Månedens Favoritter: Januar

Glitter og perler: Les Perles De Chanel

Helene og jeg er ude og kigge på forårskollektioner i dag. Først og fremmest har vi været på besøg hos Chanel, og her mens vi sidder over en kop kaffe og prøver at opsummere, er det mest sigende, vi kan sige nok, at ingen af os har nogle indkøbsposer i tasken. Vi har ikke været fristet til at købe så meget som en neglelak i dag.

Les Perles de Chanel er bløde farver, som er en blanding af rosa, grå, mørkegrønne og gyldne nuancer med masser af glitter, og vi har set det alt sammen før. Mange gange.

Ombres Perlees de Chanel (Limited Edition)
Ombres Perlees de Chanel
Quinten med cremeøjenskygger står ud som et helt nyt produkt og er nok det mest interessante i denne kollektion. Farverne er med en enkelt undtagelse godt pigmenterede og lækre. De er nemme at lægge på, og farvekombinationen er fin.

Les 4 Ombres Regard Perle
Chanel Les 4 Ombres Regard Perle
Chanels quad denne gang er helt ærligt kedelig. Gaaaab. De tre lyse farver er meget lyse og intetsigende, og mens den mørkegrønne da er meget fin, så ja… Gab.

Rouge Coco, Rouge Allure, Rouge Allure Extrait de Gloss og Glossimer
Les Perles de Chanel læbestifter, lipgloss og liplinere forår 2011
Alle farverne er fine, og jeg kan helt sikkert godt finde en læbestift eller to. Men som bekendt er Helene til lidt mere ballade på læberne og synes at farverne er lige lovlig nudeish. Hvis man er til meget glitter skal man unde sig selv at prøve en Glossimer, de er utrolig fine og meget behagelige at have på. Særligt Arangonite nr. 151 er god at bruge enten alene eller oven på læbestiften. Af de Rouge Allure Extrait de Gloss, som er kommet i forbindelse med denne kollektion, er det særligt Excès nr 60 som er interessant. Det er selvfølgelig, fordi den er rød og meget pigmenteret.

Generelt skal det siges, at både læbestifter og glosser vinder, hvis de får et lag af en af de meget fine Le Crayon Levres. De harmonerer perfekt med kollektionens farver og får som bekendt læbestifterne til at holde meget bedre.

Le Vernis – neglelak
Les Perles de Chanel neglelak
Der er tre nye neglelakker med Les Perles de Chanel. Den hvide Pearl Drop er en hvid med gylde perlemor, Peche Nacree er en ferskenfarvet (vi mener, grisefarvet nok er en mere rammende beskrivelse) og Black Pearl er en sort med grøn perlemor.

Black Pearl er klart den mest interessante, Peche Nacree er… grisefarvet, og Pearl Drop er ifølge Helene nikotingul, men jeg tror ikke, hun har prøvet at have nikotingule negle. Ret skal være ret, ingen af os er til de helt lyse rosa negle, især ikke når neglelakken som her er gennemfarvet. De lyse farver klæder en sommerbrun hud langt bedre, end de klæder sådan nogle vinterblege fingre.

Så konklusionen herfra er, at Black Pearl og Ombres Perlees de Chanel er interessante sammen med nogle af læbeprodukterne, resten er nogle fine produkter, men… Gaaaab.

Chanel Joues Contraste Espiegle og Poudre Universelle Compact=

Er I fristet af nogle af de nye Chanel produkter?

2 kommentarer

 • Maria

  Er enig med dig i at Pearl Drop er kedelig i sig selv, men har du prøvet at lægge den oven på Black Pearl, det giver en mega fed farve og det er vidst det der er tænkt med den også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Hej Maria

  Nej det har jeg ikke prøvet, det lyder interessant!

  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens Favoritter: Januar