Test: Maybeline Volum’ Express the One by One Mascara

26.02.11
Maybelline Volum' Express the One by One

Pudderdåserne har altid været begejstrede for Maybellines Volum’ Express serie. Både the Colossal og the Falsies har været blandt vores favoritter, og den nyeste i serien, th One by One, er ingen undtagelse. Den er på kort tid gået hen og blevet min nye favoritmascara, hvilket jeg efterhånden synes sker hver gang, Maybelline kommer med en ny mascara.

Maybelline Volum' Express the One by One

Hvad er det så, der gør den så god?

Det er ikke raketvidenskab. Den virker bare. Den giver mine korte og fesne øjenvipper længde og volumen og vigtigst af alt, så får jeg ikke pandaøjne af den, hvilket ellers er tilfældet med 9 ud af 10 mascaraer. Og så forlanger jeg ikke meget mere af en mascara.

Børsten er en gummibørste med fine små børster, og normalt er jeg ikke til den type børster, men denne fungerer rigtig godt. Maybellines påstand er, at den får fat i alle små vipper og adskiller dem, deraf navnet One by One, og jeg må sige, at de har ret i deres påstand.

Mascara er et af de makeup-produkter, hvor jeg konsekvent nægter at giver meget mere end 100 kroner, og Maybelline bekræfter mig gang på gang i, hvorfor det ikke er nødvendigt. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen grund til at give mere for mascara, det er nødvendigt hos mærker som Maybelline og L’Oreal.

Her kan du købe det
Volum’ Express the One by One er netop kommet i butikkerne og koster 104,95 kroner. Du kan købe den i Matas, stormagasiner og større supermarkeder.

Maybelline Volum Express the One by One
Maybelline Volum Express the One by One
MAC Opulash mascara med den lilla børste
MAC Haute & Naughty mascara med den lilla børste
Maybelline The Falsies Mascara
Maybelline The Falsies Mascara
E.l.f. Lengthening and Defining Mascara
E.l.f. Lengthening and Defining Mascara
Lancome Hypnose Precious Cells
Lancome Hypnôse Precious Cells
Max Factor False Lash Effect Waterproof
Max Factor False Lash Effect Waterproof
Lash Architect
L'Oreal Lash Architect
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
karina nilsson

Det løste så det ene af mine indkøbs problemer.

RikkeV

Jeg har den på for første gang idag, og den er allerede blevet min yngling!

Jannie

Den skal jeg ha fat i…….. ind til vidre synes jeg også det er den bedste mascara du har prøvet ind til nu

Stine

Er jeg den eneste der blev svært skuffet over Maybelline Falsies. Jeg synes ikke at den gjorde noget som helst for mine vipper i forhold til Chanel? Er mine øjenvipper bare mærkelige?

Pudderdåse Katja

Synes du Stine? Ja det viser jo bare, at mascara (og al anden makeup) er individuel som bare pokker. Så er der jo ikke andet for end at gå til Chanel. De er også søde.
Helene kan derimod slet ikke tåle Chanels mascara. Der er så meget parfume i. Men jeg er kæmpe Chanel-læbestift fan.

Anna

Det er sjovt at du skriver at du ikke vil give mere end 100kr for en mascara – det er for mig et af de produkter hvor prisen er dybt ligegyldig, for jeg må bare have det bedste!
Det bedste jeg hidtil har prøvet og som jeg altid vender tilbage til, er YSLs Volume Effet Faux Cils, som du ikke nævner her. (Måske også fordi jeg ikke har mod på at kaste penge efter en produktserie som Maybelline, som jeg egentlig troede var noget billigt skidt, der primært henvendte sig til de helt unge piger 😉 )
Har du/I prøvet Volume Effet Faux Cils og hvis I har, hvordan vurderer I den ift de ovenstående?

Pudderdåse Katja

Sjovt du nævner den, for den har jeg brugt meget længe. Det var faktisk et af de første blogindlæg jeg skrev: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/05/06/ny-yndlingsmascara-ysl-volume-effet-faux-cils/
Og det ER en rigtig god mascara. Men jeg er gået væk fra den af to årsager.
For det første synes jeg faktisk at L’Oreals og Maybellines mascaraer kan performe på linje med den til meget billigere penge. Så vidt jeg husker begyndte jeg at bruge L’Oreals Voluminous efter den, som jeg synes var bedre endnu. Dernæst så har jeg problemer med at den tørrer sammen for mig ret hurtigt. Der går ikke meget mere end en måned til to, så begynder hårrene på børsten at klumpe sammen for mig.
Men jeg er helt enig, det er en god mascara! Desværre kun den første måneds tid for mig 🙁
Kh. Katja

Ditte

Nu er jeg jo inkarneret Maybelline Mascara fan og denne her har jeg endnu ikke prøvet, men den vil jeg prøve asap.
Tak for tippet 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Anne!
Jeg må indrømme at jeg havde på præcis samme måde med Maybelline (og alle mulige andre billige mærker for den sags skyld). Jeg smed glad og gerne 2-300 kr. efter en mascara og har prøvet mange forskellige mærker. Der var tilbud på The Falsies og så synes jeg at beholderen var fin. Normalt synes jeg det er ret træls at tage hul på en ny mascara (også dem jeg kender godt). Men The Falsies sad der bare uden problemer.
Før i tiden (inden allergi) ELSKEDE jeg YSLs mascaraer, desværre kan jeg ikke længere tåle dem. Det er jeg frygtelig ked af, da det er det eneste mærke, som altid har farvede mascaraer (ja, Chanel har også, men de er lige så slemme mht. allergi).
Mvh. Helene

Anna

Hej begge,
tak for jeres svar – og HERLIGT at jeg ikke er helt galt afmarcheret med min favorit 😀
Jeg oplever desværre også det med at YSL’ en tørrer hurtigt ud, men elsker den så længe den varer…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *