Oooog vinderen af Max Factor produkter blev...

Anmeldelse: Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Chubby Moisturizing Lip Colour Balm

Foto: Clinique

Da jeg så billedet af Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm tilbage i december, håbede jeg på, at de ville komme til Danmark. Desværre viser det sig ofte, at vi ikke bliver prioriteret særlig højt, når der kommer nye spændende produkter. Derfor skyndte jeg mig at kontakte Clinique og fik den herlige besked, at de kommer i butikkerne allerede den 14. marts. Pudderdåserne har fået lov til prøve et eksemplar af denne nye læbepomade og er nu klar med en anmeldelse.

Chubby Moisturizing Lip Colour Balm

Farve og form
Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm er formet som en tyk farveblyant med gevind nederst, sådan at stiften ubesværet kan drejes op og ned. Man skal lige vænne sig til at stiften er så tynd i forhold til en klassisk læbepomade, men samtidig er det netop det der gør den så utrolig nem at påføre, uden at (den farvede) læbepomade havner udover det hele.
Den farve jeg har prøvet hedder Super Strawberry 07 og den er rigtig fin og frisk. Den er anvendelig til det meste og glimrende til touch ups, hvis du har glemt læbestiften derhjemme. Den fungerer også udmærket som et strejf af farve de dage, hvor læberne trænger til lidt ekstra pleje eller bare holder pause fra læbestiften.
Da det er en læbepomade er farven naturligvis ikke særlig holdbar, men en kop kaffe og en bid brød kan den sagtens holde til.

Chubby Moisturizing Lip Colour Balm

Konsistens og plejende egenskaber
Konsistensen er utrolig meget lig en helt klassisk læbepomade i stift form. Jeg oplever at den virker lidt blødere og mindre fedtet end de klassiske varianter.
Nu skriver jeg mindre fedtet, men det er mindre af den seje form for fedt jeg mener. Kender I ikke det med, at man har et lag af sådan noget sejt fedt på læberne? Den fornemmelse er jeg ikke ubetinget vild med, selvom det kan være nødvendigt at ty til den form for pleje, når læberne er rigtig slidt.
Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm er helt anderledes, den er fuld af gode fedtstoffer og antioxidanter. Det er de mange forskellige olier, der gør fornemmelsen så anderledes og den, som altså bedst kan beskrives som blød.
Denne bløde og plejende fornemmelse holder længe og mine læber føles helt klart velfugtede og behagelige.   
Hvordan den hjælper på rigtig slidte læber, kan jeg ikke udtale mig om, da jeg aldrig har SÅ tørre læber. Det er dog helt sikkert at Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm forringer muligheden for at ende med tørre og sprukne læber.

Chubby Moisturizing Lip Colour Balm

Summa summarum
Jeg synes, dette produkt klæder Clinique rigtig godt. Form, funktionalitet, pleje og den lidt sjove indpakning gør Chubby Moisturizing Lip Colour Balm den til et funky indslag i Cliniques ellers meget kittelprægede image. De plejende egenskaber er fremragende og den farve jeg har prøvet er rigtig fin. Jeg glæder mig meget til at se resten af de i alt seks forskellige farver.

Chubby Moisturizing Lip Colour Balm koster 165 kr. for 3 gram og kan købes i Matas, Parfumerier og i stormagasiner.

4 kommentarer

 • Christinna

  Som både clinique- og læbepomadefan/afhængig skal jeg helt klart prøve denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Uha det ser da spændende ud. Jeg elsker læbestifter – men har et lidt anstrængt forhold til dem. Jeg køber dem (og mange af dem), men jeg får dem aldrig rigtig brugt. Måske Cliniques nye læbestift-blyant (?) er et godt bud på en læbestift, som jeg rent faktisk ville få brugt!

  Mange hilsner fra Karen – og tak for en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sådan nogle man bliver nødt til at købe bare fordi de er så fine, sjove og anderledes. Fedt med lidt nytænkning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Christinna!

  Jeg tror du vil kunne lide den.

  Hej Karen!

  Tak for de pæne ord!

  Chubby Moisturizing Lip Colour Balm er en farvet læbepomade, så hvis det er læbestift du er ude efter, er den nok ikke værd at købe. Det er så ærgeligt når man ikke får sine produkter brugt. Denne “blyant” giver ikke særlig meget farve, men er fin og diskret og meget let at påføre.

  Hej Mette!
  Jeg er helt enig! Jeg synes bare de er så fine, glæder mig virkelig til at se resten af farverne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oooog vinderen af Max Factor produkter blev...