Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Pudderdåse Katja

  Test

 2. RikkeV

  Super godt billede Katja, og jeg synes stiften klæder dig til dette look…!

 3. Jette Sørup Korsgaard

  Med den øjenmakeup du har lagt, klæder den dig super godt.. men det var ikke en farve, jeg ville købe.

 4. Jag tycker att läppstiftet är ljuvligt!

 5. Pudderdåse Katja

  Tester igen

 6. Nina

  Uha, den farve får jeg vist aldrig brugt nok til, at jeg har lyst til at købe den. Jeg havde ellers planer om at se nærmere på den. Men jeg bliver da total blegfis med den farve. Den klæder dig nu rigtig godt med den “tunge” øjenmakeup, Katja :) Det er bare så sjældent, at jeg får lagt mørke øjne.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk