Blå smokey øjne

Konkurrence: Vind stort makeup-sæt fra Maybelline

Maybelline konkurrence

Nu har du chancen for at vinde et fedt sæt med fire Maybelline Eyestudio Color Cosmos øjenskygger og en Maybelline Falsies Black Drama mascara. De lækre øjenskygger får du i farverne Bronze Seduction, Cosmic Black, Blue Earth og Savannah Green, og da alle farverne er duoer får du faktisk 8 øjenskygger, så der er rig lejlighed for at skabe fede looks. Du kan se vores anmeldelse af Color Cosmos her.

For at fuldende looket får du også en Falsies Black Drama mascara, som er en af Pudderdåsernes favorit-mascara. Læs anmeldelsen her, som dog ikke er af lige præcis Black Drama men af forgængeren. Præmierne er sponseret af Maybelline, mange tak for det!

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at lægge et svar enten her eller på Facebook, hvor du fortæller, hvad der er din favoritøjenskygge pt. Vi trækker lod fredag, så du skal have svaret senest torsdag aften.

Næste indlæg

Blå smokey øjne