Sneak peek og test: MAC Sheen Supreme Lipstick

Sneak peak: MAC Jeanius – Indigo Pink Lipglass

MAC Jeanius Indigo Pink LIpglass

Vi har også en premiere på MAC Jeanius kollektionen, som også først kommer til marts. Vi har fået lov at kigge på den Lipglass, der hedder Indigo Pink.

Jeanius er ikke den kollektion, jeg ser mest frem til, så jeg er faktisk positivt overrasket over denne gloss. Den er en ret fed mørk bordeauxrød, næsten lilla. Der står godt nok i beskrivelsen, at der er blå perlemor i, men jeg kan hverken se glimmer eller perlemor i, hvilket jeg kun synes er et plus. For mig er dette en shimmer-fri lipgloss, og det kan vi lide!

I forhold til konsistensen er Lipglass jo en gammel traver, som har været en fast del af MACs sortiment i evigheder, og hvis du kender MAC, så har du nok også prøvet den. Den er meget klistret, så klistret at jeg synes det er i overkanten, men til gengæld har den en god holdbarhed. Men vær forberedt på, at kæresten sidder fast, hvis du prøver at kysse ham med den på.

MAC Jeanius Indigo Pink Lipglass Swatches

Læs mere om MAC Jeanius i foromtalen her, hvor du kan se beskrivelser og billeder af de andre produkter.

Her kan du købe det:
MAC Jeanius kommer til Danmark cirka 15. marts og kan til den tid købes i Magasins butikker på Magasin.dk. Prisen for Lipglassen bliver som altid 140 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek og test: MAC Sheen Supreme Lipstick