkelt kan det siges.

Pakningen
Den lille sølvfarvede æske indeholder en lille glas beholder med et skruelåg af (lidt for tyndt) metal og en pensel. Min anke mod låget er, at jeg er ret nervøs for at få det mast eller trykket ud af facon, sådan at det ikke slutter tæt om glasset. Gevindet i låget er heller ikke særlig fantastisk, men så er der heller ikke mere negativt at sige.

Penslen
Gode pensler er en vigtig del af en pæn og vellykket makeup. Som jeg har nævnt tidligere, har jeg i mange år anvendt en lille skråpensel, (M.A.C. 266 eller 208 afhængigt af hvilken af dem der var ren). På et tidspunkt sidste år faldt jeg på ny for en klassisk linerpensel, det vil sige en helt tynd pensel med cirka en cm. lange hår.
Derfor var jeg lettere skeptisk, da jeg så den pensel, som følger med Maybellines Eye Studio Lasting Drama Gel Liner. Den er nemlig slet ikke som andre pensler, jeg har prøvet til flydende/gel eyeliner. Den ligner en mest en mindre version af en læbepensel.
Efter at have prøvet samtlige eyeliner looks jeg kan komme i tanke om, må jeg indrømme, at det er en rigtig, RIGTIG god pensel. Den fanger produktet fint, uden at man behøver at bekymre sig om klatter, ujævne streger eller ‘huller’ mellem vipperne. Samtidig kan man uden problemer lave en helt tynd og fin streg, som bare lige fremhæver vippekanten eller fyre den helt af med et super præcist og grafisk look.
Husk altid at tørre penslen af efter brug, så du ikke ender med en stiv og beskidt pensel, som slet ikke gør som du vil.

Konsistens og farve
Du vil måske genkende konsistensen fra din primer til ansigtet. Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner er nemlig baseret på en silikone-gel, som de fleste primere til ansigtet også er. Det gode ved denne konsistens er, at den er silkeblød og meget let at fordele. Produktet tørrer hurtigt, hvilket minimerer risikoen for afsmitning, som særligt kan være et problem, når man laver de meget grafiske look.
Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner fås foreløbig kun i en farve nemlig sort. Men hvilken sort? Det er bare den mest intense sorte jeg har prøvet. Den bliver ikke grålig, brunlig eller grønlig, når den tørrer. Den er og forbliver dyb, dyb sort.

Holdbarhed
Maybelline lover op til 24 timers holdbarhed og så skulle Eye Studio Lasting Drama Gel Liner også være vandfast. Produktet holder alt, hvad Maybelline lover, Eye Studio Lasting Drama Gel Liner er helt utrolig holdbar. Den hverken drysser, løber, smitter af, eller ‘smelter’ i løbet af dagen, så af lignende eyelinere jeg har prøvet, er det uden tvivl denne, jeg har haft bedst resultater med. Den er heller ikke helt let at få af, hvis man ikke anvender en makeupfjerner til vandfast makeup.
Med hensyn til vandfastheden skal man huske ikke at gnide i makeuppen, mens den er våd. Det er altid der, det går galt for mig. Mit ene øje har en irriterende vane med at løbe i vand, så snart jeg kommer udenfor. Eyeliner og mascara klarer tårerne uden problemer, hvis bare jeg holder papirservietter og fingre væk fra øjet, det gør jeg bare sjældent (ups!).

Brugsanvisning
Sådan én finder du ikke i æsken. Der er ingen ben i det, selvom det selvfølgelig kræver en vis øvelse at lave lige streger og den slags.
1. Dyp penslen i produktet
2. Tegn stregen langs vippekanten (eller der hvor du ønsker det)
3. Intensivér eventuelt med mere produkt til det ønskede resultat er opnået

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner koster 89,95 kr. og kan købes i parfumerier, Matas og supermarkeder i hele landet.

12 kommentarer

 • Pudderdåse Katja

  Hvis jeg lige må komme med mine 2 cents, så er det prisen og tilgængeligheden, der gør at jeg er så begejstret for denne. For vi har længe haft gel eyelinere fra MAC og Bobbi Brown, men ikke til denne pris og ikke, som enhver kan gå ned og købe i Føtex. Det er den første, jeg har set fra de billige mærker, og det er virkelig dejligt at se, at de også kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er selv kæææmpe fan af gel-eyeliner men indtil videre har jeg kun dem fra elf (de har en fantastisk pris i forhold til MACs og Bobbi Browns) med elfs skal sættes med en pudder for at de ikke “smelter”.
  Er det nødvendigt med Maybellines ?
  Og hvornår kom den ud? Den er gået min næse forbi i hvertfald! Glæder mig dog til at få fingrene i den :D

  Mette Straa
  http://youmustbeafairytale.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende produkt, men jeg er betænkelig ved at kaste mig ud i det, for jeg tænker det er svært at lægge og få pænt. Er det nemmere end en flydende eyelinerpen? Kan man tvære den ud? Altså bevidst :-)

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Endelig er den kommet!
  Eller, kan den allerede købes i butikkerne?

  Anne ,-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Mette Straa!

  Jeg har ikke sat den med pudder, nogen af de gange jeg har prøvet. Jeg har ikke prøvet den gel liner fra elf så jegkan desværre ikke sammenligne de to.

  Eyelineren er kommet eller kommer i løbet af ugen, jeg så den i min lokale Matas i fredags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Mette!

  Nu er jeg en klovn til eyelinerpenne, så jeg må være dig svar skyldig. Jeg er ikke super rutineret, da jeg ikke anvender flydende eyeliner så tit og alligevel gik det let som en leg. Penslen er virkelig god!

  Jeg har prøvet at tvære den ud også og det gik glimrende, men man skal være lidt vaks for at få blendet kanterne ordentligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Anne!

  Ja, den skulle være kommet, om ikke andet er den lige på trapperne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg glemte så at tørre penslen af efter brug….. og nu er den helt stiv,… og ikke nem at gøre ren… :-(

  Øv… gode råd?? Anyone ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Olie. Du burde kunne opløse det med ganske almindelige madlavningsolie, hvis du smørrer den ind i det. Prøv det.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tusind tak for hurtigt svar – vil afprøve det med det samme :-)

  Kh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme. Lad mig høre, hvordan det går :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Signe!

   Husk blot at du efterfølgende skal vaske den med shampoo. Shampoo’en skal på, INDEN du kommer vand på penslen, ellers skal den vaskes 100 gange, inden den bliver rigtig ren igen.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: Maybeline Volum' Express the One by One Mascara