Essie: French Affair the Spring/Summer 2011 collection

24.02.11
Essie French Affair

Essie French Affair

Essie er kommet til Danmark…
Det i sig selv kan næppe kaldes en nyhed, at Essie til april (Essie er allerede landet i mange butikker) kommer ud i Matas’ butikker landet over, er der også mange som allerede ved. Uanset nyhedsværdien er det ret fantastisk, at Essie nu bliver meget mere tilgængeligt.
Essies sortiment består af 90 forskellige nuancer, som kan opdeles i otte forskellige farvekategorier nemlig Nudes, Pinks, Roses, Plums, Reds, Corals, Neutrals/Browns og Blacks/Blues/Greens. Derudover kommer der fire Limited Collections hvert år.

Den første Limited Collection vi får at se er French Affair the Spring/Summer 2011 Collection, som består af seks fine og sarte lakker. Kollektionen omfatter fem gennemfarvede lakker og en transparent lak med perlemor: Coat Azure er en dueblå lak og den eneste af de gennemfarvede lakker med perlemor, Sand Tropez er en ganske sart beige, Topless & Barefoot er helt lys babypink, Nice is Nice er en meget lys lilla nuance, French Affair er en lys pinkish lavendel og Kisses & Bises er en helt skøn transparent lak fyldt med pink perlemor.

Pudderdåserne har testet fem af de seks farver. De fire gennemfarvede lakker dækker ret godt i første lag, men andet lag sikrer dig en helt jævn farve. Den eneste af farverne som ikke helt makkede ret var Sand Tropez, men jeg satser på at det mere handler om øvelse med Essies ret slanke pensel og den meget lyse farve.

Essie Kisses & Bisses
Essie Kisses & Bisses

Kisses & Bisses kan med fordel bruges over andre farver, for at tilføre et funky strejf af pink perlemor. Jeg har herunder prøvet den over de fire andre farver fra kollektionen og jeg synes særlig godt om kombinationen af Kisses & Bises og den babypink Topless & Barefoot eller den lyselilla Nice is Nice og jeg kan sagtens forestille mig, hvordan den vil klæde mange andre neglelakker i samlingen. Faktisk er det lige netop Kisses & Bises jeg mangler, for at kunne genskabe Coromandel 473 som jeg talte om i Månedens Favoritter fra januar.

Essie French Affair Kisses & Bisses som Top Coat
Kisses & Bisses brugt som topcoat på de andre farver

Essies neglelakker kan købes i Matas, Magasin og Illum og koster 99,95 kr. for de farvede lakker og 109,95 kr. for plejeprodukterne. Bemærk at prisen er blevet sat ned med 25 kr! Hurra og mange tommelfingre opad til L’Oreal for det.

Men du kan stadig spare lidt penge ved at handle hos Beauty Bay, hvor lakkerne koster mellem 70 og 80 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Guapizimo

Det ser godt ud med Kisses & Bisses som Topcoat!

Christinna

Det var faktisk en nyhed, der fuldstændigt var gået min næse forbi.
Så helt spild af spalteplads var det da ikke, at nævne det. Tak tak.

rijaH

De ser godt nok lækre ud 😀 Tror måske at det ku være nogen jeg kastede lidt mønter efter ;D

Pudderdåse Helene

Hej Christinna!
Godt at høre at du kunne bruge informationen!
Jeg må indrømme at jeg synes de er ret fine, jeg er ikke vant til at bruge så lyse lakker, så det kræver nok lige lidt tilvending :), men ved hjælp af Kisses & Bises tror jeg det går 😀

Julie

hej 🙂 har kigget lidt rundt på bloggen, og har fundet ud af at der er stor kærlighed til essie neglelakker, og det kan jeg super godt forstå.
jeg vil bare lige fortælle at de på nicehair.dk også kan købes til 80 kr. og nogle gange endnu billigere.

Ditte

Hej – har brug for hjælp! Jeg har købt et par essie-neglelakker på min ferie, hvor jeg fik neglelakken fint lagt på i forbindlese med manicure. Vel hjemme har jeg selv forsøgt, og resultatet er stribet/grimt/elednigt!!! Hvad gør jeg forkert? Hvordan lægges essie, så farven bliver ensartet? Jeg oplever det ikke med andre lakker.
Håber på hjælp 🙂
Ditte

Pudderdåse Helene

Hej Ditte
Hvilke lakker er der tale om? Jeg synes tit de lyse lakker er svære at få til at ligge pænt. Se for eksempel her:
https://pudderdaaserne.dk/2012/02/15/essie-forarskollektion-2012/
Helt tynde men mange lag er det, der er løsningen. Det er irriterende og tidskrævende, men det eneste råd jeg kender 🙁
Mvh. Helene

Ditte

Hej Helene
Tak for dit svar. Jeg har A crewed interest og Haute as Hallo – som er fantastisk til brune hænder. Jeg må forsøge med en masse tynde lag 🙂
Hej igen, Ditte

Pudderdåse Helene

Jeg håber det lykkes Ditte
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *