Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Nina

  Jeg skal helt bestemt forbi MACs stand og tjekke den ud. Jeg har selv lige købt Viva Glam V, som jeg er blevet svært glad for efter kun en lille uge.
  Jeg vil give dig ret i, at det er underligt, at en farverig og ellers eksperimenterende person som GaGa repræsenterer en lidt halv-kedelig nude læbestift. Jeg tror dog samtidig, at MAC primært er interesserede i at appelere til så bredt et publikum som muligt. Hele beløbet går jo til et godt formål og jo flere de sælger, jo bedre. Der er GaGa forhåbentlig også med til at hype produktet lidt. Men derfor kunne de nu godt have valgt noget lidt mere specielt. Jeg syntes den lyserøde fra 2010 passede super til hendes image uden at være alt for “kedelig”.

  • Pudderdåse Katja

   Jeg er helt enig Nina. Desværre så jeg helt forfærdelig ud med den lyserøde Viva Glam Gaga. Den klædte mig overhovedet ikke. Jeg glæder mig til at prøve den nye! Det er ofte hit or miss med de nude farver.

 2. Anna

  Hey hvor kan man købe denne henne? :) Bor i Herning og der er ikke rigtig nogle butikker hvor man kan købe den :(

  • Pudderdåse Katja

   I Magasin eller Salling i Aalborg. Ellers Magasins netshop :)

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk