Testperson til hårfarvning søges

24.02.11
L'Oreal Sublime Mousse Delicate Iced Chocolate

L'Oreal Sublime Mousse Delicate Iced ChocolatePudderdåserne har fået et testeksemplar af L’Oreals nye Sublime Mousse hårfarvning, men da der ikke lige er nogen af os, der har trang til at kaste os ud i hjemmehårfarvning i mørkebrun, søger vi en testperson, der har lyst til at prøve farven Delicate Iced Chocolate.

Kravene til dig er, at du vil skrive din ærlige mening i et gæsteblogindlæg til Pudderdåserne og tage et billede af det færdige resultat og processen undervejs. Billederne skal være skarpe og med et rigtigt kamera. Mobilkamera er typisk ikke god nok kvalitet.

Hvis du har lyst til det, så skriv en mail til Katja på denne adresse, og tag et billede af dig selv også og send med, så vi kan se, hvilken billedkvalitet du kan tage i.Det er ikke fordi, du skal tage profesionelle billeder overhovedet, jeg skal bare se, at de er skarpe nok og i en høj nok opløsning. Men almindeligt kamera er helt fint.

Til gengæld får den udvalgte testperson et gratis eksemplar af L’Oreal Sublime Mousse i farven Delicate Iced Chocolate.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
rijaH

Uha havde det været blond så var jeg klar 😀 Håber i finder en der er klar 🙂

Maria Nyholm

aargh, desværre har jeg svoret mig selv at jeg ikke vil farve hår mere, før alt mit tidligere farvede hår er klippet af… Det er simpelthen alt for ødelagt.. Ellers havde jeg været frisk

Pia

Puha, det erlige noget for mig, der vist også er nået dertil, hvor jeg trænger til en ny farvning.. Desværre kan jeg ikke kommet il at se mail adressen, selvom jeg klikker på linket.
-Pia

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *